- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.121
İlk çocuğunsa özellikle dikkat et bende biraz fazla yoruyorum kendimi.az kaldı inşallah tatlı sona daha fazla yormayacagım kendimi
Hayırlısı olsun inşallahKızlar benim iki bebekte aşağıda koz zaten belki on haftadır baş aşağıda oğlanda döneli bir hFta oluyo bende iki hafta önce oldum ciğer geliştiriciyi. Bazı delar risk görmese bile ikiz olduğu için o iğneyi rutin yapıyolar açıkçası iikide oldum diyorum içim kafam rahat. Faydası olmuştur inşallah bebişlerime erken bile doğsalar inşallah solunum sıkıntımız olmaz. Bu arada son haftalara girdik ama ben deumu değiştirdim dün sölediğin sebepten yeni doğan küvez masrafını karşılayamayız diye kafamız rahat olsun dedik sgk anlaşması olan hastaneye geçtik hakkımızda hayırlısı
Aynen canım bol bol yatmak dinlenmek gerekiyor 30 dan sonra ikiz gebeliğin her günü çok farklı ben her sabah biraz daha pili bitmiş uyanıyorum tuvalete giderken bile gürümek zor geliyor sabahları uyandığımda bu arada uzun süre oturamıyorum bile öle baskı yapıyolar . Ama herşeye değer yeterki sağlıkla kucağımıza alalım heyecanı bile başka allah isteyen dileyenin kucağını boş bırakmasın inşallah beş yıl uğraştım belki çok uzun bi süre değil ama yoğun tedaviler gördüm o yüzden bunlar sıkıntı diil o kadarHayırlısı olsun inşallah
Simdi kacinci haftana geldin?33+4 te oldum ben kasılmalar olmuştu bı gece hastanede yattım o zaman 12 saat arayla vurdular ikişer doz
Hayırlısı olsun bakalim.Dr iy olsun da onemli olan.Benim basindan beri bas asagi pozisyonundalar ama kiz asagi inmis dedi.Ondan cok korktum.E uzerine igne falan coktum işte elde değil.Kızlar benim iki bebekte aşağıda koz zaten belki on haftadır baş aşağıda oğlanda döneli bir hFta oluyo bende iki hafta önce oldum ciğer geliştiriciyi. Bazı delar risk görmese bile ikiz olduğu için o iğneyi rutin yapıyolar açıkçası iikide oldum diyorum içim kafam rahat. Faydası olmuştur inşallah bebişlerime erken bile doğsalar inşallah solunum sıkıntımız olmaz. Bu arada son haftalara girdik ama ben deumu değiştirdim dün sölediğin sebepten yeni doğan küvez masrafını karşılayamayız diye kafamız rahat olsun dedik sgk anlaşması olan hastaneye geçtik hakkımızda hayırlısı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Aynen canım bol bol yatmak dinlenmek gerekiyor 30 dan sonra ikiz gebeliğin her günü çok farklı ben her sabah biraz daha pili bitmiş uyanıyorum tuvalete giderken bile gürümek zor geliyor sabahları uyandığımda bu arada uzun süre oturamıyorum bile öle baskı yapıyolar . Ama herşeye değer yeterki sağlıkla kucağımıza alalım heyecanı bile başka allah isteyen dileyenin kucağını boş bırakmasın inşallah beş yıl uğraştım belki çok uzun bi süre değil ama yoğun tedaviler gördüm o yüzden bunlar sıkıntı diil o kadar
Çok haklısın sağsalim kucağına alırsın alırız inşallahAynen canım bol bol yatmak dinlenmek gerekiyor 30 dan sonra ikiz gebeliğin her günü çok farklı ben her sabah biraz daha pili bitmiş uyanıyorum tuvalete giderken bile gürümek zor geliyor sabahları uyandığımda bu arada uzun süre oturamıyorum bile öle baskı yapıyolar . Ama herşeye değer yeterki sağlıkla kucağımıza alalım heyecanı bile başka allah isteyen dileyenin kucağını boş bırakmasın inşallah beş yıl uğraştım belki çok uzun bi süre değil ama yoğun tedaviler gördüm o yüzden bunlar sıkıntı diil o kadar
