- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.161
Bi benim mi canimi cok yakti bu igne dunyam döndüBen de 30.haftadayim inşallah. Yapıldığı an aynı pruloton gibi acıtti sonrasında yoktu bişey.Hemşireler bu iğne için çivi çakan dermisneyseki çivi gibi olmadı.
O harikasiniz maşallah Allah aratmasin bugunlerini.Sut sagma makinenin markasini gonderir misin bana canim?Bizde iyiyiz cok sukur haftalarimizi geçirmeye bakiyoruz sag salim.tam yatıyormu pekı bırde cift yonlu kullanılıyormu eger tavsıye edersen bende bu modelden alacagım
canım cok sukur ıyıyım agrılarım bitti sayılır :) paşalarla da gayet iyiyiz. hatta dün annem baktı ben süt sagdım dışarı arkadaslarla gezmeye gittim cok daralmıstım süper oldu :) sen nasılsın nasıl gıdıyo
canm arkadas soylemis ev yogurdunun yesil suyu varya sabah ac karnina ondan ixmelisin gece yatmadan yine ev yogurdu ayran ben hamjleligimin ilk gununden beri ev yogurdu ayran iciyorum surekli hamilelik oncesi kabizligim cok olurdu simdi iyiyim camm baska caresi yok benim bildigimGeçer inşallah canım ya sorucam evet inşallah rahatlatır, kurtuluruz inşallah bu illetten
Ben ayrı ayrı 2 tane aldım. Teyzeminde ikizleri var zamanında ikiz arabası almıştı ve hiç memnun kalmamıştı yanyana olanlardan. Kaldırımlarımız çok kötü, geniş değil asansöre fln da sığmıyormuş.Kızlar merhaba bebişleriniz için bebek arabası tercihiniz ne oldu be ayrı ayrı iki tane mi alsam yoksa birleşiklerden mi alsam karar veremiyorum. Sizin tercihiniz ne oldu hangisi daha kullanışlı olur?
birde aklima geldi tuzsuz kavrulmamis fıstık bende cok ise yariyor 2 gun yedim cok rahatimSağolasın inşallah ev yoğurdu da yiyorum ama geceyi deniyecem bakalım.
Kesinlikle SGK anlaşmalı Yen’i doğan yoğun bakımı olan bir hastanede Doğum yapmanı öneririm inşallah küveze girmeniz gerekmez ama bu ihtimal var sonuçta benim kızlarımın ikiside 30 gündür küvezde ve dahada kalacaklar devlet karşılamasaydı evi arabayı satardım herhaldeCanım bu bilgilerden emin isin bugün benimde kontrolüm vardı doğum hakkında fiyat üzerine görüşme yaptık moralmen çöktüm. Çğnkğ hastanenein yenidoğan kpvez ücreti korkunç ve sgk anlaşması olmayan bir hastane olduğu için ambulansla acil olarak girş yapılmazsa yda normal doğum olmazsa indirim yapamaycaklarını sölediler. Tek bebek gecelik 3 bin lira. Ben doktorumdan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bu şartlar altknda bir ev parası ödeme ihtimalimiz bile var ya ayrı bir hastane arayışına giricem bu saatten sonra yada bilemiyprum kafam çok karışık
34+1 de Doğum yaptımKaç haftalık doğum yapmistiniz
Bende ikizlere hamileyim Rabbim sağlıkla büyüsün ler inşallah normalmi Sezer yan mı oldun34+1 de Doğum yaptım
canım sağol cevabın için bende öyle yapmaya karar verdim allahın izniyle rabbim inşallah sizlerinde benimde meleklerimizi korusun sen 34. Haftada dığum yapmana rağmen 30 gün kalmışlar biraz fazla gibi sanki inşallah tez zamanda evine getirirsin yavrularını niye bu kadar uzun sürdü ciğer iğnesi olmamış mıydın sen34+1 de Doğum yaptım
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor kasılmaların Ne alemde? Bence kesinlikle gerekli depend ben çok rahat ettim açıkçası ama ilk 36-40 beden olanından almıştım sıktı çünkü Doğum sonrası ödemden dolayı şişlik oluyor vücutta 42-50 beden az büyük olsada rahat oldu sıkmadı en azındanKızlar merhaba. Doğumu yaklaşanlar depend kadın pedlerinden aldınız mı? Herkes çok iyi diyor. Gerekli mi sizce?
S
canım sağol cevabın için bende öyle yapmaya karar verdim allahın izniyle rabbim inşallah sizlerinde benimde meleklerimizi korusun sen 34. Haftada dığum yapmana rağmen 30 gün kalmışlar biraz fazla gibi sanki inşallah tez zamanda evine getirirsin yavrularını niye bu kadar uzun sürdü ciğer iğnesi olmamış mıydın sen[/QUOTE
Bizim ciğerlerde problem Yok şükür kilo probleminden dolayı yatıyoruz 34. Haftada doğdular ama biri 28. Haftaya uyumlu diğeri 30. Haftaya uyumlu doğdu son 5 hafta hiç kilo alamadılar karnımda plesentada problem oldu beslenrmediler o yüzden yatıyoruz biri 1kg diğeri 1400 doğdu 2kilo olunca çıkıcaz inşallah
Sezaryen oldum canımBende ikizlere hamileyim Rabbim sağlıkla büyüsün ler inşallah normalmi Sezer yan mı oldun
Valla bugün pek iyi değilim. karnım,karnımın altı taş gibi. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum şuan. Pazar olduğundan yarın mı gitsem bilemedim. Yarın 35 haftalık oluyoruz. 38 de alırız dedi. İnşallah biraz daha dayanabiliriz. Korku başladı bende. Sen napıyorsun? Bebişler ne alemde? Belli mi ne zaman çıkacakları?Canım sen nasılsın nasıl gidiyor kasılmaların Ne alemde? Bence kesinlikle gerekli depend ben çok rahat ettim açıkçası ama ilk 36-40 beden olanından almıştım sıktı çünkü Doğum sonrası ödemden dolayı şişlik oluyor vücutta 42-50 beden az büyük olsada rahat oldu sıkmadı en azından
Ben hamile kalmadan bir ay kullandim folbiolu.Sonrasinda zaten 12.haftamda kesip i moma başlatmışti doktorum.Dedigin seyi duymadim ben canım.Maşallah size, saglikla tutunsun bebislerin sana inşallah.Kizlar hepinize iyi aksamlar. Ben de 3 kalp atisi duydum Rabbimin izniyle. Yalniz her gun folbiol kullandim boyle yapan var mi? Ilk dr.um bunu onermisti ve uzun zaman kullandim taa yazdan beri ictim her gun. Yeni dr.um gunasiri kullanmami istedi. Ama otizmle iliskisi varmis duyunca korktumda o yzuden sizin desteklerinize ihtiyacim var
İnşallah canım sağlıkla sıhhatle çıkarsınız evinize bir daha da ayırmasın Allah
zaten bilimsel bir gercekligi yokmus arastirma asamasinda hala. iste tup bebek olunca her seyi arastiriyorum canimBen hamile kalmadan bir ay kullandim folbiolu.Sonrasinda zaten 12.haftamda kesip i moma başlatmışti doktorum.Dedigin seyi duymadim ben canım.Maşallah size, saglikla tutunsun bebislerin sana inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?