- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.101
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah..ben haftaya cuma anca randevu alabildim..geç değil dediler benimde 1 saat sürermiş genel öyle sanırımSabah gideceğim ikiz gebelik olduğu için 1 saat sürebilir dediler bekleyeceğiz
Iki doz+iki doz seklinde.Kalçadan yapılıyor.Hadi yaa o derece yani allah gerek duydurtmasın inşallah nereden yapıyorlar
Herşey bebişler için katlanılıyor bir şekilde inş yarın daha hafif geçerIki doz+iki doz seklinde.Kalçadan yapılıyor.
Tuzlu kraker patates haşlaması birde limon doğrayığ hafif azcık tuz ekeliyorum rahatlAtıyor az da olsa. Birde aç kalmamak.Kızlar bulantim çok.sizler de var mıydı? Sabah akşam sürekli bulantim ve kusma var.önerileriniz var mi?
Ben dün yaptırdım ikili test ense kalınlığı bakıldı ve kan alındı sonuç 10 gün sonra gelecek dediler.Aklıma gelmişken sormak istedim ikili testte kan tahlili yapildimi benim Dr sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı ikiz gebelikte kan tahlilin de anlasilmiyormus
Ben 30.haftamdayim idrar yolu enfeksiyonum vardi.kültür temiz çıktı ama kasilma yaşadım.kasilmayı idrar enfeksiyonu tetiklemistir dedi doktorum. Hastaneye yatış yaptırdı antibiyotik tedavisi yapıldı.Kizlar gebelikte idraryolu enfeksiyonu gecirenler varmi ne ilac verdiler
Çok geçmiş olsunBen 30.haftamdayim idrar yolu enfeksiyonum vardi.kültür temiz çıktı ama kasilma yaşadım.kasilmayı idrar enfeksiyonu tetiklemistir dedi doktorum. Hastaneye yatış yaptırdı antibiyotik tedavisi yapıldı.
Selam kızlar benimde göbek çıktı valla kaç haftada bir doktora gidiyorsunuz benim doktorum 3 haftada bir gelmen yeterli dedi 19. Haftamdayım bazen kelebekler uçuşuyor karnımda Bide bazen vajinamda içerden batma oluyor magnezyum kullanıyorum ama bilemedim
İlk ayda 1 falan oluyor sonra 2 haftada bir benim şimdi haftada 1 e düştü.yürümekte zorlandığım için haftada bir beni zorlayacak gibi.ama bebişler için herşey Allah yardımcımız olsunSelam kızlar benimde göbek çıktı valla kaç haftada bir doktora gidiyorsunuz benim doktorum 3 haftada bir gelmen yeterli dedi 19. Haftamdayım bazen kelebekler uçuşuyor karnımda Bide bazen vajinamda içerden batma oluyor magnezyum kullanıyorum ama bilemedim
Ya o derece ağırlaşıyor musunİlk ayda 1 falan oluyor sonra 2 haftada bir benim şimdi haftada 1 e düştü.yürümekte zorlandığım için haftada bir beni zorlayacak gibi.ama bebişler için herşey Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun,banada 32.haftada vurucaklarmış oğlanda 30 da olmuştum ters yere geldi herhalde yada iyi vuramadı yoksa en fazla protestan iğnesi kadar acıtıyor.rahat rahat 38 i götürürsün inşallahTesekkur ederim.Tetanozda bende oyle olmustum ama bu tetanozu falan dorde bese katlar bes kere daha tetanoz olurum bunun yerine.Bebeklerimin birisi asagidaymis malesef,nst ye girdim sanci yok,rahim agzida kapali dedi,onlem amacli yapildi yani.
1saat napıcak ki emotionn,yeniden bebek mi :)) hayırlısıyla gelirsin inşallahHayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah..ben haftaya cuma anca randevu alabildim..geç değil dediler benimde 1 saat sürermiş genel öyle sanırım
Evet canım ikiz olduğu için sanırım.şükür yine bu güneYa o derece ağırlaşıyor musun
:))))iki bebekmiş mişş:))bakma öyle derler iki bakar gönderirler..hayırlısı inşallah tşkler1saat napıcak ki emotionn,yeniden bebek mi :)) hayırlısıyla gelirsin inşallah
Arkadaşımında ikizleri var 1 yaşına girecekler sürekli tembihliyor beni tek gibi düşünme hiç bir iş yapma diyor...nedense bende bir inat halindeyim kendimle yarış yapıyorum onu da yapayım bunu da yapayım ama özellikle 30 dan sonra inzivaya çekilmek gerekiyor sanırım...hayırlısı inşallah bu zamanları görürüzEvet canım ikiz olduğu için sanırım.şükür yine bu güne
Ne kadar moral oldun bana biliyor musun Allah razi olsun senden.Sabah bes miydi neydi uyudugumda,moralim bozuldu kiz neden inmis asagiya diye,ignenin yan etkilerini okudum bir de dünyam çöktü başıma,beni en etkileyen yorum da erken doguma yol aciyor yazmasiydi.Bilemiyorum canim,cok canim yandi kolay kolay aglamam canım tatli değildir ne iğneler vuruldum gikim cikmadi ama bu perisan etti beni belki dedigin gibidir elle alakalidir,peki canim senimde mi sıkıntın var tedbir amaçlı mi yapılacak 32 de sana?Bir de oğlumda oldum demissin ya kacinci haftada yaptın dogumunu?38 leri görürsün inşallah demissin ya bu bile yuzumu guldurdu gecenin ustune:)geçmiş olsun,banada 32.haftada vurucaklarmış oğlanda 30 da olmuştum ters yere geldi herhalde yada iyi vuramadı yoksa en fazla protestan iğnesi kadar acıtıyor.rahat rahat 38 i götürürsün inşallah
Niye o kadar acıdı ki acaba bende vuruldum o an yandı hemen geçti sonraBu ciğer geliştirici igne ne pis bir seymis.Resmen vurulduktan sonra hungur hungur agladim acidan.Ki canim tatli değildir benim.Yarin diger dozu yapilacak,istemiyorum yarinin gelmesini resmen.
İlk çocuğunsa özellikle dikkat et bende biraz fazla yoruyorum kendimi.az kaldı inşallah tatlı sona daha fazla yormayacagım kendimiArkadaşımında ikizleri var 1 yaşına girecekler sürekli tembihliyor beni tek gibi düşünme hiç bir iş yapma diyor...nedense bende bir inat halindeyim kendimle yarış yapıyorum onu da yapayım bunu da yapayım ama özellikle 30 dan sonra inzivaya çekilmek gerekiyor sanırım...hayırlısı inşallah bu zamanları görürüz
Bilmiyorum ki ben bugun ağrıyla uyandım yeri de cok agriyor.Sen kaçıncı haftanda oldun canım?Niye o kadar acıdı ki acaba bende vuruldum o an yandı hemen geçti sonra
33+4 te oldum ben kasılmalar olmuştu bı gece hastanede yattım o zaman 12 saat arayla vurdular ikişer dozBilmiyorum ki ben bugun ağrıyla uyandım yeri de cok agriyor.Sen kaçıncı haftanda oldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?