- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.581
Ben henüz kilo almadım mesela karnım baya büyüdü ama halen ilk hamile kaldığım kilodayım bir yandan da vermişim demek ki. Iki gündür evdeyim biraz daha düzgün besleniyorum ama iş yerinde olmuyor maalesef. Hele hiç çerez yiyemiyorum cevizden ve bademden çok igreniyorum.Bende cok bulantı yaşadım. Ama hepte yedim. Zorladım kendimi. Yedim cıkardım gene yedim gene cıkardım aylarca. İkizlerde cok düşük kilo alımı düşüge sebep olur diye cok zorladım kendimi. En azından cerez meyve tüketin bol bol.
Bende çok merak ediyorum simdilik 2 hafta işe gidiyorum 1 hafta rapor yandırıyorum idare ediyorum ama biraz daha ilerleyince nasıl işe gideceğim bilemiyorum.Kızlar birde çalışan annelere sorum var. Doğum raporunu nezaman kaçıncı haftada aldınız? Doğumdan 10 hafta öncesine kadar çıkılıyor diye biliyorum ama 40 haftadan mı hesaplanıyor?
Canim benim hayirli olsun. Cok sevindim ne mutlu. Darisi hepimize saglikla . Bebislerinle bol emmeli güzel günler gecirEvet canım benim de 17’sinde doğum oldu. Normal doğum oldu, sezaryene girme ihtimaline karşılık doktor epidural yapmayı önerdi, aslında istemiyordum ama Doğuma kadar olan son 2 haftanın uykusuzluğu ve yorgunluğu, Doğumun öncesindeki geceden aç gel demişti doktor, onun güçsüzlüğüyle sancılarda iyice gücüm azalmıştı ve epidural beni bayağı rahatlattı, işimi kolaylaştırdı.
Sezaryene de gerek kalmadı çok şükür, ikizlerim 4 dk arayla geldiler. Çok şükür bir sıkıntıları da olmadı. Oğlum önce geldi 2760 gr, arkasından da kızım 2855 gr olarak doğdu.
Çarşamba akşam 7 gibi doğum oldu, 2 gece kaldık hastanede, şimdi evimizdeyiz.
Bu aralar bütün derdim beslenmeleri, hastahanede iyiydi, eve gelince bu 2 saatte bir emzirme işini yapmak çok zor oldu, bebekler hep uyumak istiyor, uyandırmak çok zor bazen yapamıyorum aç kalıyorlar. İlk 3 gün sütüm az geldi, çok korktum üzüldüm. Sarılık olmalarından korktuğun için birkaç kez mama verdim ama şimdi daha iyi geliyor sütüm. Mamayı ancak zorda kaldığımda veririm artık.
Azıcık lohusa depresyonuna da girdim galiba, ufacık şeylere canım sıkılıyor, ağlıyorum. Telefona falan hiç bakasım yok, o yüzden de geç cevapladım kusura bakmayın. İnşallah bu günleri de atlatacağız.
Bizde şimdilik durumlar böyle, sen de iyisindir inşallah, senin kaçıncı hafta oldu? Takvimin olmadığı için hep unutuyorum. sana ve buradaki tüm arkadaşlara 36 haftaları bitirdikten sonra hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
Dikkat et bol bol dinlen yapıcagımız en iyi şey dinlenmek. İkiz gebeliklerin en iyi ilacı bu. Ben bu haftalara gelebilecegime inanamazdım. Çok şükür 34 dü bitirdik. Doktorum ne ilaç ne birşey ilacın dinlenmek demişti. Sadece kan ilacı aldım. Ama bol bol yattım sadece yemek yapmak için kalktım. Sende merak etme ilaç tedavisi almişsın. Durmuş sancın. Yorma kendiniMerhaba arkadaşlar bi kaç gün karnımda toplanmalar oluyordu. Bi gece sıklığı çok şiddetli olmasa da artınca korkup acilden giriş yaptım. Nst de az da olsa sancı çıktı. Doktor haftan ileri olsaydın eve gönderirdim bu sancılara müdahale etmezdim ama haftan daha erken dedi. Üç gündür hastanedeyim serum ve ilaç tedavisine başlandı. Şu an sancım çıkmıyor nst de çok şükür. Ama serviks uzunluğunu takip ediyor ne zaman çıkarım bilmiyorum. Daha çok erken, benim bulunduğum şehirde yenidoğan yoğun bakımı yok korkular korkular... serviks uzunluğunu ölçüp taburcu edebilirim evde istirahatte olup ilaçlarına devam edersin dedi. İlaçlarla ileri haftaları gören arkadaşlar olmuş çok şükür. İnşallah rabbim vakitlice gelmelerini nasip eder. İkiz gebelik gerçekten çok bi süreçmiş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ay çekirdeği ve kabak çekirdeği iyi kilo yaparmış bebişlere.Ben henüz kilo almadım mesela karnım baya büyüdü ama halen ilk hamile kaldığım kilodayım bir yandan da vermişim demek ki. Iki gündür evdeyim biraz daha düzgün besleniyorum ama iş yerinde olmuyor maalesef. Hele hiç çerez yiyemiyorum cevizden ve bademden çok igreniyorum.
Bak onları arada yiyorum zaten ben kilo almadım ama doktorum bebeklerin şimdiden iri bebek olduğunu söyledi. Inşallah gelişimleri hep iyi devam etsin.Ay çekirdeği ve kabak çekirdeği iyi kilo yaparmış bebişlere.
