2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Maşallah Rabbim sağlıkla kavusurtursun inşallah bebislerinize peki belirtiniz felan olmadimi ne kadar linken geldi pitirciklar

Maşallah size Rabbim sağlık şifa versin sen bizleri tecrubelerinden uzak tutma yine de

nymph26 canım girmiyorsun kaç gündür iyisin değilmi doğum falan yapmadın değilmi. Korkar oldum günümün yakın olan kişileri göremeyince
Eli kulağında bekliyorum ağrılarım kasılmalarım oluyo tek dileğim en az bi on gün daha dayanmak. Hepimiz için hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlar olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum, yavaş yavaş büyümeye devam ediyorlar bebeklerim, cinsiyetlerini öğrendik, ikisi de kız dedi detaylı ultrasonda doktor.. doğumu Ankara'da başkent hastanesinde yapacağım, geçen haftalarda taburcu işlemleri kısmına sordum fiyat nedir diye... bana sekiz bin gibi bir fiyattan bahsettiler. Şok oldum. Acaba Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sezaryen yapan oldu mu? aydınlatsanız beni de...

Maşallah Rabbim sağlıkla kavusurtursun inşallah bebislerinize peki belirtiniz felan olmadimi ne kadar linken geldi pitirciklar
Aslında bir haftadır ufak ufak kasılmalarım vardı ama çok kulak asmadım dedim cuma kontol var nasılsa
Bi geldim ki açılmam olmuş 4-5 cm
Kızların biri ters olduğundan sezeryana alındım.

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda Bebişlerinize kavuşursunuz

ay bencede ya bı topik acsam ıyı olucak :)) bıyerde okumustum anne karnında ıkızler birbırını, kan dolasımını , kalp atıslarını hep hısseedermişler... dogumdan sonrada bunu ararlarmıs. bılmıyorum nekadar dogru ama ben ıkı yatak olmasına ragmen beraber tek besıkte yatırıyorum. bırbırlerının sesıne sımdıden alıssınlar. sımdı bırı aglayınca öbürü top patlasada uyanmıyor.
Ayrıca sütüm hala yetıyor doyuyorlar kılo alımlarıda iyi maşallah. ama asla üsenmıyorum ıkı bebegı emzırmek saatler alsada sürekleri emzirme modundayım sabır işi cidden kımseyı dınleme gercekten ıkı bebegede sütün yeter. Allah saglıkla kavustursun.

Maşallah size Rabbim sağlık şifa versin sen bizleri tecrubelerinden uzak tutma yine de
amin canım bi fikre ıhtıyacınız olursa etıket yapın şıp damlarım

Sevgili ikiz anneleri hepinize merhaba diyorum
Size bir şey danışmak istiyorum.19+2 haftaligim kasiklarimda ara ara ağrı oluyor. Doktor normal diyor.kasik ağrılarına alıştım derken şimdi de ne tarafa yatacagimi bilemez oldum.sola yatsam karnım sola doğru yigiliyor sağa yatsam sağa doğru yigiliyor. Acaba bu durum normal mi endişelenmeye başladım.( Çift yumurta- ikizleri ikisi de kız )

Çok normal:)))Ben genelde soluma yatıyorum bir bakıyorum sola doğru gitmiş Bebisler:)))Kasik ağrısı bende çekiyorum,çok normal yük var baskı var,uzaninca geçiyor bol bol dinlenin,uzanın.

Çok normal:)))Ben genelde soluma yatıyorum bir bakıyorum sola doğru gitmiş Bebisler:)))Kasik ağrısı bende çekiyorum,çok normal yük var baskı var,uzaninca geçiyor bol bol dinlenin,uzanın.
Teşekkür ederim cvp için insanoğlu işte hep bi vesvese içinde.calisiyorum öğretmenim izne ayrilmama daha var ama gerçekten yorucu oluyor ayakta kalmak

Canım ben dayanabilirsem haftaya perşembe Doğum yapıcağım. Bizde konuştuk geçen hafta 6bin fiyat verdiler. Şok olduk. Zam gelmiş. Normalde 2 kişilik odalar 1150 lira dedi. Ama biz en başından beri başkente gidiyoruz. Eski hastaysan %30 indirim yapıyorlarmış. 4200 lira dedi. Ek olarak fotoğrafçı istiyorsan süsleme istiyorsan onlarıda konuşman lazım. Başka bişey yapamıyorlarmış. Önceden ek 600 lira verip özel oda seçebiliyorduk onu kaldırmışlar. Bende 2kişilik oda seçicem. O parayı ikizlere harcarım. Bir eksiklerini alırım diye düşündüm.

Canım öncelikle inşallah dayanırsın güzel güzel kucağına alırsın ikizlerini diyeyim sonra da cevabın için teşekkürler... bir anlam veremedim ya bu kadar pahalı olmasına, neye göre zam yapıyorlar, hem de iki kişilik odalara... ben Göğşen hocanın hastasıyım, geçen kontrole gittiğimde oradaki hemşireme sordum, o da şaşırdı o kadar olamaz bir yanlışlık vardır dedi ama sen de söylüyorsun işte... her anne hastane odasında tek kalmak yakınlarını bebeklerini tek görmek ister, devlet hastanesi tarzında bir uygulama ile özel hastane ücreti istiyorlarmış resmen... zorunlu sezaryen durumunu bir araştır istersen o durumda mecburi indirim yapıyorlar diye duymuştum...

Çok esprilisin güldürdün beni akşam akşam ,ya daha yeni doğurdun gibi 1 ay olmuş keyfinin yerinde olması çok güzel ben oğlanda bu zamanlar lohusa şapşallığı yaşıyodum maşallah sanada bebeklerinede

Ne güzel Allah banada hayırlı bir Doğum yaşatır umarım ilk doğumum kabustu sana ve bebeklerine sağlıklı günler dilerim

Teşekkür ederim cvp için insanoğlu işte hep bi vesvese içinde.calisiyorum öğretmenim izne ayrilmama daha var ama gerçekten yorucu oluyor ayakta kalmak
Bende ilk dönem çalışıyordum ve gerçekten çocukların soru sormasina bile tahammül edemiyordum.Allah yardımcınız olsun rahat olun hiç kötüyü düşünmeyin her şey güzel olacak Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…