2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben henüz kilo almadım mesela karnım baya büyüdü ama halen ilk hamile kaldığım kilodayım bir yandan da vermişim demek ki. Iki gündür evdeyim biraz daha düzgün besleniyorum ama iş yerinde olmuyor maalesef. Hele hiç çerez yiyemiyorum cevizden ve bademden çok igreniyorum.

Kızlar birde çalışan annelere sorum var. Doğum raporunu nezaman kaçıncı haftada aldınız? Doğumdan 10 hafta öncesine kadar çıkılıyor diye biliyorum ama 40 haftadan mı hesaplanıyor?
Bende çok merak ediyorum simdilik 2 hafta işe gidiyorum 1 hafta rapor yandırıyorum idare ediyorum ama biraz daha ilerleyince nasıl işe gideceğim bilemiyorum.

Canim benim hayirli olsun. Cok sevindim ne mutlu. Darisi hepimize saglikla . Bebislerinle bol emmeli güzel günler gecir

Dikkat et bol bol dinlen yapıcagımız en iyi şey dinlenmek. İkiz gebeliklerin en iyi ilacı bu. Ben bu haftalara gelebilecegime inanamazdım. Çok şükür 34 dü bitirdik. Doktorum ne ilaç ne birşey ilacın dinlenmek demişti. Sadece kan ilacı aldım. Ama bol bol yattım sadece yemek yapmak için kalktım. Sende merak etme ilaç tedavisi almişsın. Durmuş sancın. Yorma kendini

Ay çekirdeği ve kabak çekirdeği iyi kilo yaparmış bebişlere.

kardelen384 taburcu olacak olmana çok sevindim canım hadi bunla geçmiş olsun :)

X Xspring hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel bi doğum yaşamışsın maşallah. Bize normal doğum sürecinden bahseder misin biraz? Ne kadar süre sancı çektin? Bebeklerin çıkışı için karnına bastırabildiler mi yoksa diğer bebek zarar görür diye her şeyi kendin ıkınarak mı yaptın? Ben de normal doğum isterdim ama doktorum riskli olduğunu söyledi..

Gecmis olsun canim.. insallah saglicakla atlatırsın bebisler durur yeridne

Kaç kg aldınız

X Xspring bize bir de nasıl beslendiğimizi yazarsanız çok memnun oluruz:)çatladınız mı acaba?

Kızlar bu Arada size bir sorum var.ben yatmayı hiç sevmeyen biriyim..oldukça hareketli sayılırım:)bu bebeklerin kg alımına negatif yönde etki yapar mı?

Geçmiş olsun inşallah 36.37 leri görmek nasip olur

Allah yardimcin olsun,guzel dusun guzel seyler gelsin başına,sag salim goreceksin inşallah ileri haftaları.

Ceviz diyince bile midem bulaniyor benimNe olacak boyle üzülüyorum da..

Amin darısı başına inşallah, benim hamileliğimin en kötü yanı bu kaşıntılar oldu, inşallah sizlerde aynı durum olmaz.
Cok moral oldunuz bana,cok soru sordugumun farkindayim ama merak iste.Hareketleriniz daha da kolaylasti dimi?Gobek falan kalmamistir..Gercekten aman nefes alamiyorum aman cok zor dedikleri kadar var mi bebekler cok zorluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…