Merhaba arkadaşlar bi kaç gün karnımda toplanmalar oluyordu. Bi gece sıklığı çok şiddetli olmasa da artınca korkup acilden giriş yaptım. Nst de az da olsa sancı çıktı. Doktor haftan ileri olsaydın eve gönderirdim bu sancılara müdahale etmezdim ama haftan daha erken dedi. Üç gündür hastanedeyim serum ve ilaç tedavisine başlandı. Şu an sancım çıkmıyor nst de çok şükür. Ama serviks uzunluğunu takip ediyor ne zaman çıkarım bilmiyorum. Daha çok erken, benim bulunduğum şehirde yenidoğan yoğun bakımı yok korkular korkular... serviks uzunluğunu ölçüp taburcu edebilirim evde istirahatte olup ilaçlarına devam edersin dedi. İlaçlarla ileri haftaları gören arkadaşlar olmuş çok şükür. İnşallah rabbim vakitlice gelmelerini nasip eder. İkiz gebelik gerçekten çok bi süreçmiş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Anladım canım ondan normali denemişler bizimkilerde çok nadir zatenCanım ben yurtdışındayım, Amerika’da.
Kaç kg aldınızDikkat et bol bol dinlen yapıcagımız en iyi şey dinlenmek. İkiz gebeliklerin en iyi ilacı bu. Ben bu haftalara gelebilecegime inanamazdım. Çok şükür 34 dü bitirdik. Doktorum ne ilaç ne birşey ilacın dinlenmek demişti. Sadece kan ilacı aldım. Ama bol bol yattım sadece yemek yapmak için kalktım. Sende merak etme ilaç tedavisi almişsın. Durmuş sancın. Yorma kendini
Geçmiş olsun inşallah 36.37 leri görmek nasip olurMerhaba arkadaşlar bi kaç gün karnımda toplanmalar oluyordu. Bi gece sıklığı çok şiddetli olmasa da artınca korkup acilden giriş yaptım. Nst de az da olsa sancı çıktı. Doktor haftan ileri olsaydın eve gönderirdim bu sancılara müdahale etmezdim ama haftan daha erken dedi. Üç gündür hastanedeyim serum ve ilaç tedavisine başlandı. Şu an sancım çıkmıyor nst de çok şükür. Ama serviks uzunluğunu takip ediyor ne zaman çıkarım bilmiyorum. Daha çok erken, benim bulunduğum şehirde yenidoğan yoğun bakımı yok korkular korkular... serviks uzunluğunu ölçüp taburcu edebilirim evde istirahatte olup ilaçlarına devam edersin dedi. İlaçlarla ileri haftaları gören arkadaşlar olmuş çok şükür. İnşallah rabbim vakitlice gelmelerini nasip eder. İkiz gebelik gerçekten çok bi süreçmiş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah yardimcin olsun,guzel dusun guzel seyler gelsin başına,sag salim goreceksin inşallah ileri haftaları.Merhaba arkadaşlar bi kaç gün karnımda toplanmalar oluyordu. Bi gece sıklığı çok şiddetli olmasa da artınca korkup acilden giriş yaptım. Nst de az da olsa sancı çıktı. Doktor haftan ileri olsaydın eve gönderirdim bu sancılara müdahale etmezdim ama haftan daha erken dedi. Üç gündür hastanedeyim serum ve ilaç tedavisine başlandı. Şu an sancım çıkmıyor nst de çok şükür. Ama serviks uzunluğunu takip ediyor ne zaman çıkarım bilmiyorum. Daha çok erken, benim bulunduğum şehirde yenidoğan yoğun bakımı yok korkular korkular... serviks uzunluğunu ölçüp taburcu edebilirim evde istirahatte olup ilaçlarına devam edersin dedi. İlaçlarla ileri haftaları gören arkadaşlar olmuş çok şükür. İnşallah rabbim vakitlice gelmelerini nasip eder. İkiz gebelik gerçekten çok bi süreçmiş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ceviz diyince bile midem bulaniyor benimBen henüz kilo almadım mesela karnım baya büyüdü ama halen ilk hamile kaldığım kilodayım bir yandan da vermişim demek ki. Iki gündür evdeyim biraz daha düzgün besleniyorum ama iş yerinde olmuyor maalesef. Hele hiç çerez yiyemiyorum cevizden ve bademden çok igreniyorum.
Aynı benimde öyle yeni yeni arada kabak çekirdeği yiyorum az az. Vitamin takviyeleri sayesinde gelişimleri iyi gidiyor Allahtan.Ceviz diyince bile midem bulaniyor benimNe olacak boyle üzülüyorum da..
Gelisimleri iyiymis bizimkilerinde cok sukur.Balik yiyorum haftada bir dedim doktora sıklastirma miyim dedim,cok bile iki haftada bir de yesen olur dedi:))Aynı benimde öyle yeni yeni arada kabak çekirdeği yiyorum az az. Vitamin takviyeleri sayesinde gelişimleri iyi gidiyor Allahtan.
Cok moral oldunuz bana,cok soru sordugumun farkindayim ama merak iste.Hareketleriniz daha da kolaylasti dimi?Gobek falan kalmamistir..Gercekten aman nefes alamiyorum aman cok zor dedikleri kadar var mi bebekler cok zorluyor mu?Amin darısı başına inşallah, benim hamileliğimin en kötü yanı bu kaşıntılar oldu, inşallah sizlerde aynı durum olmaz.
Yakaladık bırakmayız dimi ama:))Cok moral oldunuz bana,cok soru sordugumun farkindayim ama merak iste.Hareketleriniz daha da kolaylasti dimi?Gobek falan kalmamistir..Gercekten aman nefes alamiyorum aman cok zor dedikleri kadar var mi bebekler cok zorluyor mu?
Bizden başka çalışan yok sanırımBende çok merak ediyorum simdilik 2 hafta işe gidiyorum 1 hafta rapor yandırıyorum idare ediyorum ama biraz daha ilerleyince nasıl işe gideceğim bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?