- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Amin insallah sizinkide cok yeni sanirim dogun tarihleei cok yakin gözüküyor degeriniz ne zaman kac çıktı? Ilk 25 sayfayi okudum sonraki sayflari atlayarak okudum daHayırlı olsunnnSağlıkla gelir inşallah
Amin insallah sizinkide cok yeni sanirim dogun tarihleei cok yakin gözüküyor degeriniz ne zaman kac çıktı? Ilk 25 sayfayi okudum sonraki sayflari atlayarak okudum da
Masallah degerin cok güzel yükselmiş Alllah saglikla kucagina almayi nasip etsinBen erken öğrendim :) sat 4 marttı 23 günü ovilasyon testi yaptım 2 çizgi koyu çıkınca gebelik testi yaptım pozitif çıktı bi gün sonra 56 cikti kanda değer 2 gün sonra tekrarladım 405 çıktı haftaya dr gidicem bakalım inşallah keseyi görürüm :)
Aynisi bendede var bazen ayağımın üstüne basanicak gibi oluyorum özellik le sol ayağım ve belimBugün bel ağrım çok oturarak çalışıyorum sanırım onunda etkisi oluyor hem belim hem bacaklarım ağrıyor çok yorgun hissediyorum sizlerde de oluyor mu
6+1gozukuyor adet tarihine göre cnm keseyi gördümde 5+5ti doktor 2 hafta sonra gel dediSen daha kalp atışını duymadın mi canım 7 haftalık olmuşsun. Ben 6 haftalık oluyorum yarın cumaya kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Çok erken çağırdı gibi geldi banada. Şansımızı denicez artık :)
Büyük ihtimalle bende cuma gideceğim cnm senin son adet tarihin neydi6+1gozukuyor adet tarihine göre cnm keseyi gördümde 5+5ti doktor 2 hafta sonra gel dedi
Ben 18 mart test yaptim 83 cikti 21 marta 466 cikti 28 mart keseyi gördük 11 nisan da kalp atışını duymay gideceğiz ins ama ben dayanamayıp 6 nisan da gidebilirimAmin insallah sizinkide cok yeni sanirim dogun tarihleei cok yakin gözüküyor degeriniz ne zaman kac çıktı? Ilk 25 sayfayi okudum sonraki sayflari atlayarak okudum da
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne kadar guzel son testten bir hafta sonra keseyi gormussunuz peki karindanmi görüldü? Benim ikinci gebeligim olacak ilkide tüp bebekti hep vajinal usg bakilmisti tüp bebek doktoruna gitmistim 14. Haftaya kadar o yuzden simdi sanki bi haber yasiyorum suan normal kadindogumcuya gidecegim takipler icinBen 18 mart test yaptim 83 cikti 21 marta 466 cikti 28 mart keseyi gördük 11 nisan da kalp atışını duymay gideceğiz ins ama ben dayanamayıp 6 nisan da gidebilirim
Normal karından usg ile gözüktü cnm minik bir kesemiz vardı 8 mm olmuş duAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne kadar guzel son testten bir hafta sonra keseyi gormussunuz peki karindanmi görüldü? Benim ikinci gebeligim olacak ilkide tüp bebekti hep vajinal usg bakilmisti tüp bebek doktoruna gitmistim 14. Haftaya kadar o yuzden simdi sanki bi haber yasiyorum suan normal kadindogumcuya gidecegim takipler icin
Aminnn cümlemiz inşallahhMasallah degerin cok güzel yükselmiş Alllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bugün daha çok var belim ağrıyorve sağ ayağım benimde çekiliyor gibi oluyor ilk gebelikte olur diyorlar ama 2 dede oluyor demekkiAynisi bendede var bazen ayağımın üstüne basanicak gibi oluyorum özellik le sol ayağım ve belim
Senin tarihlere göre hesapladım bende haftaya perşembe gidicem keseyi görürüm inşallahBen 18 mart test yaptim 83 cikti 21 marta 466 cikti 28 mart keseyi gördük 11 nisan da kalp atışını duymay gideceğiz ins ama ben dayanamayıp 6 nisan da gidebilirim
Merhaba inşallah değerleriniz normale döner . Geç döllenme olabilir ... sağlıklı evlatlar versin allahHerkese merhaba, Sat 27 Şubat’tı, 27 mart ta kanda değerim 14 tü, 30 mart ta 103 oldu. değeri düşük başladı ama ben de çarşamba günü doktora gideceğim. Bundan önce 20. hafta da bebeğimi kaybeymiştim. Kendimi heveslendirmek istemiyorum ama çok istiyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Artışı güzel olmuş bence gec dollenmedier carsamba insallah keseyi gorursunuz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeğinizi.Herkese merhaba, Sat 27 Şubat’tı, 27 mart ta kanda değerim 14 tü, 30 mart ta 103 oldu. değeri düşük başladı ama ben de çarşamba günü doktora gideceğim. Bundan önce 20. hafta da bebeğimi kaybeymiştim. Kendimi heveslendirmek istemiyorum ama çok istiyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim ilk te hiç olmadi bunda çok kotuBugün daha çok var belim ağrıyorve sağ ayağım benimde çekiliyor gibi oluyor ilk gebelikte olur diyorlar ama 2 dede oluyor demekki
Görürsün ins cnm herkezin bir olmuyormuş belki daha erken görürsünSenin tarihlere göre hesapladım bende haftaya perşembe gidicem keseyi görürüm inşallah
Canim sen keseyi gördün mü. Benim de dün 6. Haftaya giriş yapti beşinci hafta doldu ama doktor beni salıya çağırdı kese için. Kanda öğrendikten on gün sonra femisti salıya denk geliyor. Baktım da senden iki gün ileriyim acaba saki gittigimde kalp atisi duyma ihtimalim var mı ki diye düşündümSen daha kalp atışını duymadın mi canım 7 haftalık olmuşsun. Ben 6 haftalık oluyorum yarın cumaya kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Çok erken çağırdı gibi geldi banada. Şansımızı denicez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?