2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım biraz değişik geldi geçen perşembeden bu yana 400 gr dan fazla geldi. Bakalım önümüzdeki hafta kendi gittiğim doktorum ne diyecek. Ciğer geliştirici iğne falanda yapılmadı.
Ben dün sordum doktora iğneyi acil bir şey olursa yapılır ben pek tavsiye etmiyorum bazen erken doğumu tetikliyor dedi.

Sanci varsa bekleme bence canim.. nst ye bi gir.. bu kritik haftalarda pek hafife alma sancilari agralari.. bence yarin git bi görün.. fazladan görünmek zarar etmez...

Canım 5.haftada beta kaçtı benim 4+3 üm beta 2429 geldi cok korkuryorum inş gözükür cuma günü.
4+4 te hcg 4678.4 tü canım tam 5 haftalıkkende keseleri gördük canım. Ama hcg yüksek diye illa ikiz olmayabilir tek bile olsa kese görde başka sıkıntı çıkmasın inşallah

Aynen
4+4 te hcg 4678.4 tü canım tam 5 haftalıkkende keseleri gördük canım. Ama hcg yüksek diye illa ikiz olmayabilir tek bile olsa kese görde başka sıkıntı çıkmasın inşallah
canım bende öyle dıyorum benim için saglıklı olsunda baska bişey istmiyrm

Kızlar çok moralim bozuk kayinvalidem ve kayinbabam doğumdan sonra bebekler 1 yaşına gelene kadar bizde kalacaklarmis ben değil kayınvalide bakacamis bebeklerime aglamaktan bi hal oldum sancımda var hamileligimi de bilemiyorum anneligimi de bilemiyecem emzirme dışında onlar bakacakmis ben yemek yapacam bulasik yikiyacam vb. Sözde iyilik yapiyorlar anneligimi elimden alarak çok moralim bozuk anlatamam doktora o kadar para niye veriyorsunuz devlete gidin vb. Ben kazanıyorum senden para mı istiyorum dedim sonunda bebeklerimin ve kendimin iyiligini sizden öğrenecek degilim dedim ama çok moralim bozuldu

Bence uzulup sıkılmayin bebekler etkilenmesin esinizle konuşun başta gelsinler sonra duruma göre bakarız desin.ben de kaç aylık oldum evde tekim eşimin memleketindeyin ama annesi 70 yaşında ben gelsem sana faydam olmaz diyo çünkü o gelince benim düzen değişiyor ben sabah kalk kahvaltı onun ilaç saatine göre zaten kış herkes evde bi odada ben ayak uydurcam yemek getir götür felan faydadan çok kulfet siz de şimdiden diyin duruma göre bakarız ben kendimde halledebilirim dersin

Moralini bozma güzelim.. daha cok baslardasin.. kendini simdiden yipratma.. sabaha cikmaya senedimiz yok.. bu insanlar nicin böyle hayatlara karisirlar anlamam.. teklif edilebilir ama böyle böyle oluncak denilmez.. tabiiki hos olmamis... ama sen simdiden bunlar icin kafani yorma... sag salim yavrularina kavus insaAllah... zamani geldiginde uslubünce konusulup hallolur bi sekilde... üzme lütfen tatli canini...

Anlamiyorlar canım üstelik eşimi de dolduruyorlar onların lafları ile konuşuyor esimde. Evlenirkende çok aglattilar esim o zaman nisanlim bana anneme cicek almis 10 tl lik ona almamis ama onada Vakko dan esarp aldım bende eşim almış gibi kavga cikarmialardi bunun gibi bir suru sey benim soylemediklerimi soyledi dediler bigun ispat icin hafta ici gunduz konusmalari kaydettim esime yolladim sonra yarim saat sonra ben karini cok seviyorum o bsna sunu yapiyor bunu yapiyor esimde ben ysnindaydim oyle bisey yok demis karimi sevmeyen beni xe istemesin dedi onların gerçek yüzünü gördü bana hak verdi ama bi gün olsun ailenle konuşma yada onlara gitmeyelim demedim hep hadi annenlere gidelim dedim belki severler diye ama olmuyor iyiyiz zannediyordum şimdi de çocuklarımın annesi olma hakkımı elimden almaya çalışıyorlar eşimi arıyorlarmis sen beceremezsin annem kaç çocuk büyüttü bile demeye basladi gece o kalkıp bakacak sen emzirmeden emzirmeye bakacaksin diyo dünde onlar bu lafları söyledi o an daha iyi anladım eşimin lafları değil onların lafları

Arkadaslar iki gündür bel ağrım var daha önce de oluyordu ama iki gündür böyle adet olmadan ağrı başlar ya onun gibi Dr um a sordum ostacare.ilacını 2 iç dedi ve geçmezse gel dedi bide pelvik bölgede var ağrı sizden deneyimli olanlar bu haftalarda böyle olan varmiydi

Geleceksin biliyorum canim nasil oldu agrilarin? Doktora gittin mi..
Canım ara ara giriyor özellikle belime ama idare edecek durumdayım bebişlerde hareket ettiği için bekleyim dayanılmaz bir agrı olursa öyle gideyim diyorum.sağol canım düşündüğün için.sen nasılsın bebişlerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…