- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.161
Kocaman bi maaşallah bebişlere.çok mutlu oldum güzel haberlerine darısı bize bu haftaları görmeyi sağlıcakla... Daha öncede sormuş olabilir kusura bakma unutuyorum hamilelik hali...beslenmen nasıldı... Doğum deyince bende epidural istiyorum ama etrafımda birilerinin benimle ilgilenirken, (keserken) görmekte biraz tuaf olurum diyorum.ama bebişleride görmeyi çok istiyorum.... Genelde toparlanman biraz zor oluyor anestesiyi vücuttan atmak zor oluyor.ayyy canım çok heyecanlı ben heyecanlandım şimdiden. Inşallah doğum hakkındada doğru karar verirsin senin için hayırlı olanısellaam teyzelerrbiz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum
Allah nasıp ederse 14 şubatta dogacaklar
saglıkları ıyı gozukuyor umarım doguncada aynı sekılde olurlar.maşallah kılolarıda 2450+2800.. dogum gunlerıne kadarda kılo alırlar inşallah.
simdi size sunu sorucam genel anestezımı yaptıracaksınız epiduralmı?
benı korkular sardı bıraz ufaktan. bıyandan korkarım komple uyutsunlar istiyorum bir yandanda dogum anlarını ılk ben gormek ıstıyorum ? bılemedım
buarada dogduklarında 37+4 olmus olacaklar
Çok heycanlı yasellaam teyzelerrbiz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum
saglıkları ıyı gozukuyor umarım doguncada aynı sekılde olurlar.maşallah kılolarıda 2450+2800.. dogum gunlerıne kadarda kılo alırlar inşallah.
benı korkular sardı bıraz ufaktan. bıyandan korkarım komple uyutsunlar istiyorum bir yandanda dogum anlarını ılk ben gormek ıstıyorum ? bılemedım
Güzel kızlarını sev yerime...bi maaşallahta sana olsunBizde bugün dr gittik kızlarım iyiymiş çok şükür nstye aldı sancı falan çıkmadı. 28+5 iz bugün 1150-1250 civarındaymış kiloları
InsaAllah nasip olur canim.. dua et banada olur mu ..ay mukemmel cesaret masallah ben sezeryana bıle tırsıyorum Allah yardımcımuz olsun
Park yatağın içine nasıl bir yatak aldınızsuan Kraft ın park yatağında yatiriyorum kızlarımi canım tavsiye ederim oğluma büyüyen beşik almıştım bide bu Kraft in park yatağıni büyüyen beşiği hiç kullanmadım
canım aslında oğlum çok sevdi kızları öpüyor kucağına almak istiyor azıcık aglasalar anne acıkmış meme ver diyo ki emmeyi hamile kalınca bırakmıştı korkuyordum tekrar emek ister diye anlattım sen artık bardaktan içiyorsun sütü bebekler büyüyünce onlarda emmicek diye kolay kabullendi istemedi tekrardan emmeyi sadece kayinvalidem yanımda kalıyo o yapma etme diyince daha çok rahatsız etmeye çalışıyo kardeslerini yani ellerini tutmaya çalışıyo yanlarına yatıyor rahatsız etmekten kastım bu etraftakiler karışmasa bence kıskançlık olmayacak şükür yine zarar vermiyor ikizler gece uykusuna alışamadı daha gündüz alt değiştirme emzirme ve uyku şeklinde geçiyo ama gece sürekli mızıklıyolar bide herşeyi aynı anda istiyorlar ikisini aynı anda emzirmeyi denedim ama zormuş :) kuvezde ışıklı ortamda uyumaya alismislar gece ışık açık istiyorlar iki gündür ışığı kapatıp gece lambası açıyorum alişirlar inşallah karanlığa gece uyusalar başka sorunum kalmicak bide biraz gaz sorunumuz var emdikten sonra gazları çıkana kadar çok kivraniyolarMasaAllah canim zaman ne cabuk geciyo :)
Nasil geciyo ikiz + 1 abili hayat? Oglun nasil karsiladi kardeslerini.. az anlatirmisin :)
Bide ikizlerin düzeni aynimi gidiyo? Geceleriniz nasil?
