2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar bugün tam 12 haftalık olduk ^^ Yarın ikili tarama testi için doktora gidicem çok merak ediyorum 1 aydır görmedim bebişleri özledim

sellaam teyzelerr biz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum
Allah nasıp ederse 14 şubatta dogacaklar

saglıkları ıyı gozukuyor umarım doguncada aynı sekılde olurlar.maşallah kılolarıda 2450+2800.. dogum gunlerıne kadarda kılo alırlar inşallah.

simdi size sunu sorucam genel anestezımı yaptıracaksınız epiduralmı?
benı korkular sardı bıraz ufaktan. bıyandan korkarım komple uyutsunlar istiyorum bir yandanda dogum anlarını ılk ben gormek ıstıyorum ? bılemedım

buarada dogduklarında 37+4 olmus olacaklar

Maşallah size maşallah.Kilolari harika,o zamana kadar daha da alirlar muhtesem olur,ben epidural taraftariyim her anlarini gormek istiyorum,genel uyumak bama korkunc geliyor,baska bir ameliyat olmuştum genel yaptılar,uyanmam o kadar zor olmustu ki.O yuzden kesinlikle epidural diyorum ben.Adet sancisina benzer sancim var demiştin o neymis acaba nst ye girdin mi?

MasaAllah masaAllah tombisimmmm cok sevindimmmmm .. kiz özelliklemi 14 subati sectin sevgililer günü :) saglikla gelsin pasalarimiz...

Maşallah canm okurken heyecanlandım :)
Ben epidural tercih ederim sanırım

Ayyy canim ne guzel az kaldi Kavuşacaksın yavrularina... dogum günleri de cok guzel olmus. Kocana en guzel hediye. Saglikla dogur insallah.
Doktorla konusmadim ama ben dogum anini kaçırmak istemiyirum. Bi aksilik olmazsa spinal yada epidural. Bence bi annenin kacirmamasi gereken bi an

Hayallerim_pitircigim canim. Işe mi başladın. Ben iki hafta once 2 kere kanama geçirmistim. 20 gun rapor verdi. Bugun dr. Gittik. 1 ay heyet raporu verdi. Kahce hala az az var . Kesinlikle yürümek yok. Dedi. Ve haftada 1 geliceksin. Dedi. Bende miyom var o yüzden kanama. En azından rapor al bence canim.

Tombuldut tebrikler şimdiden .Maşallah diyelim. Bize daha çooook var ama. Kesinlikle bende her anı yaşamak istetim. birde hemen emzirmek için uyanık olmak istiyorum.

sagol canım.. cesaretım olursa bende epidural ıstıyorum sancıyıda sordum nstde gozukmedı ama ay gun sancılarıymıs normalmıs artık:)

MasaAllah masaAllah tombisimmmm cok sevindimmmmm .. kiz özelliklemi 14 subati sectin sevgililer günü :) saglikla gelsin pasalarimiz...

sagol pembişimm senın gun bellı olmadımı henuz
ben secmedım doktor 14 subat dedıı bende olaaar dedım

Maşallah canm okurken heyecanlandım :)
Ben epidural tercih ederim sanırım

ay herkes epidural dıye ben ne tırsak cıktım :))

ay valla sızden bana cesaret geldı kımse genel ıstemıyor sanırım darısı sızlerın basına en saglıklı hayırlı sekılde ınsallaaahhh

bahar_kadxixr cok tesekkur ederım darısı basınıza hepınız saglıkla kavusun ınsallahh
evet bugun ebede aynı seyı soyledı emzırme ıcınde ıyıymıs ama bakalım artık anestezı dr nederse ona uyucam

Teşekkürler güzel anne mobilyalar şık duruyo ama park kullanışlı sanırım çok sağol inşallah iyidir prensesler
aynen canım oda yaptım ama oda yapan çoğu arkadaşım pişman oldu çünkü bebeği zaten ilk 6 ay sürekli emzircegimiz için odamıza almamız gerekti o yüzden bence park yatak iyi bi seçim
prensesler şükür iyi kontrole gittik Dr sorun yok dedi şimdi sırada bazı testler kontroller var inşallah onlarda iyi geçer 19 günlük oldular bile :)

Yok canim belli degil.. cünkü normal dogum olsun diye istiyorum insaAllah bu hafta yine kontrolüm var insaAllah konusucam tekrar nasip olursa..

MasaAllah canim zaman ne cabuk geciyo :)
Nasil geciyo ikiz + 1 abili hayat? Oglun nasil karsiladi kardeslerini.. az anlatirmisin :)
Bide ikizlerin düzeni aynimi gidiyo? Geceleriniz nasil?

Iyiyiz cok sukur canim.Bir şey soracaktim,yavrularina 0 3 aylık zibin olsun,pijama takımı olsun buyuk geliyor mu suan,ne giydiriyorsun beden olarak?
canım 0 3 ay ve Yenidoğan(50cm) almıştım hepsi büyük geliyo ama rahat rahat giydirip çıkarıyorum pijamalar şalvar gibi oluyo çok komik oluyorlar :)

sahsen son haftamda oldugum ıcın asırı agırlastım ama genede iyiyim karnım acıyor sadece. asıl sen nasılsın bebeklerle hayat nasıl zorlanıyomusun :)))
allah yardimcin olsun az kaldı canım sonrası çok güzel tüm agrilara değer bebekler herseyi aynı anda istiyor o biraz zorluyor bide gece uykusu yok ikisindede ama çok güzel bişey ikiz annesi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…