- 23 Ağustos 2012
- 1.051
- 1.008
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.341
Kaç haftalıksınız?Yok canım sabaha suni sancı vericeklermiş şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıksınız?Yok canım sabaha suni sancı vericeklermiş şuan
Canım bende çok tedirgin oldum yaptırırken. Benim kızımda süt alerjisi şüphesi vardı o uüzden tedirgin oldum ben çok. Şükür bş yan etki yaşamadık. Ben bir kaç dr a danıştım yapılması gerektiğini söylediler. Sen gönlünğ ferah tut..Kizlar rota asisini yaptiran varmi bebegim 92 gunluk bugun.rota asisi yaptirdik.nette bazi yazilar yorumlar okudum kesinlikle yaptirmayin şu yan etkisi oldu istahi gitti ishal oldu yesil kaka yapti alerjileri olusti falan diye.yaptirmadan doktorumuza da danistim mutlaka yaptirmamizi soylemisti.pisman olmam gereken bi durum var mi
canım benimde kızım kundakla uyuyordu yarım kundakla , çünkü kendi kendinş çok uyandırıyordu. Sonra bıraktım kundaklamayı kendini uyandıra uyandıra öğrendi artık kendi kollarından korkmuyor. Bence sende bırak.Kızlar bebişi kundaksız uyuyan var mı aranızda 3 ay 7 günlüğüz kundaksız uyumuyor, kundakta da durmak istemiyor bebeğim perişan etti beni. Hala bir çözüm bulamadık
Ben oğlumu ilk günden beri kundaksız yatırdım çok rahat uyuyor bir sorun yaşamadık.Kızlar bebişi kundaksız uyuyan var mı aranızda 3 ay 7 günlüğüz kundaksız uyumuyor, kundakta da durmak istemiyor bebeğim perişan etti beni. Hala bir çözüm bulamadık
40+4 şuanKaç haftalıksınız?
Tesadüf, ben de tam 40+4 te doğum yaptım :) Doktorum en fazla 40+6 ya kadar bekleyeceğini, yoksa sezaryen yapacağını söylemişti. Hiç sancın olmazsa suni sancı veremem, bebek strese girebilir demişti. Sezaryen saatini bile belirlemiştik hatta. Hiç umudum kalmamıştı. Yürüyüş, çömelme, merdiven inip çıkma neler neler yaptım bikaç günde. Tam 40+4 sabahı birden suyum geldi ve doğum başladı :) Ama bebeğim bir türlü kanala inmedi o yüzden suni sancı da aldım. Senin bebeğin kanaldaymış, daha kolay olacaktır. Keşke hastaneye yatmasaydın bebeğinde bir sıkıntı yoksa tabii. Strese girmemen için yani. Sen yine de stres yapma, hastanede de olsan bol bol yürü, çömel kalk, varsa eğer hastanede pilates topu iste üzerinde zıpla, ileri geri hareket et. Tabii arada da dinlen enerjiye ihtiyacın olacak. Bol bol su iç. Senin için dua edeceğim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.40+4 şuan
Canım benim ya ne güzel yazmışsın rahat bir doğum yapmış kadar oldum valla Allah razı olsun :)Tesadüf, ben de tam 40+4 te doğum yaptım :) Doktorum en fazla 40+6 ya kadar bekleyeceğini, yoksa sezaryen yapacağını söylemişti. Hiç sancın olmazsa suni sancı veremem, bebek strese girebilir demişti. Sezaryen saatini bile belirlemiştik hatta. Hiç umudum kalmamıştı. Yürüyüş, çömelme, merdiven inip çıkma neler neler yaptım bikaç günde. Tam 40+4 sabahı birden suyum geldi ve doğum başladı :) Ama bebeğim bir türlü kanala inmedi o yüzden suni sancı da aldım. Senin bebeğin kanaldaymış, daha kolay olacaktır. Keşke hastaneye yatmasaydın bebeğinde bir sıkıntı yoksa tabii. Strese girmemen için yani. Sen yine de stres yapma, hastanede de olsan bol bol yürü, çömel kalk, varsa eğer hastanede pilates topu iste üzerinde zıpla, ileri geri hareket et. Tabii arada da dinlen enerjiye ihtiyacın olacak. Bol bol su iç. Senin için dua edeceğim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Not: O muhteşem an geldiğinde var gücünle ıkın bebeğin 3-4 ıkınmada kucağında olacak :)
Nişanın gelmiş büyük ihtimal :) Benim de nişanla birlikte sancılarım hafif hafif başlamıştı. Ama nst de çıkmamıştı aynı dediğin gibi. 10 saat kadar sonra da suyum geldi. Doğumun başlamıştır inşallah. Bebeğin için de senin için de en hayırlısı neyse öyle olsun.Canım benim ya ne güzel yazmışsın rahat bir doğum yapmış kadar oldum valla Allah razı olsun :)
Şuan çok şükür bi sıkıntı yok sadece bende ilk defa hastanede kanlı akıntı geldi ondan sonra hafif hafif ağrılar başladı ama nst'de çıkmadı sancı bebeğin kalp atışları biraz yavaşladı sol'a döndüm düzeldi bakalım sabaha inşallah sancı olur çoğalır da tek suni sanıyla olmasın inşallah :)
Allah razı olsun canım benim çok sağol :)Nişanın gelmiş büyük ihtimal :) Benim de nişanla birlikte sancılarım hafif hafif başlamıştı. Ama nst de çıkmamıştı aynı dediğin gibi. 10 saat kadar sonra da suyum geldi. Doğumun başlamıştır inşallah. Bebeğin için de senin için de en hayırlısı neyse öyle olsun.