Ay bende senin gibi düşünüyorum şimdiden onlarla tek kalmak... Haftada 1 gün gündüz 2 saat onlar uyurken uyku uyumama izin verecek biri gelse diyorum kendimceçok şükür canım çocuklarla çok iyiyim sadece gece uykusu yok :) bide bir an önce yalnız kalmak istiyorum kimse yokken daha mutluyuz çocuklarımla
Kesin epidural,o kadar rahat ki öle seni kesiyorlar falan gibi diil.anestezi alıyosun neticede korkularını uçuruyor.hem eşinde girebiliyor güç kuvvet oluyo tavsiye ederim .Ve herşey bitiğinde kendinde oluyorsun tabi kan kaybından biraz yorgun ama genel anestezinin kötü hissi olmuyo.ben aynı gün 2 kez epidural aldığım halde anestezi ağırlığını hiç yaşamadım.tavsiye ederim herkese
Çok şükür benimde 4. Gün yaralım geçiyo ağrılarım geçti .3 gün daha içcemEnfeksiyonum düşmeye başlamış antibiyotik işe yaradı çok şükür. Bugün bitti zaten 5 taneydi sonuncusunu içtim. Senin ne kadar kaldı antibiyotik?
pamuk yatak park yatak için olanlardan almistim canımPark yatağın içine nasıl bir yatak aldınız
canım aslında oğlum çok sevdi kızları öpüyor kucağına almak istiyor azıcık aglasalar anne acıkmış meme ver diyo ki emmeyi hamile kalınca bırakmıştı korkuyordum tekrar emek ister diye anlattım sen artık bardaktan içiyorsun sütü bebekler büyüyünce onlarda emmicek diye kolay kabullendi istemedi tekrardan emmeyi sadece kayinvalidem yanımda kalıyo o yapma etme diyince daha çok rahatsız etmeye çalışıyo kardeslerini yani ellerini tutmaya çalışıyo yanlarına yatıyor rahatsız etmekten kastım bu etraftakiler karışmasa bence kıskançlık olmayacak şükür yine zarar vermiyor ikizler gece uykusuna alışamadı daha gündüz alt değiştirme emzirme ve uyku şeklinde geçiyo ama gece sürekli mızıklıyolar bide herşeyi aynı anda istiyorlar ikisini aynı anda emzirmeyi denedim ama zormuş :) kuvezde ışıklı ortamda uyumaya alismislar gece ışık açık istiyorlar iki gündür ışığı kapatıp gece lambası açıyorum alişirlar inşallah karanlığa gece uyusalar başka sorunum kalmicak bide biraz gaz sorunumuz var emdikten sonra gazları çıkana kadar çok kivraniyolar
canım ilk doğum epiduraldi çok memnundum hiçbir sıkıntım olmadı ikizleri spinalle dogurdum buda iyi geçti yani bence uyanık olmak daha iyi ilk temas onun o sicacik yanağına yanağın dokunuyor ya o ani yaşamalisin doğumda o anı hiç unutamicam kızım yanagima dokundu çektiler kuveze girdi 1 hafta hiç dokunamadim onlara duygulandim yine yazdıkca yazdım :)
mama arada veriyorum canım dr hastaneden çıkarken her emzirmeden sonra 30 cc mama ver dedi ama ben vermedim emziriyorum sürekliAy masaAllah masaAllah canim.. mama vermiyorsun dimi?
Bakalim benim kizim napicak cok merak ediyorum..sonucta onlarda daha cocuk.. ilgimizi 3e bölücez :) yalniz kalinca daha iyi oturur düzen canim..
bide gec uykulari anca düzene koyulur daha erken canim.. anca..
darisi hayirlisiyla basimiza :)
Kocaman bi maaşallah bebişlere.çok mutlu oldum güzel haberlerine darısı bize bu haftaları görmeyi sağlıcakla... Daha öncede sormuş olabilir kusura bakma unutuyorum hamilelik hali...beslenmen nasıldı... Doğum deyince bende epidural istiyorum ama etrafımda birilerinin benimle ilgilenirken, (keserken) görmekte biraz tuaf olurum diyorum.ama bebişleride görmeyi çok istiyorum.... Genelde toparlanman biraz zor oluyor anestesiyi vücuttan atmak zor oluyor.ayyy canım çok heyecanlı ben heyecanlandım şimdiden. Inşallah doğum hakkındada doğru karar verirsin senin için hayırlı olanı
Çok heycanlı yaİnşallah sağlıkla kavuşursun bebişlerine ^^ Bende komple uyumak istiyorum çünkü çok korkuyorum eşim fiyat farkını düşünme istersen uyanık kal dedi ama ben cesaret edemem sanırım. O konuda aşırı ödleğim
InsaAllah nasip olur canim.. dua et banada olur mu ..
