2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Dmrz canim gunaydin nasilsin. Benim sipalardan biri de ac gozlu cikti kardesinin rizkina goz dikti... :) Gittigin doktrlatdan prof. Memnun musun. Bizim doktorda alalim dilan derse bense en azindan birine gitsem mi diye dusunuyorum.

Stent takıldı. Biraz agrım var. Bebeklerin kalp atışlarını dinledim, ultrasonda da görürsem içim rahat edecek. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Hadi bunla geçmiş olsun canım bebişlerin de iyidir hiç endişelenme bak oldu bitti, bundan sonrası daha güzel olacak inşallah :))

Gunaydinlar..Bugün de sağlıklı uyandik cok sukur..Iyiyiz..Gece uykulari bitti artık onun dışında her sey yolunda
Bende hayatıma patates haşlaması olarak devam ediyorum. Okadar açım ki sürekli birşey yemek istiyorum ama miğdemde kaldırmıyor hep haşlanmış patates yiyorum ara öğünlerde anne olmak kolay değil nidalarıyla İnşallah sağlıkla doğar bebişler ^^

O kadar zordu ki o haftalar bulanti,yiyememe açısından falan.Peynir ekmek yiyordum sadece bazen de çorba icebiliyordum.Cok sukur ki geçti darisi sana.Tabi ilerledikce daha farkli şeyler çıkıyor

Dmrz canim gunaydin nasilsin. Benim sipalardan biri de ac gozlu cikti kardesinin rizkina goz dikti... :) Gittigin doktrlatdan prof. Memnun musun. Bizim doktorda alalim dilan derse bense en azindan birine gitsem mi diye dusunuyorum.
Kesinlikle Recep has a gitmelisin canım aklında bi soru işareti varsa. Ben iyiyim hala kilo alımı yok ama 34. Haftayı bitirmek istiyoruz bakalım inşallah

Merhaba. Dün ikizlerim olucağını öğrendim. Tüp bebek. Ve dün akşam . Resmen adet kanaması geçirdim. Çok geldi. Acil de igne yaptilar progestan. Dedim tamam gittiler..... sabah dr. Gıttık ikiside iyi şükür. 10 gün raporla yatıyorum şimdi. Bırsey olmaz dimi bebeklerime.

Çok geçmiş olsun böyle bir sıkıntı yaşadıysan bir süre yatarak dinlen fazla hareket etme ilk aylarda bazen böyle olabiliyor

Kesinlikle Recep has a gitmelisin canım aklında bi soru işareti varsa. Ben iyiyim hala kilo alımı yok ama 34. Haftayı bitirmek istiyoruz bakalım inşallah

Nedeni hakkinda birsey dedi mi. Tedavi olmuyor sanirim.. valla kafamda deli sorular bakalim yarin ne diyecek doktor

Ben de aynılarını yaşadım canm geçmiş olsun inşallah hiçbişey olmaz

Canim tup bebekte 6. Haftaya kadar progestan igne yapılıyor aynı zamanda vajinal jel uygulanıyor kanama olmasın daha iyi Tutunsunlar diye 12. Hafta vajinal jel kesiliyor doktorun niye vermemiş böyle bi hata yapmış anlamadım benim kuzenim bu yıl tup bebekle oğlunu kucağına aldı çok yakın olduğunuzdan her anında yanındaydım sen doktoruna konuş bu konuyu

O kadar zordu ki o haftalar bulanti,yiyememe açısından falan.Peynir ekmek yiyordum sadece bazen de çorba icebiliyordum.Cok sukur ki geçti darisi sana.Tabi ilerledikce daha farkli şeyler çıkıyor
Geçen peynir ekmek yedimde midem kötü oldu malesef baya açım :)) nezaman geçer diye bakıyorum ama biri geçecek biri başlayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…