2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben bu gidişle tuvalette uyuyacam sabaha kadar gidip gelmekten bi bakıyorum sabah olmuş bebisler benim mesaneyi beşik yerine kullaniyorlar sanirim
Peki acıda hissediyo musun ben hissediyorum mesela o nedenlede oturamıyorum çok

Ne güzel.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah Allah tamamına erdirsin, benimde 2 oğlan

Ayni korku bende de var ya . 7. Ayı görmeden almayayım diyorum . Netten de sipariş ederim falan diye hesap ediyorum şuan

Arkadaslar daha oncede yazmistim tek yumurta ikizlerine hamileyim. Bugun 20+1 kontrolumuz vardi. Detayli olarak inceledi doktor. İkiside gayet iyi saglikli kilo farklarida 12 gr sadece. Erken dogum riskim de yok. Yanliz 1 tanesinin kalbinde beyaz bi parlaklik gordu doktor ekojenik odak deniyormus. Saglikli bebeklerin %5-6 sinda gorulurmus ve bi zarari yokmus. Kendinden kaybolabiliyomus. Yanliz kafama takilan doktorun son dedigiydi. Down sendromununda belirtisi olabiliyomus bu parlaklik. Ama yaninda baska bir bulgu yok dedi down sendromuna dair. Kafaya takilcak bise yok gibi konustu ama isterseniz yurt disina gonderilen testlerden yapabilirsiniz dedi. Kafam cok karisti. Var mi boyle bisey basina gelen

benim ilk hamileliğimde oğlanda 3 tane görüldü kalbinde tüp bebek hamilesiydim çok endişeli tecrübesiz ,3 gün 3 gece uyuyamadım napıcamı bilemedim.eğer ciddi bi durum olursa direkt amniyosenteze yönlendiriyor zaten dr sonra kendi dr uma gittim demin çıkan hastanında aynıydı gayet normal dedi.tabi ki bu parlaklık ilerleyen haftalarda geçti gitti.yurtdışına gönderilen testlerde de ikizlerde yüzde yüz değil sonuç kesinliği ,şimdi ikili test bile yaptırmadım tabi tercihim böle ,endişelenme dr başka bi belirti yoksa normal karşılıyo.Rahat ol diye söylüyorum ,en son gittiğimde ikizlerde bi anomali görülmedi dr bana yüzde 50 normal bebekler dedi yüzde 50 Allah a kalmış dedi bilebildikleri oran da bu yani

Yaaa sanada oyle dediler demek. Silinebilir doğuma kadar diye de belirtti ama yurt disi felan diyince aklim bulandi. Bugunden beri agliyorum bende. Hoş o testin sonucu down sendromu ciksa ne olacak bebeklerime kiyacak halim yok. Rabbim boyle uygun gormus dicem baska carem yok. Ama hersey guzel giderken bole biseyin cikmasi endiselendirmedi degil. Baska hicbise yok bebislerimde. Onemseme diyosun yani oyle mi?

Yurt dışına giden teste Allah gostermesin kötü çıksa bile hangi bebis te oldugunu bilmedikleri için yine amniyosentez e yonlendiriliyor diye biliyorum içinizi ferah tutun geçer gider inşallah

İlk oğlumda bize de demişlerdi kalbinde beyazlık var sonra silindi gitti içinizi ferah tutun

Yurt dışına giden teste Allah gostermesin kötü çıksa bile hangi bebis te oldugunu bilmedikleri için yine amniyosentez e yonlendiriliyor diye biliyorum içinizi ferah tutun geçer gider inşallah
Benimkiler tek yumurta oldugu icin varsa ikisindede var malesef rabbimin dedigi olur. Nettede cok arastirdim sadece bu bulgu olan bebeklerin cogunda ya silinmis yada bi sorun olusturmamis. İnsallah bizimkiside silinir dua edin nolur. Cok tesekkur ederim cvbiniz icin. İcim rahatladi biraz

Kizlar belki hatirlayanlar olur benim bebeklerim 3uzdu. Ve dr. Birini sonlandirmak istiyordu. Bugun 8+5im kontrole gittigimde birinin kalbinin durdugunu ogrendim. Yoksa bir karar vermek zorunda kalacaktim sonlandirmakla ilgili. Allah.im o karari bana birakmadi cok sukur yoksa Allah.in veridgi cana nasil kiyardim. Simdi gebeligim ikiz olarak devam eder insallah.

Ben size hangi vitaminleri kullandiginizi sormak istiyorum? Ben sadece folik asit kullaniyorum o kadar. Daha 9.haftamin icindeyim.

Benim başıma gelende sonuç güzel oldu sende feraha çık dilerim 30. Haftalarda benim kayboldu

Geçmiş olsun hayırlısı demekki boyleymis sizin içiniz rahattir çünki sizin disinizda gelişti Allahım diğer iki kuzuya sağlık sıhhat versin ben ilk başta regenenis maxs vitamin kullandım şimdi ferry sanol demir ilaci ve ostacare magnezyum ilacı kullanıyorum bide kabızlık olmasın diye nbl gold probiyotik verdi Dr umuz bizimkiler böyle tabi demir.ilacını felan kan değerlerimize göre veriyorlar B12 felan de öyle kan değerlerine göre eksik olan varsa takviye verir Dr unuz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…