• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimde iki erkek bazılarıni aynı aldım bazılarını farklı. Senin tercihine kalmış nasıl giydirmek istersen
Ben ikisini birbirine karıştırmaktan çok korkuyorum da, herkes çok benzemezler desede ben iki bebek 1 yaşına gelene kadar her gün birini diğeri sanıp karıştırırım diyorum.:KK17:

Ben ikisini birbirine karıştırmaktan çok korkuyorum da, herkes çok benzemezler desede ben iki bebek 1 yaşına gelene kadar her gün birini diğeri sanıp karıştırırım diyorum.:KK17:
':) tabi o da var tek yumurtaysa sende haklısın. Bazılarıni farklı alırsın illaki bı yerden ayırt edersin diye düşünüyorum. Emzik falan alirlarsa askilarini farklı yaparsın

':) tabi o da var tek yumurtaysa sende haklısın. Bazılarıni farklı alırsın illaki bı yerden ayırt edersin diye düşünüyorum. Emzik falan alirlarsa askilarini farklı yaparsın
Aslında tek yumurta değil ama ben dikkatsizim kendimden korkuyorum karıştırırım diyeo_O

Fıkra gibi hep aynısını yedirip yikiyomusuz ama bizim bi kız bi erkek karistirmazsin bence anne dikkati ayirirsin

Arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı şimdi hastane çıkışı seti alırken ikizler için aynı setten iki tane mi alıyorsunuz yoksa farklı desenler mi seçiyorsunuz benim iki erkek için aynı almam mı gerekir? Çok kararsızım.
Canım ben hepsini farklı aldım aynı giydirmek bana anlamlı gelmiyor diye öyle tercih ettim

Sabaha kadar göbeğim kaşındı bugun kabus gibiydi:110:Bebe yağı kullanıyordum az önce çıkıp zeytinyaglı krem aldım artık saat başı süreceğim.Hatta ne bulursam süreceğim:KK49:

Merhaba Herkese,

İkiz bebeklere ne zaman alışverişe başladınız, kaçıncı haftada.
Bu haftaya kadar kanamalı geçti. o yüzden girip buraya girip takip edemedim. Kesin cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz.

Aslında tek yumurta değil ama ben dikkatsizim kendimden korkuyorum karıştırırım diyeo_O
Benim kizlarimda cift yumurta ama birbirlerinin aynisilar bende benzemez diyordum ama herkes diyor sana yanlis soylemisler bunlar tek yumurta gibi diyorlar hastanede karistirdigim cok oldu resimlerde bile ayirt edemiyorum:rolleyes:

Benim kuzenlerim aynı yumurta ikizi ve kocaman oldular artık. Ben asla isimleriyle çağıramıyorum. Tamamen aynılar. Ama Teyzem her zaman hangisi biliyor. Hiç endişelenme bence :)

Benim kizlarimda cift yumurta ama birbirlerinin aynisilar bende benzemez diyordum ama herkes diyor sana yanlis soylemisler bunlar tek yumurta gibi diyorlar hastanede karistirdigim cok oldu resimlerde bile ayirt edemiyorum:rolleyes:

Artık daha fazla korkuyorum:skandal:

Back