- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunMerhaba. Ben de ikinci çocuğuma çocuğuma hamileyim dunku testim 70 çıktı bugün 4 ye doktor randevum var. Henüz keseyi falan göremez ama belki tavsiyeleri ve bakması gereken başka kan değerleri olur diye bugün gidecehim. Hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah
Hadi inşallah almazsın. Ben sadece sabahları çok aç uyanıyorum diğer öğünler istahim yok. Şuan iyi gidiyoruz ama bakalim ilerleyen günlerde nolcak. Su hiç yanımdan ayırmıyorum zaten.Aynı kilodayız iştahım kapandı aksine neredeyse zorla yiyorum şuan su çok içerim ilk çocuğumda 3 ay kilo verdim sonrası 8 kilo aldım sadece inş bundada fazla kilo almam
İnşallah canımmmHadi inşallah almazsın. Ben sadece sabahları çok aç uyanıyorum diğer öğünler istahim yok. Şuan iyi gidiyoruz ama bakalim ilerleyen günlerde nolcak. Su hiç yanımdan ayırmıyorum zaten.
Hoşbulduk hepimize hayırlı olsun inşallahMerhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Benim ara ara oluyo ama siddetli degilKızların kasık ağrınız varmı bende hiç yok bu anormal bi durummu bilemedm
Herkeste her hamilelikte aynı şeyler olmaz canım merak etme benim ilk hamileliğinde ağrıdan ise gidememistim şimdi şükür iyiyim sen kendini dinleme rahat olKızların kasık ağrınız varmı bende hiç yok bu anormal bi durummu bilemedm
Bu 2.hamileliğim benmde diğeri düşük ile sonuçlanmıştı. Düşünmemek elde olmuyorki korku var sürekliHerkeste her hamilelikte aynı şeyler olmaz canım merak etme benim ilk hamileliğinde ağrıdan ise gidememistim şimdi şükür iyiyim sen kendini dinleme rahat ol
Evet haklısın ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi. Ben ilk kızimda çok stresliydim kanamam vardı doktor düşük riski var dedi diye hayatı kendime zindan ettim. Sonra en ufak kötü bişey söylese panikten ölüyordum. Sonuçta çocuk sağlıklı doğdu ama ben 9 ay kendine eziyet edip hamileliğinin keyfini çıkaramadım. Şimdi rahatım tedbiri al tevekkül et dusscekse engel olamiyosun zaten. Allah sağ salim kavuştursun inşallahBu 2.hamileliğim benmde diğeri düşük ile sonuçlanmıştı. Düşünmemek elde olmuyorki korku var sürekli
Amin inşallah hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip eylesnEvet haklısın ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi. Ben ilk kızimda çok stresliydim kanamam vardı doktor düşük riski var dedi diye hayatı kendime zindan ettim. Sonra en ufak kötü bişey söylese panikten ölüyordum. Sonuçta çocuk sağlıklı doğdu ama ben 9 ay kendine eziyet edip hamileliğinin keyfini çıkaramadım. Şimdi rahatım tedbiri al tevekkül et dusscekse engel olamiyosun zaten. Allah sağ salim kavuştursun inşallah
Benimde ara ara oluyor cnmKızların kasık ağrınız varmı bende hiç yok bu anormal bi durummu bilemedm
Geç dollenmedir canım benim de ilk hamileliğimde aynı durum başima geldi normalde kac güne bir adet oluyorsun canimYeni
Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi
Banada oyle dedi bende bu cuma gidicemBana doktor bir hafta sonra kalp atisina bakalım dedi siz ne zaman gideceksiniz kızlar ?
Düzensiz canım bazen 40 günü bile biliyo arası ortalama 33 34 gun falanGeç dollenmedir canım benim de ilk hamileliğimde aynı durum başima geldi normalde kac güne bir adet oluyorsun canim
Geç adet görenler geç yumurtlayandir canimDüzensiz canım bazen 40 günü bile biliyo arası ortalama 33 34 gun falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?