2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Tebrik ederimm çok mutlu oldum adına

benim eşimin bıyıkları meşhurdur Ben de çok önceden bıyıklı bir emzik almıştım sanırım akşam küçük bir notla bu emziği vereceğim

Kızlar 5. Haftamdayım ama hiç midem bulanmıyor birseyden de tiksinmiyorum normal yiyorum bi acayiplik var mi acaba

Kızlar 5. Haftamdayım ama hiç midem bulanmıyor birseyden de tiksinmiyorum normal yiyorum bi acayiplik var mi acaba
ayyy bende aynen öyleyim hayat normal seyrinde devam ediyor. Sanki bebiş hiç yokmuş gibi. Yalnız değilmişim

Canım hayırlı olsun senin altı haftalık kese 8 m değil mi doğru anladım.Benimki daha dört haftalık yedi milim neden bana iyi konuşmadılar ki
canım adet tarıhıne gore 5+5 de gordum keseyı ama ben bırlıktelık tarıhımı bıldıgım ıcın adet tarıhını baz almıyorum benım hesabıma gore daha yenı 5 haftalık oldu ben ınternette arastırdım genelde bu mm gosterıyor 5 hafta da doktor herhangı bır durumdan bahsetme gayet ıyı dedı kesen

doktor cunku tam tahmın ettım gıbı dedı gayet guzel dedı

Ne güzel canım maşallah.Benim durumum cumartesi günü belli olacak inşallah her şey yolundadır.

neden
Canım hayırlı olsun senin altı haftalık kese 8 m değil mi doğru anladım.Benimki daha dört haftalık yedi milim neden bana iyi konuşmadılar ki
ıyı konusmadılar cnm valla bu konular cok karısık herkez baska bırsey soyluyor en ıyısı tadını cıkarmak ama bıldıgım kadarı ıle 4 kaftalıkta kese gozukmuyor dıye bılıyorum en erken 5 haftalıkken kese ustten ultrasonda gozukuyor dıye bılıyorum

Bulantı için erken bence. Kişiden kişiye farklılık gösterir elbet belki hiçte bulanmayabilir. Benim 7. haftada başlamıştı. Sonra başlarsa niye acele etmişim ki dersin

sana ne soyledıler cnm
Valla ultrasonla karnımda baktığında da gördü üç haftalıkken hiç inanasım gelmedi.Bu hafta girdiğimde de aa hiç gelişmemiş mi dört haftalık yedi milim dedı.cumarteıs tam netleştirelim inşallah sana bir de tarih belirleyelim dedi.

Bulantı için erken bence. Kişiden kişiye farklılık gösterir elbet belki hiçte bulanmayabilir. Benim 7. haftada başlamıştı. Sonra başlarsa niye acele etmişim ki dersin
Sen doğum yaptin mi canım cinsiyeti ne bebeğinin acaba :) ay umarım hiç olmaz böylesi hamilelik çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…