- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.561
Evet öyle sanırım benim soldan sert darbeler alıyorum o uyumadan zor gibi bana bugün uyku.Vay be bi uyku tutmayan benim sanıyordum topigin yarisi burada... gel uyku gel
Evet öyle sanırım benim soldan sert darbeler alıyorum o uyumadan zor gibi bana bugün uyku.
Magnezyumun varsa iç canım yoksa gece uyandırmasın.Evde herkes uyudu ben.baykus modumdayim. Benimse sag bacagima kramp.girdi o rahatsiz.ediyor
Çok sevindim canım rabbim hayırlı evlat etsin yavrularını.
Ay benimde 3 gündür bacak ve kollarımda başladı kaşıntı çok feci hatta neredeyse yara olacak.
Magnezyumun varsa iç canım yoksa gece uyandırmasın.
Gün içinde alıyorsan zaten ne diyeyim. Allah kolaylık versinGunde 2 tane alıyorum 3 gundur filan zorluyor
Gün içinde alıyorsan zaten ne diyeyim. Allah kolaylık versin
Canım devlettemi yaptın doğumunu özeldemi aceba birde hangi şehirdeydin
Bende öyleydim geçen ay ama çok şükür büyük ölçüde geçti herşeyi yiyorum diyemem ama en azından sadece patates yemiyorum artık. Inşallah seninde geçecek.Bende hayatıma patates haşlaması olarak devam ediyorum.Okadar açım ki sürekli birşey yemek istiyorum ama miğdemde kaldırmıyor hep haşlanmış patates yiyorum ara öğünlerde anne olmak kolay değil nidalarıyla İnşallah sağlıkla doğar bebişler ^^
Bende cok bulantı yaşadım. Ama hepte yedim. Zorladım kendimi. Yedim cıkardım gene yedim gene cıkardım aylarca. İkizlerde cok düşük kilo alımı düşüge sebep olur diye cok zorladım kendimi. En azından cerez meyve tüketin bol bol.Bende öyleydim geçen ay ama çok şükür büyük ölçüde geçti herşeyi yiyorum diyemem ama en azından sadece patates yemiyorum artık. Inşallah seninde geçecek.
kardelen384 canım nasıl oldun merak ettim seni inşallah herşey yolundadır
Gözün aydın cnm. Allah analı babalı büyütsün.Bebekler iyi çok şükür. Taburcu olacağım bugun
inşallah canım düzelir sen acille kalma canım doktoruna git belki progestan iğneyi devam eder.@mrckrc Teşekkür ederim. 10 gün rapor verdi dr. Yatıyorum insallah birşey olmaz.
@fadiming Teşekkür ederim. Çok uzun sürdümü
Hayallerim_pitircigim Teşekkürler. Ben gunde iki kere jel kullanıyordum. Ama oldu yinede. Dün pregestan igne verdi. Inşallah iyi olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?