Doğuma Hazırlık 2018 ANKARA SİNCAN ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİ EPİDURAL NORMAL DOGUM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hsynda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
118
102
Kızlar merhaba . 2 Aylık hamileyim ve dogumdan cok korkuyorum . Bi kac özel hastaneyi arayip dogum fiyatlarini ögrendim Ankara Sincan Lokman Hekim de Epidural Normal Dogum SGK ya 2.700 tl . Ucret olarak kafama yatti ama daha once orda dogum yapan kimse var mi bana bilgi verir kisiniz lutfen .
bu arada
ÖZEL KORU SİNCAN HASTANESINDE
EPİDURAL NORMAL DOGUM ÜCRETI SGK ya 3.200 tl .

Hangi hastane sizce lutfen yardimci olun .

Kızlar merhaba . 2 Aylık hamileyim ve dogumdan cok korkuyorum . Bi kac özel hastaneyi arayip dogum fiyatlarini ögrendim Ankara Sincan Lokman Hekim de Epidural Normal Dogum SGK ya 2.700 tl . Ucret olarak kafama yatti ama daha once orda dogum yapan kimse var mi bana bilgi verir kisiniz lutfen .
bu arada
ÖZEL KORU SİNCAN HASTANESINDE
EPİDURAL NORMAL DOGUM ÜCRETI SGK ya 3.200 tl .

Hangi hastane sizce lutfen yardimci olun .
canım merhaba ben sincan koruda doğum paketi aldım doktor için o hastaneyi seçtim. 3400 muayene tahlil yatış vs dahil

canım merhaba ben sincan koruda doğum paketi aldım doktor için o hastaneyi seçtim. 3400 muayene tahlil yatış vs dahil
merhaba canm bende orayi sectim baya bi yorum okudum arastrdm sende mi epidural normal dogum yapicaksin bilgi verirsen cok sevinirim

X