2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar benim iki bebekte aşağıda koz zaten belki on haftadır baş aşağıda oğlanda döneli bir hFta oluyo bende iki hafta önce oldum ciğer geliştiriciyi. Bazı delar risk görmese bile ikiz olduğu için o iğneyi rutin yapıyolar açıkçası iikide oldum diyorum içim kafam rahat. Faydası olmuştur inşallah bebişlerime erken bile doğsalar inşallah solunum sıkıntımız olmaz. Bu arada son haftalara girdik ama ben deumu değiştirdim dün sölediğin sebepten yeni doğan küvez masrafını karşılayamayız diye kafamız rahat olsun dedik sgk anlaşması olan hastaneye geçtik hakkımızda hayırlısı

İlk çocuğunsa özellikle dikkat et bende biraz fazla yoruyorum kendimi.az kaldı inşallah tatlı sona daha fazla yormayacagım kendimi

Yok benim ikinci bu...6 yaşında oğlum var onda ben hamilelik yaşamamışım:))tek gebelik hiç birşeymiş arkadaşda diyor şakın onun gibi düşünme sürekli uyarıyor..aynen sizde dikkat edin artık hayırlı sağlıklı doğumlar inş

Hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım bol bol yatmak dinlenmek gerekiyor 30 dan sonra ikiz gebeliğin her günü çok farklı ben her sabah biraz daha pili bitmiş uyanıyorum tuvalete giderken bile gürümek zor geliyor sabahları uyandığımda bu arada uzun süre oturamıyorum bile öle baskı yapıyolar . Ama herşeye değer yeterki sağlıkla kucağımıza alalım heyecanı bile başka allah isteyen dileyenin kucağını boş bırakmasın inşallah beş yıl uğraştım belki çok uzun bi süre değil ama yoğun tedaviler gördüm o yüzden bunlar sıkıntı diil o kadar

Hayırlısı olsun bakalim.Dr iy olsun da onemli olan.Benim basindan beri bas asagi pozisyonundalar ama kiz asagi inmis dedi.Ondan cok korktum.E uzerine igne falan coktum işte elde değil.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Çok haklısın sağsalim kucağına alırsın alırız inşallah

Benim 32 de tedbir amaçlı vuracaklar ,oğlanda nişan gelince 2 gün içindede doğurursun yada bekler zamanını dediler gelmedi bekledi ama ben o korkuyla stresle bide bayram geliyordu,diyeceksin ki ne alaka ama bayramda doğurursam dr olmaz korkusuna erken alındı 36 +5 gibi sonunda dr doğurtup dikmeden kaçtı ben kanamadan ölüyodum falan filan yani diycem o ki herşey olucana varıyo stres yapma Allah a teslim et rahat ol çağırma kötüyü

Bende dönüş aldım küvez parası gecelik 1500 2000 dediler ama ben kale almıyorum devletin tamam dediğine nasıl para alıcak drum hastane ödüyo dedi ben ona inanıyorum napıyım

Allah her seyin hayirlisini versin.

Bende canım çok uğraştım.şükür bugüne onların hareketleri bile yetiyor.inşallah onları kollarımıza aldığımız günde gelir sağlıcakla.

Kızlar selam, kabızlık kaynaklı basur yaşayanınız var mı? Makatta şişlik ve kanama sorunum var, Dr a sık kabızlık yaşıyorum dedim özellikle demir ilacı yüzünden, herzamanki bol su incir kayısı vs vs dedi hepsini fazlasını yapıyorum ama bu illetten kurtulamadım duphalac şurubu da içtiğimde 1 gün gazdan ölüyorum. Başka bir çözüm bulan var mu? Bugün Şişlik ve kanamadan çok korktum şiş inmedi, özellikle bu durumu yaşayıp çözen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…