Ay gelmedimi daha nazlı paşaAllah razı olsun canım benim çok sağol :)
Benimde birden suyum geldi 10 dakika olmadı nişanda geldi ondan sonrası malum hastane çantamız bile tam hazır değildi hastaneye gittik yarım saat sonra sezeryanla oğluma kavuştum. Yalnız varya çok şanslıydım erken doğum oldu acile gittik ama hersey organize edilmiş gibiydi okadar çabuk olduki daha şaşkınlığımızı üzerimizden atamadan oğlumuz kucağımızdaydı. Aynı günün sabahı kontrole gitmiştim dr suyuna falan bakıp 2 hafta garanti doğmaz demişti akşamına olan oldu:))Nişanın gelmiş büyük ihtimal :) Benim de nişanla birlikte sancılarım hafif hafif başlamıştı. Ama nst de çıkmamıştı aynı dediğin gibi. 10 saat kadar sonra da suyum geldi. Doğumun başlamıştır inşallah. Bebeğin için de senin için de en hayırlısı neyse öyle olsun.
Hatıtlıyorum senin doğumunu, sürpriz olmuştu :) Kısöet işte bu işler. Çok şükür sağlıkla kucağımızdalar şimdi. Ağrısı da sızısı da geçip gidiyor.Benimde birden suyum geldi 10 dakika olmadı nişanda geldi ondan sonrası malum hastane çantamız bile tam hazır değildi hastaneye gittik yarım saat sonra sezeryanla oğluma kavuştum. Yalnız varya çok şanslıydım erken doğum oldu acile gittik ama hersey organize edilmiş gibiydi okadar çabuk olduki daha şaşkınlığımızı üzerimizden atamadan oğlumuz kucağımızdaydı. Aynı günün sabahı kontrole gitmiştim dr suyuna falan bakıp 2 hafta garanti doğmaz demişti akşamına olan oldu:))
Evet canim benimki de oyle herseyden korkuyorKızlar ya bişi sorcam benim oğlum en ufak sesten hapşurmadan falan herşeyden korkuyor sizinkilerde öylemi ya?
Evet sayılır :)Kızlar ya bişi sorcam benim oğlum en ufak sesten hapşurmadan falan herşeyden korkuyor sizinkilerde öylemi ya?
Doğumun bitince bize haber vermeyi unutma canım :) güzel haberlerini bekliyoruzCanım iyi sorun yok o yüzden bekliyorlar zaten ben direk başlatın dedim ama yok sabaha kadar sancın gelmezse vericez dedi
Son 1 haftadır bizde öyleyiz. Ama bizimki gazdan dolayı, çok gazı oluyor bebeğimin, 3 aylık olunca gaz ilacını kestim, sabaha kadar gaz çıkarmakla uğraşıyor, devam mı etmeliyim acaba damlaya, 3 ay 8 günlük oldu kızım. Perişan oluyorum kızım da uykusuz kalıyor gece uylusu da çok önemli
Canim bizde 3 bucuk ayligi gectik ama cocuk atak doneminde oldugu icin mi boyle oldu anlamadim bizimki de gazi var sabaha kadar surekli gaz cikariyorSon 1 haftadır bizde öyleyiz. Ama bizimki gazdan dolayı, çok gazı oluyor bebeğimin, 3 aylık olunca gaz ilacını kestim, sabaha kadar gaz çıkarmakla uğraşıyor, devam mı etmeliyim acaba damlaya, 3 ay 8 günlük oldu kızım. Perişan oluyorum kızım da uykusuz kalıyor gece uylusu da çok önemli
İnşallah canım şuan suni sancı serumle beraber verdiler 1 buçuk saatten fazladır ağrılarım başladı ama çok şiddetli değilDoğumun bitince bize haber vermeyi unutma canım :) güzel haberlerini bekliyoruz
Yok canım ya şuan suni sancı verdiler 2 saate yakındır ama çok şiddetli sancılarım yok ebe yürüyüş yapmamı söyledi şuan gidip geliyorum bakalımAy gelmedimi daha nazlı paşa
Yok canım ya şuan suni sancı verdiler 2 saate yakındır ama çok şiddetli sancılarım yok ebe yürüyüş yapmamı söyledi şuan gidip geliyorum bakalım[/QUOTE Allah yardimcin olsun canim