Benim 32 de tedbir amaçlı vuracaklar ,oğlanda nişan gelince 2 gün içindede doğurursun yada bekler zamanını dediler gelmedi bekledi ama ben o korkuyla stresle bide bayram geliyordu,diyeceksin ki ne alaka ama bayramda doğurursam dr olmaz korkusuna erken alındı 36 +5 gibi sonunda dr doğurtup dikmeden kaçtı ben kanamadan ölüyodum falan filan yani diycem o ki herşey olucana varıyo stres yapma Allah a teslim et rahat ol çağırma kötüyüNe kadar moral oldun bana biliyor musun Allah razi olsun senden.Sabah bes miydi neydi uyudugumda,moralim bozuldu kiz neden inmis asagiya diye,ignenin yan etkilerini okudum bir de dünyam çöktü başıma,beni en etkileyen yorum da erken doguma yol aciyor yazmasiydi.Bilemiyorum canim,cok canim yandi kolay kolay aglamam canım tatli değildir ne iğneler vuruldum gikim cikmadi ama bu perisan etti beni belki dedigin gibidir elle alakalidir,peki canim senimde mi sıkıntın var tedbir amaçlı mi yapılacak 32 de sana?Bir de oğlumda oldum demissin ya kacinci haftada yaptın dogumunu?38 leri görürsün inşallah demissin ya bu bile yuzumu guldurdu gecenin ustune:)
Bende dönüş aldım küvez parası gecelik 1500 2000 dediler ama ben kale almıyorum devletin tamam dediğine nasıl para alıcak drum hastane ödüyo dedi ben ona inanıyorum napıyımKızlar benim iki bebekte aşağıda koz zaten belki on haftadır baş aşağıda oğlanda döneli bir hFta oluyo bende iki hafta önce oldum ciğer geliştiriciyi. Bazı delar risk görmese bile ikiz olduğu için o iğneyi rutin yapıyolar açıkçası iikide oldum diyorum içim kafam rahat. Faydası olmuştur inşallah bebişlerime erken bile doğsalar inşallah solunum sıkıntımız olmaz. Bu arada son haftalara girdik ama ben deumu değiştirdim dün sölediğin sebepten yeni doğan küvez masrafını karşılayamayız diye kafamız rahat olsun dedik sgk anlaşması olan hastaneye geçtik hakkımızda hayırlısı
Allah her seyin hayirlisini versin.Benim 32 de tedbir amaçlı vuracaklar ,oğlanda nişan gelince 2 gün içindede doğurursun yada bekler zamanını dediler gelmedi bekledi ama ben o korkuyla stresle bide bayram geliyordu,diyeceksin ki ne alaka ama bayramda doğurursam dr olmaz korkusuna erken alındı 36 +5 gibi sonunda dr doğurtup dikmeden kaçtı ben kanamadan ölüyodum falan filan yani diycem o ki herşey olucana varıyo stres yapma Allah a teslim et rahat ol çağırma kötüyü
36 dayiz Allahin izniyle 15 gün sonra doğum tarihi vercek doktorSimdi kacinci haftana geldin?
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Ben şimdilik ayda bir gidiyorum onlar daha iyi biliyor sanırım gerekli olduğunda daha sıkı takip ederler
Maşallah ne güzel36 dayiz Allahin izniyle 15 gün sonra doğum tarihi vercek doktor
Neden ki. Gelirsin Allah'ın izniyleMaşallah ne güzel
Ben biraz zor gelirim o haftaya hayırlısı ile 33 ü bi atlatsam.
Bende canım çok uğraştım.şükür bugüne onların hareketleri bile yetiyor.inşallah onları kollarımıza aldığımız günde gelir sağlıcakla.Aynen canım bol bol yatmak dinlenmek gerekiyor 30 dan sonra ikiz gebeliğin her günü çok farklı ben her sabah biraz daha pili bitmiş uyanıyorum tuvalete giderken bile gürümek zor geliyor sabahları uyandığımda bu arada uzun süre oturamıyorum bile öle baskı yapıyolar . Ama herşeye değer yeterki sağlıkla kucağımıza alalım heyecanı bile başka allah isteyen dileyenin kucağını boş bırakmasın inşallah beş yıl uğraştım belki çok uzun bi süre değil ama yoğun tedaviler gördüm o yüzden bunlar sıkıntı diil o kadar
inşallah canım aminBende canım çok uğraştım.şükür bugüne onların hareketleri bile yetiyor.inşallah onları kollarımıza aldığımız günde gelir sağlıcakla.
Maşallah sana maşallah allah sag salim kucagina almayi nasip etsin,amin.36 dayiz Allahin izniyle 15 gün sonra doğum tarihi vercek doktor
Amin hepimize inşallahMaşallah sana maşallah allah sag salim kucagina almayi nasip etsin,amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?