Kesin epidural,o kadar rahat ki öle seni kesiyorlar falan gibi diil.anestezi alıyosun neticede korkularını uçuruyor.hem eşinde girebiliyor güç kuvvet oluyo tavsiye ederim .Ve herşey bitiğinde kendinde oluyorsun tabi kan kaybından biraz yorgun ama genel anestezinin kötü hissi olmuyo.ben aynı gün 2 kez epidural aldığım halde anestezi ağırlığını hiç yaşamadım.tavsiye ederim herkese
canım ilk doğum epiduraldi çok memnundum hiçbir sıkıntım olmadı ikizleri spinalle dogurdum buda iyi geçti yani bence uyanık olmak daha iyi ilk temas onun o sicacik yanağına yanağın dokunuyor ya o ani yaşamalisin doğumda o anı hiç unutamicam kızım yanagima dokundu çektiler kuveze girdi 1 hafta hiç dokunamadim onlara duygulandim yine yazdıkca yazdım :)
Canımm ilk önce inşallah hayırlı doğum yaşarsın doktorum banada 15şubata gün verdi Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dua edeceğim eşin inşallah yanına gelir ve sen bu duygu yoğunluğunu onunla paylaşırsınkızlar o bu degıl korkuyu heyecanı herseyı bır kenara bıraktım..... bılenler bılır aranızda. esım surıyede malum... bugun konustuk ıste normalde babalık ıznı var ama sanırım gelememe durumuda var. hamılesınız Allah rızası ıcın dua edin hayırlısıyla oda gelebılsın. zaten herseyı tek basıma yasadım ılk gebelıgım ılk heycanlarım heveslerım hep eksık kaldı. maddi acıdan degıl ama manevı acıdan cok yokluk ıcınde kaldım. tekmelerını bıle daha bıkez olsun hıssetmeden gıtti esım. sımdı doguma gelmezse bukadar guclu olamam bukadarını sanırım kolay kaldıramam. dusunsenıze tek basıma kalıcam dırek lohusa depresyonuna zemın ;( nolur dua edın lafta kalamasın dualarınızı gercekten ıstıyorum
Maşallah bebişlerine, sana da kocaman maşallah kendine de bebişlerine de iyi bakmışsın Allah'ın izniyle, hayırlı doğumlar olsun inşallah Allah biZe de böylesini nasip etsin inşallah. Doğuma gelince daha erken ama doktor genel anestezi ile sezaryen dedi bakalım, son günlerin tadını çıkarın, sevgiler.. kocaman da nazar boncuğu size..sellaam teyzelerrbiz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum
Sana da hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun büyüsün yavrularınız.Canımm ilk önce inşallah hayırlı doğum yaşarsın doktorum banada 15şubata gün verdi Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dua edeceğim eşin inşallah yanına gelir ve sen bu duygu yoğunluğunu onunla paylaşırsın
Merhaba masaallah size bebisleriniz cift yumurta ikizi mi?@sedoshhh123 canım kendini hiç sıkma nasıl düşünürsen öyle olur ben çok şükür 36.haftama girdim sürekli gezdim yürüdüm ki evim üst kat ve asansör yok evimin birçok işini yavaş yavaş kendim yaptım ama hiç ya erken doğurursam demedim 3hafta önce sancılarla hastaneye gittim doktor doğum olabilir çok fazla sancılar dedi ama doğurmayacağıma çok emindim oğluşlarımla anlaşma yaptık uslu duracaklar diye:) sende kendini mutlu hissedip motive olacağın şeylerle ilgilen stresli olumsuz şeylerden kaçır kendini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?