- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.141
Canım bende de durum aynı bana procto gyvenol diye bi krem verdi drum sen yinede bi sor biraz rahatlattı açıkçasoKızlar selam, kabızlık kaynaklı basur yaşayanınız var mı? Makatta şişlik ve kanama sorunum var, Dr a sık kabızlık yaşıyorum dedim özellikle demir ilacı yüzünden, herzamanki bol su incir kayısı vs vs dedi hepsini fazlasını yapıyorum ama bu illetten kurtulamadım duphalac şurubu da içtiğimde 1 gün gazdan ölüyorum. Başka bir çözüm bulan var mu? Bugün Şişlik ve kanamadan çok korktum şiş inmedi, özellikle bu durumu yaşayıp çözen var mı?
Ben ondan aldim canim kullaniyorum yer kaplamiyor olmasi cok avantajli cogu yerden girdim ama bazen sigmadigi yerler oluyor arkadaki kilidini aciyorum geciyor buyuduklerinde normal baston almayi dusunuyorumEki Görüntüle 2106156 canım pregonun monart 2074 arabası da boyle acaba bu nasıldır bende cok pahalı bır sey almak ıstemıyorum ama genede karar veremedım ya. 2072 mi alsam dıyorum gercı ben heryere esımle gıdıyorum.
ben yaz gırmeden almak ıstıyorum oyuzden ınternetten bakacagım ysadıgım sehırde asla ıkız bebege daır bırsey yok. bende ılkten arkalı onlu ıstıyordum ama ondada cok kavga oluomus cocuklar buyudukce ve ondekı araba tam yatmıyormus dıye yanyana almaya karar verdım :/
benım 26+1 ken 900-950 cıvarıydı
Geçer inşallah canım ya sorucam evet inşallah rahatlatır, kurtuluruz inşallah bu illettenCanım bende de durum aynı bana procto gyvenol diye bi krem verdi drum sen yinede bi sor biraz rahatlattı açıkçaso
Ben bir ara kabizlik sorunu yasadim,geceleri yatmadan once bir kase ev yogurdu yedigimden beri kabizlik namina bir derdim kalmadi,inşallah care bulursun,verecektir doktor krem falan rahatlatır inşallah seni biraz.Kızlar selam, kabızlık kaynaklı basur yaşayanınız var mı? Makatta şişlik ve kanama sorunum var, Dr a sık kabızlık yaşıyorum dedim özellikle demir ilacı yüzünden, herzamanki bol su incir kayısı vs vs dedi hepsini fazlasını yapıyorum ama bu illetten kurtulamadım duphalac şurubu da içtiğimde 1 gün gazdan ölüyorum. Başka bir çözüm bulan var mu? Bugün Şişlik ve kanamadan çok korktum şiş inmedi, özellikle bu durumu yaşayıp çözen var mı?
Sağolasın inşallah ev yoğurdu da yiyorum ama geceyi deniyecem bakalım.Ben bir ara kabizlik sorunu yasadim,geceleri yatmadan once bir kase ev yogurdu yedigimden beri kabizlik namina bir derdim kalmadi,inşallah care bulursun,verecektir doktor krem falan rahatlatır inşallah seni biraz.
Ben yaşadım iki hafta oldu daha yeni yeni azaldıMerhaba,ciğer geliştirici iğneden sonra gece terlemesi şikayeti yaşayan oldu mu? iki gündür bende terleme varda nette de gece terlemesi yapar diye okudum.
Ates basmasi,terleme,yanaklarim al al oldu.Yapan hemşire hepsinin olabilecegini soyledi ve tuzlu yeme dedi iki uc gun.Son dozunu dun aksam oldum bitti cok sukur.Merhaba,ciğer geliştirici iğneden sonra gece terlemesi şikayeti yaşayan oldu mu? iki gündür bende terleme varda nette de gece terlemesi yapar diye okudum.
Doğru,boşuboşuna tuttuğuna şahit oldum arabamızın başına geldi Allah vicdanlı selamla karşılaştırsınKızlar özel hastaneler sgkdan para almak için kuvezde çok tutuyor diyorlar canımsıkıldı
Ben aldım canım bir paket ne olur ne olmaz diye ama normal doğum yapanlar için daha mantıklı olduğunu düşünüyorum biz sezaryen olacağımız için büyük ihtimal belki çokta gerekli olmayablirKızlar merhaba. Doğumu yaklaşanlar depend kadın pedlerinden aldınız mı? Herkes çok iyi diyor. Gerekli mi sizce?
Benim de dün bitti ikinci doz şükür sağolasın arkadaşım cevap için inşallah çabuk geçer terleyince üstümü açıyorum soğuk almaktan korkuyorum.Ates basmasi,terleme,yanaklarim al al oldu.Yapan hemşire hepsinin olabilecegini soyledi ve tuzlu yeme dedi iki uc gun.Son dozunu dun aksam oldum bitti cok sukur.
oyyyyy uzun sürüyormus etkisiBen yaşadım iki hafta oldu daha yeni yeni azaldı
Hep ustum acik yattim iki gecedir,inşallah bir sey olmaz arkadaşım Allah yardimcimiz olsun,rica ederim ne demek.Kacinci haftanda oldun peki?Bir de senin de canin cok yandi mi ben cok zorlandım dun de aglaya aglaya geldim eve:))Benim de dün bitti ikinci doz şükür sağolasın arkadaşım cevap için inşallah çabuk geçer terleyince üstümü açıyorum soğuk almaktan korkuyorum.
Ben ondan aldim canim kullaniyorum yer kaplamiyor olmasi cok avantajli cogu yerden girdim ama bazen sigmadigi yerler oluyor arkadaki kilidini aciyorum geciyor buyuduklerinde normal baston almayi dusunuyorum
Tombuldut canim sen nasilsin?Agrilarin ne durumda?Kucuk pasalarla nasil araniz?
Ben de 30.haftadayim inşallah. Yapıldığı an aynı pruloton gibi acıtti sonrasında yoktu bişey.Hemşireler bu iğne için çivi çakan dermisHep ustum acik yattim iki gecedir,inşallah bir sey olmaz arkadaşım Allah yardimcimiz olsun,rica ederim ne demek.Kacinci haftanda oldun peki?Bir de senin de canin cok yandi mi ben cok zorlandım dun de aglaya aglaya geldim eve:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?