- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.241
Canım aynı haftadayız benimde aynı ben hareketleri azalacagını okuyorum hep aksine benimkilerde çok hareketliler birde korkuyorum artık kemikleri sivri sivri duruyor ilk hamilelik ya çok değişik oluyorum.bazen doğum yapan arkadaşlarıma söylüyorum o kadar kemikleri belli olmazdı benim diyorlar
Günaydınnnn...hadi bakalım allah gönlünüze göre versin inşallah:)Günaydın kızlar 15+1 olduk 16 haftamızın içine girdik haftaya salı randevum var cinsiyetlerini öğreniriz inşallah ^^ Nasıl gidiyor nasılsınız bakalım ben baya heyecanlıyım
Evet ben tek yumurta ikizlerine hamileyim. Onun icin sizlerden guzel seyler duymak moral veriyor bana :)Amin inşallah sağolasın sende var mı hamilelik
Kaç haftaliksinizEvet ben tek yumurta ikizlerine hamileyim. Onun icin sizlerden guzel seyler duymak moral veriyor bana :)
Amin inşallah ^^Günaydınnnn...hadi bakalım allah gönlünüze göre versin inşallah:)
16 hafta dolacak. Ama iki bebek arasinda gün farki var.Kaç haftaliksiniz
Maşallah rabbim sağlığıyla hayırlısıyla size bağışlasın gün farkı normal zaten bir problem olursa Dr söyler kendi kendine evhamlanma ikiz gebelik muhteşem bişey her an korkuyla yaşıyor insan16 hafta dolacak. Ama iki bebek arasinda gün farki var.
Neden hep ucuzlerde ayni seyi söylüyorlar acaba?Instagramda falan da cok karsilasiyorum,doktorlar bunu teklif ediyor,anne kabul etmiyor sonrada bebisler sag salim geliyorlar.Riske mi atmak istemiyorlar anlamadim ki?Kizlar gunaydin hepinize
Buraya yazdim diye hatirliyorum ama yine yazayim iki kese gorunmustu sonra kalp atisi dinlemeye gittigimizde 3 kalp atisi dinledik cok sukur. Dr. Bir tanesini sonlandirmak istiyor ilerideki risklere karsi. Size de dr.unuz boyle oneride bulundu mi?
evet canim hem anne hemde bebekler acisindan riskliymis. Ama bende sonlandirmak istemiyorum cunku Iki kese konudu sonuncuyu Allah istedi demekki. Zaten Allah istemese hicbiri olmazdi. Ben nasil sonlandiririm 3.yu nasil kiyarim. Evet riskli ama sonlandirmakta riskli %5 oraninda riski var. Instagramda hangi sayfalari takip ediyorsun canim?Neden hep ucuzlerde ayni seyi söylüyorlar acaba?Instagramda falan da cok karsilasiyorum,doktorlar bunu teklif ediyor,anne kabul etmiyor sonrada bebisler sag salim geliyorlar.Riske mi atmak istemiyorlar anlamadim ki?
yurtdışıda insanları direkt sonlandırmaya yönlendirilmediğini biliyorum.çok çok iyi riskli gebelik doktorları var eğer istemezsen sağlıklı bi şekilde yakın takiple kucağına alabiliceğini düşünüyorum.daha bu kadar başında doğuramassın yaklaşımınıda güvenilir bulmadım.belki daha önce üçüz gebelikle karşılaştı takip etmiş ve doğurtmuş bir drla görüşsen daha kolay karar veririsin.Şahsen ben sonlandırmaz sonuna kadar giderdim.prof rıza marazlı var istanbulda öneririm iyi insancıl.Kizlar gunaydin hepinize
Buraya yazdim diye hatirliyorum ama yine yazayim iki kese gorunmustu sonra kalp atisi dinlemeye gittigimizde 3 kalp atisi dinledik cok sukur. Dr. Bir tanesini sonlandirmak istiyor ilerideki risklere karsi. Size de dr.unuz boyle oneride bulundu mi?
benim ilk götürüceğim prematüre emziklerimKızlar bir de elinde hastane hazırlık listesi olan varsa gönderebilir mi?ufaktan başlamak lazım
Cogul gebeliklerle,hamileliklerle ilgili her turlu sayfayi aldim takibe,aksamlari soru paylasimi falan yapılıyor orda cok goruyorum bu soruyu ben,iyi düşün lütfen araştır,güvenecegin bir doktorun olsun.evet canim hem anne hemde bebekler acisindan riskliymis. Ama bende sonlandirmak istemiyorum cunku Iki kese konudu sonuncuyu Allah istedi demekki. Zaten Allah istemese hicbiri olmazdi. Ben nasil sonlandiririm 3.yu nasil kiyarim. Evet riskli ama sonlandirmakta riskli %5 oraninda riski var. Instagramda hangi sayfalari takip ediyorsun canim?
Neden premature emzigi?Ilk etapta ondan mi almaliyiz?benim ilk götürüceğim prematüre emziklerim
süt sağma makinem ilk doğumda lohusa ateşi yaptı sağmadığım için
2 gecelik, çamaşır
bebek battaniyesi zıbın tulum
oğluma pijama oda kalır kesin
ped ,bebekbezi,ıslak mendil
yeter zaten zamanında iyi doğurayım kaçarak çıkarım hastaneden 10dk fazla kalmam
daha minik çabuk kavrar diye düşündüm,oğlan beni emzik yapmıştı şimdi ondan ilk günden vericem.Neden premature emzigi?Ilk etapta ondan mi almaliyiz?
evet canim hem anne hemde bebekler acisindan riskliymis. Ama bende sonlandirmak istemiyorum cunku Iki kese konudu sonuncuyu Allah istedi demekki. Zaten Allah istemese hicbiri olmazdi. Ben nasil sonlandiririm 3.yu nasil kiyarim. Evet riskli ama sonlandirmakta riskli %5 oraninda riski var. Instagramda hangi sayfalari takip ediyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?