2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Ne mutlu sana canim. Insallah hep boyle guzel saglikli devam eder. Ben de pazartesiyi bekliyorum. Cok heyecanliyim.

Hoş geldin canim. Bende tüp bebekle hamile kaldim. Guzel sonuclar almani dilerim. Saglikla devam etsin insallah.

Hoş geldin canim. Bende tüp bebekle hamile kaldim. Guzel sonuclar almani dilerim. Saglikla devam etsin insallah.
inşallah sen pazartesi sağlıkla kalp atışını duyarsın arkadaşım ilk evladın mı olacak allah nasip ederse
ilki doğal olmuştu benim çok zorlu bir süreçmiş tüp bebek süreci allah tüm bu yolda yürüyen arkadaşlara bu güzel duyguyu nasip etsin

cok guzel bır duygu ya rabbım kalp atısını gormeyı de nasıp etsın cnm kac mm dı kesecık neler soledı doktorun kısmet olursa bende cuma gıdıcem bakalım bende kalp atısı gorebılecekmıyım

kızlar değerimin düşük olduğunu yazmıştım daha önce. simdi doktordan geliyorum, keseyi gördük. kalp atışı için de 24 Nisan da tekrar gideceğiz. inşallah onu daa duyarızz.
hayırlı olsun arkadaşım benimde değer düşük başladı şimdilik iyi gidiyoruz

maşallah kuzularımıza allah tamamına erdirsin

son sat ne zaman sizin

Slm kızlar değerleri güzel ilerleyen arkadaşlar gözünüz aydın hep böyle devam eder umarım. Benimde dün akşam kanamam başladı kahverengi.Degerlerim 2ye katlandı ama tam sınırda iyi bi artış olmadı. Yarın tekrar kan vercem ama bu kanamadan sonra umutlar iyice azaldı.aspirin alıyordum onu kestim bakalım bugün. Yarın netleşir 4. Kimyasal mı. Bugün işe gitmedim evdeyim hem ağlıyorum Hem dua ediyorum. Hayırlısı ne ise o olsun

ağlama moralini yüksek tut arkadaşım sana şuan üzüntü yaramaz benimde oğlumda kanamaya yakın lekelenmelerim oldu şimdi 10 yaşında rahat ol değerlerin nasıl

İkinci bebiş inşallah kız istiyorum haktan hayırlısı o en iyisini bilir gönlümden geçen. Ama çok da korkuyorum biraz ara vermiştim ilk çocuktan sonra. İlk hamileliğim çok kötü geçmişti

İkinci bebiş inşallah kız istiyorum haktan hayırlısı o en iyisini bilir gönlümden geçen. Ama çok da korkuyorum biraz ara vermiştim ilk çocuktan sonra. İlk hamileliğim çok kötü geçmişti
hayırlısı olsun arkadaşım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
ne kadar ara verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…