2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun

Aynı kilodayız iştahım kapandı aksine neredeyse zorla yiyorum şuan su çok içerim ilk çocuğumda 3 ay kilo verdim sonrası 8 kilo aldım sadece inş bundada fazla kilo almam
Hadi inşallah almazsın. Ben sadece sabahları çok aç uyanıyorum diğer öğünler istahim yok. Şuan iyi gidiyoruz ama bakalim ilerleyen günlerde nolcak. Su hiç yanımdan ayırmıyorum zaten.

Bu 2.hamileliğim benmde diğeri düşük ile sonuçlanmıştı. Düşünmemek elde olmuyorki korku var sürekli
Evet haklısın ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi. Ben ilk kızimda çok stresliydim kanamam vardı doktor düşük riski var dedi diye hayatı kendime zindan ettim. Sonra en ufak kötü bişey söylese panikten ölüyordum. Sonuçta çocuk sağlıklı doğdu ama ben 9 ay kendine eziyet edip hamileliğinin keyfini çıkaramadım. Şimdi rahatım tedbiri al tevekkül et dusscekse engel olamiyosun zaten. Allah sağ salim kavuştursun inşallah

Amin inşallah hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip eylesn

Yeni
Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi

Geç dollenmedir canım benim de ilk hamileliğimde aynı durum başima geldi normalde kac güne bir adet oluyorsun canim

Ya doktor bilgi verir şekild böyle geç döllenme demediği için bende kuşkulandım teşekkür ederim canım böyle olması normal bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…