2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Aynen doğru demiş arkadaşlarınız bende oğlumda dalgalanmalar ile birlikte langır langır döndüğünü hissederdim..hiç böyle tepeler toparlanmalar ele kemik gelmeler zorlu tekmeler olmazdı..ben yer darlığına bağlıyorum düşünsene soldaki istemezse sağdaki nasıl dönecek beraber yapmalılar sanki:))ay çok değişik bir duygu:))arkadaşımda diyor ki son zamanlar hiç durmadılar her hafta her ay başka başka duygularla ilerliyoruz..

Günaydın kızlar 15+1 olduk 16 haftamızın içine girdik haftaya salı randevum var cinsiyetlerini öğreniriz inşallah ^^ Nasıl gidiyor nasılsınız bakalım ben baya heyecanlıyım

Bu hafta artık heyet raporu araştırmaya başladım bakalım becerebilecek miyim, patron benimle uğraşıyor resmen gitmem için yapıyor bende zaten zor ayakta duruyorum bir şey söylesem bahane diyecek saracak diye yüzgöz olmuyorum ama yavaştan rapor almak lazım diye düşünüyorum.

Kizlar gunaydin hepinize
Buraya yazdim diye hatirliyorum ama yine yazayim iki kese gorunmustu sonra kalp atisi dinlemeye gittigimizde 3 kalp atisi dinledik cok sukur. Dr. Bir tanesini sonlandirmak istiyor ilerideki risklere karsi. Size de dr.unuz boyle oneride bulundu mi?

Neden hep ucuzlerde ayni seyi söylüyorlar acaba?Instagramda falan da cok karsilasiyorum,doktorlar bunu teklif ediyor,anne kabul etmiyor sonrada bebisler sag salim geliyorlar.Riske mi atmak istemiyorlar anlamadim ki?

Neden hep ucuzlerde ayni seyi söylüyorlar acaba?Instagramda falan da cok karsilasiyorum,doktorlar bunu teklif ediyor,anne kabul etmiyor sonrada bebisler sag salim geliyorlar.Riske mi atmak istemiyorlar anlamadim ki?
evet canim hem anne hemde bebekler acisindan riskliymis. Ama bende sonlandirmak istemiyorum cunku Iki kese konudu sonuncuyu Allah istedi demekki. Zaten Allah istemese hicbiri olmazdi. Ben nasil sonlandiririm 3.yu nasil kiyarim. Evet riskli ama sonlandirmakta riskli %5 oraninda riski var. Instagramda hangi sayfalari takip ediyorsun canim?

yurtdışıda insanları direkt sonlandırmaya yönlendirilmediğini biliyorum.çok çok iyi riskli gebelik doktorları var eğer istemezsen sağlıklı bi şekilde yakın takiple kucağına alabiliceğini düşünüyorum.daha bu kadar başında doğuramassın yaklaşımınıda güvenilir bulmadım.belki daha önce üçüz gebelikle karşılaştı takip etmiş ve doğurtmuş bir drla görüşsen daha kolay karar veririsin.Şahsen ben sonlandırmaz sonuna kadar giderdim.prof rıza marazlı var istanbulda öneririm iyi insancıl.

Kızlar bir de elinde hastane hazırlık listesi olan varsa gönderebilir mi?ufaktan başlamak lazım
benim ilk götürüceğim prematüre emziklerim
süt sağma makinem ilk doğumda lohusa ateşi yaptı sağmadığım için
2 gecelik, çamaşır
bebek battaniyesi zıbın tulum
oğluma pijama oda kalır kesin
ped ,bebekbezi,ıslak mendil
yeter zaten zamanında iyi doğurayım kaçarak çıkarım hastaneden 10dk fazla kalmam

Cogul gebeliklerle,hamileliklerle ilgili her turlu sayfayi aldim takibe,aksamlari soru paylasimi falan yapılıyor orda cok goruyorum bu soruyu ben,iyi düşün lütfen araştır,güvenecegin bir doktorun olsun.

Neden premature emzigi?Ilk etapta ondan mi almaliyiz?

çok kolay geliyor doktorlara sonlandıralım demek. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
istanbuldaysan eğer mutlaka recep has'a gitmeni tavsiye ederim. çapa'nın perinatoloji başkanı. çoğul ve riskli gebeliklerde ondan daha iyisi yokmuş, çok araştırdık en ünlü doktorlar bile onu önerdi. randevu almak biraz zor ve muayene ücreti biraz yüksek ama o en iyisi. imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…