2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım benimde tüp bebek benim doktorumda sadece doğum ücreti 9 bine yakındı muayeneler hariç açık açık söyledim hocam devam edemeyecegim bütçem yetmeyecek diye oda sağolsun anlayışlı davrandı...şimdi üniversite hastanesine gidiyorum idare ediyoruz tabi özel gibi değil ama yapacak birşey yok. Özele gidecegim parayla her istediğimi aldım bebişlerim için... Rabbim inşallah sağlıcakla yavrularımıda kucagımıza almayı nasip ederse bizden mutlusu olmaz herhalde

Maşallah maşallah canm inşallah eşinde bi süpriz yapıp gelebilir aklı hep sizdedir onun da. Böyle iyi mesajları okumak çok iyi geliyor banada sağlıkla büyüsünler inşallah

Kocaman kocaman maşallah size, oh ne güzel ne mutlu, Allah güzel haberlerini eksik etmesin hiç

Canım hayırlı uğurlu olsun. İğne olmamışmıydın ciğerleri için ama çok şükür ki artık evinizdesiniz dimi
Çok sağıl canım evdeyiz evet,iğne olduk ama bir bebeğime kafi gelmiş diğerine yetmemiş demek,bu arada artık sıkıntımız kalmadık çok şükür herşey yoluna girdi,sıra geldi gaz derdini çözmeye :))

Ayy herkes Doğum yaptı emzirme gaz telaşları maşallah böyle okudukça içim bir hoş oluyor Allah’ım bize de hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah
Amin insan hevesleniyor gercekten,Allah sag salim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Günaydın anneler ikili tarama testini başarıyla atlattık demir ve multi vitaminimizi aldık geldik. Depodan yemeye başlamışlar. Hastaneye girdim totomdaki ağrı geçti can korkusuna serum yerim iğne yerim aman yatırır diye ağrı mağrı kalmadı uçtu gitti

jeliboni inşallah sağlıkla atlatırsın doğumunu haberlerini bekliyoruz.
Kızlarrr benim bugün sürekli tuvalete gitme ihtiyacım var birazda sızım var sistit gibiyim sanki aslında bolda su içiyorum ama niye böle ki Acaba sizde de var mı bu durum

Canım bazen bebişler aşağıya fazla baskı yapıyor idrarın az bile olsa sürekli çıkıyorsun ister istemez

Kızlar bende biraz sonra kontrolüm var ultrasonlada bakacaklar en son 3 hafta önce gitmiştim çok heyecanlıyım, bide bende hep bir korku var sanki gittiğimde bana birisinin kalbi durmuş diyecekler diye ödüm kopuyor, sizdede böyle oluyormu? Allahım hepimize yardım etsin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…