2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Anladım canım yani hastaneden çıktıktan sonra doktora gitmek gerekse kimliksiz bakarlar mı ki

tabiki canm karsiliyor ilk 28 gununu sigorta ya da bagkurdan benim.doktorumda prof ozel bir hastaneye gidip dogum yapicaz bagkurluyum esimde ayrica bagkurlu karsiliyor tabikide

Kızlar günaydın benim bir kaç gündür ara ara su gibi akıntım oluyo bole birden boşalıyo gibi çok fazla degil ama çamaşırımı ıslatıyo internette amniyon sıvisı azalabilir gibi şeyler yazıyo korktum biraz doktor randevumada daha 2 hafta var böle bişey yaşayan varmı normalmi acaba ben çok vesvesemi yapıyorum

sgk anlaşmalı hastaneler zaten kuvezi karşılıyor.
özel sağlık sigortaları da doğum teminatı kapsamında kuvez olmasa bile ikizleri karşılıyor.
hastanenin sgk ile anlaşması yoksa ödemeyi biz yapıp detaylı fatura istiyoruz. o fatura ile sgk dan ödediğimizi geri alıyoruz.
zaten hastaneler detaylı fatura vermek istemiyor. fatura istediğiniz anda vermek istemiyor ve indirim teklif ediyor. bildiğim kadarıyla yenidoğan yoğun bakımı acil kapsamında olduğu için kuvez ücreti istenmesi yasak çünkü.

Günaydın benim de oluyor ama çok fazla değil beyaz bi akıntı ile birlikte ıslandığımı hissediyorum çamaşırımda 2- 3 parmak kalınlığında bi ıslaklık oluyor dr uma sorduğumda akıntı normal çok çok yoğun olmadıkça ve rengi değişmedikçe demişti bana. Umarım senin de kötü birşeyin yoktur.

Amniyon sivisi jel gibi oluyor . Sendeki normal akıntı olabilir . İlk bebeğimde suyum gelmişti kokusuz jel di . Katıydı yani biraz . İçin rahat değilse muayene olmaya git canım bekleme

Teşekkür ederim canim Benimkide çok fazla degil ama birden geldigini hissedince korkuyorum gidince sorarim bakalım inş kötü bişey degildir dediğin gibi

Amniyon sivisi jel gibi oluyor . Sendeki normal akıntı olabilir . İlk bebeğimde suyum gelmişti kokusuz jel di . Katıydı yani biraz . İçin rahat değilse muayene olmaya git canım bekleme
Hmm yok jel gibi degil baya su gibi şeffaf ve ince amniyon sıvısının jel gibi oldugunu bilmiyodum içim rahatladı biraz 2 hafta sonra randevum var ozaman kadar cok artarsa giderim ztn hersey kafamı kurcalıyo işte rabbim saglıkla evlatlarımiza kavuşmaya nasip etsin inş

Canım hayırlı olsun, çok sevindim Allah bağışlasın evlatlarını. Ben senin bu sessizliğinin ardından böyle bir haber tahmin ediyordum ama sen birde normal doğum yapmışsın, maşallah sana. Arada bizleri haberdar et kendinden, bebişlerinden.

Canım bu bilgilerden emin isin bugün benimde kontrolüm vardı doğum hakkında fiyat üzerine görüşme yaptık moralmen çöktüm. Çğnkğ hastanenein yenidoğan kpvez ücreti korkunç ve sgk anlaşması olmayan bir hastane olduğu için ambulansla acil olarak girş yapılmazsa yda normal doğum olmazsa indirim yapamaycaklarını sölediler. Tek bebek gecelik 3 bin lira. Ben doktorumdan çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bu şartlar altknda bir ev parası ödeme ihtimalimiz bile var ya ayrı bir hastane arayışına giricem bu saatten sonra yada bilemiyprum kafam çok karışık

Şimdi yazını okuyunca telaşlandım,durumla konuştum bende anlaşması olmayan bi özel hastanede Doğum yapıcam bide sigortacımlada konuştum ikiside küvez için ücret ödenmiyor dedi yanlız sigortacım solunumda sıkıntı olursa kabul edildiğini söledi ama genede hastaneyle konuş dedi şimdi arıycam senide haberdar ederim,başka hastanede doğurmakta bi alternatif tabi olabilir ama sanıyorum acil yoğun bakım ücreti karşılanıyor

Aynen canım bende ciddi araştırma yapıp pylaşırım burdan sende öğrendiklerini yaz lütfen. Gerçekten moral bozucu zZaten allah korusun öle vi durum manevi olarak sarsıcı bide maddi yönden olmasın

Park yatağa rahat rahat sığarlar ne güzel :) bebek arabasına da netten baktım çok güzel zekice düşünülmüş. Güle güle kullanın canım :)

Demin dr dan geldim gerçi benim haftam biraz ilerde suları iyiydi işemişim gibi akıntım var üstümü başımı değiştirmek zorunda kalıyorum herhalde ikiz bebek artırıyor yanlız nişan gelir diye uyanık olmak lazım senin haftada böle bi şey olmaz benim oğlanda 30. Haftada gelmişti böle sümüksü bişiy onun gelmesi rahimağzının yumuşağı açılması anlamına geliyormuş akında olsun

Anladım canım teşekkür ederim sularını ultrasonda görebiliyolar demi bende soruym gidince aklımda kalmasın yok benimki ole çok değil ama uyanık olmakta fayda var dedigın gibi allah korusun kötü bişey olmasın

Kizlar bugun idrar testinde kan cikti dusuk filanmi acaba bilgisi olan varmi

Küvez yagun bakım ücretsiz ama benim hastane günlük 500 istedi bende devlete gittim ordan sevk ettiler şimdi açilden giriş olduk başka özele ücretsiz ama kesinlikle dogumdan sonra yogum bakım küvezine girerse ücret almak yasak bilginiz olsun bazı hastaneler insanı soymaya calışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…