- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Şuan 4+4 günlük ultrasona göre cnm sende pazartesi gidersen görürsün daha netAyy maşallah, hayırlı olsun canımKeseyi gördünüz mü?
Ben de bugün gideceğim ama henüz bir şey göremem diye düşünüyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar ikinci kez anne olma yolunda tüp bebekle bende allah izin verirse sağlıkla gelişmeye devam ederse bende aralık annesi olacağım
Bu gün beta hcg üçüncü kez verdim değer şimdilik sağlıkla yükseliyor inşallah hayırlı ve sağlıklı evladlarımız olur hepimizin
Ne mutlu sana canim. Insallah hep boyle guzel saglikli devam eder. Ben de pazartesiyi bekliyorum. Cok heyecanliyim.Yok kızlar keseyi gördüm sadece :) haftaya tekrar gidicem kese büyümüşmü ona bakacak bi sonraki haftada kalp atışını dinleriz dedi drHepinize teşekkür ederim
Nasıl heyecanlandım anlatamam elim ayağıma dolandı dr yanına gidince çok değişik bi duygu sanki hiç çocuğum olmamış gibi hamilelik hiç yaşamamışım gibi acayip birşey :)
Hoş geldin canim. Bende tüp bebekle hamile kaldim. Guzel sonuclar almani dilerim. Saglikla devam etsin insallah.Merhaba arkadaşlar ikinci kez anne olma yolunda tüp bebekle bende allah izin verirse sağlıkla gelişmeye devam ederse bende aralık annesi olacağım
Bu gün beta hcg üçüncü kez verdim değer şimdilik sağlıkla yükseliyor inşallah hayırlı ve sağlıklı evladlarımız olur hepimizin
Aminnnn canım hepimiz için sen daha büyümüş olarak görürsün :)Ne mutlu sana canim. Insallah hep boyle guzel saglikli devam eder. Ben de pazartesiyi bekliyorum. Cok heyecanliyim.
Insallah canimAminnnn canım hepimiz için sen daha büyümüş olarak görürsün :)
inşallah sen pazartesi sağlıkla kalp atışını duyarsın arkadaşım ilk evladın mı olacak allah nasip ederseHoş geldin canim. Bende tüp bebekle hamile kaldim. Guzel sonuclar almani dilerim. Saglikla devam etsin insallah.
cok guzel bır duygu ya rabbım kalp atısını gormeyı de nasıp etsın cnm kac mm dı kesecık neler soledı doktorun kısmet olursa bende cuma gıdıcem bakalım bende kalp atısı gorebılecekmıyımYok kızlar keseyi gördüm sadece :) haftaya tekrar gidicem kese büyümüşmü ona bakacak bi sonraki haftada kalp atışını dinleriz dedi drHepinize teşekkür ederim
Nasıl heyecanlandım anlatamam elim ayağıma dolandı dr yanına gidince çok değişik bi duygu sanki hiç çocuğum olmamış gibi hamilelik hiç yaşamamışım gibi acayip birşey :)
canım senın son adet tarıhı neydı sanırım senınle bırlıkteyız bızı de onumuzde kı hafta carsamba ıcın cagırdılar ama ben dayanamayıp cuma gıtmeyı dusunuyorum ıns duyarımInsallah canim
hayırlı olsun arkadaşım benimde değer düşük başladı şimdilik iyi gidiyoruzkızlar değerimin düşük olduğunu yazmıştım daha önce. simdi doktordan geliyorum, keseyi gördük. kalp atışı için de 24 Nisan da tekrar gideceğiz. inşallah onu daa duyarızz.
hayırlı olsun cnmkızlar değerimin düşük olduğunu yazmıştım daha önce. simdi doktordan geliyorum, keseyi gördük. kalp atışı için de 24 Nisan da tekrar gideceğiz. inşallah onu daa duyarızz.
ağlama moralini yüksek tut arkadaşım sana şuan üzüntü yaramaz benimde oğlumda kanamaya yakın lekelenmelerim oldu şimdi 10 yaşında rahat ol değerlerin nasılSlm kızlar değerleri güzel ilerleyen arkadaşlar gözünüz aydın hep böyle devam eder umarım. Benimde dün akşam kanamam başladı kahverengi.Degerlerim 2ye katlandı ama tam sınırda iyi bi artış olmadı. Yarın tekrar kan vercem ama bu kanamadan sonra umutlar iyice azaldı.aspirin alıyordum onu kestim bakalım bugün. Yarın netleşir 4. Kimyasal mı. Bugün işe gitmedim evdeyim hem ağlıyorum Hem dua ediyorum. Hayırlısı ne ise o olsun
27 Şubat, kesem 4 hafta 4 gün görünüyor ama. 6,31 mm. senin sat ne zamandı?hayırlı olsun arkadaşım benimde değer düşük başladı şimdilik iyi gidiyoruz
maşallah kuzularımıza allah tamamına erdirsin
son sat ne zaman sizin
hayırlısı olsun arkadaşım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahİkinci bebiş inşallah kız istiyorum haktan hayırlısı o en iyisini bilir gönlümden geçen. Ama çok da korkuyorum biraz ara vermiştim ilk çocuktan sonra. İlk hamileliğim çok kötü geçmişti
3 mart benim arkadaşım maşallah27 Şubat, kesem 4 hafta 4 gün görünüyor ama. 6,31 mm. senin sat ne zamandı?
5 yıl herkes çok uzattın diyor.hayırlısı olsun arkadaşım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
ne kadar ara verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?