- 12 Temmuz 2006
- 56.308
- 216.446
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.561
Ahh munecim bunu yapanlar okuduklari okullarla ovunenler trajikomik degilmi
Eline gerçekten ne geçecek ki? Ne diyecek eşine ‘senin hanım kk’da hakkınızda konuşuyor mu? :) Belli ki eşiyle arası bozulacak. Bunları yapmalarında ki sebep gerçekten ne bende merak ediyorum. Hakaret üstüne tehdit akran zorbalığından dert yanar bu anneler ama kendileri de aynı şeyi yaparlar.
Gerçekten hiçbir şekilde güvenip bir şeyi anlatamayacağız demek ki hemen tehdit şantaj duyacağız. Yazık ya…Kızın sütü stresten azalmıştı şimdi tamda hersey düzeldi süt geliyor derken şunlara bak ya. Kocasıyla tehdit etmekte neyin nesi? Bu insanlık nerelere gidiyor böyle..
Hunili zaten aylardır gelmiyordu demekki gizlice yazılanları not alıyormuş kim ne yazdı diye. Kendisinin daha büyük problemleri var demekki böyle çocukça şeylere yelteniyor. Egepamın selamı var. Egepam şunu dedi bunu dedi. Avukatı olmuş egepam ın. Yazık acıdım...Gerçekten hiçbir şekilde güvenip bir şeyi anlatamayacağız demek ki hemen tehdit şantaj duyacağız. Yazık ya…
Fırsat kolluyormuş demek ki ortalık karışsında kullanayım diye. Benim anlamadığım hangi ara neden düşman olundu?Hunili zaten aylardır gelmiyordu demekki gizlice yazılanları not alıyormuş kim ne yazdı diye. Kendisinin daha büyük problemleri var demekki böyle çocukça şeylere yelteniyor. Egepamın selamı var. Egepam şunu dedi bunu dedi. Avukatı olmuş egepam ın. Yazık acıdım...
Diyorum ya canım köşesine çekilip not almış kendi kendini doldurmuş bi rahatsızlığı vardırki hiç tanımadığı birine düşman olmuş bende anlamadım. Yada kendinde hiç sorun yok başkaları özelini anlatınca rahatsız oldu bilmiyorum..Fırsat kolluyormuş demek ki ortalık karışsında kullanayım diye. Benim anlamadığım hangi ara neden düşman olundu?
Rahatsız etmedi neden etsin ki... kesin konuştuğu için sordum kendi fikri mi diye. bakın herkes istediğini yapar beni ilgilendirmez. Kimlerin kk dışında hayatının olmadığı ortaya çıktı.Neden haberlesme olayi sizleri bu kadar rahatsiz etti onu anlayamadım kkdan baska hayat yok mu?
Yavrusu rahat etsin istemiş :) sereserpe banyo yapsın, sonra da yüzme çalışmaları yapar diye düşünmüş olabilirBende aldım canım ama eşim öyle bir kuvet almışkı minnacık kaldı file:)
Hahaha aynen suyu öyle bir dolduruyorki sevgili kocam çocuk yüzüyo zaten üstümüz başımız ıslanıyo çocuğu yıkarken :))Yavrusu rahat etsin istemiş :) sereserpe banyo yapsın, sonra da yüzme çalışmaları yapar diye düşünmüş olabilir
Ben küvet doldurmuyorum yaa. Köpük banyosuna mı alıştırıyorsunuz şimdiden :) ben hamam usulü kova dolduruyorum.Hahaha aynen suyu öyle bir dolduruyorki sevgili kocam çocuk yüzüyo zaten üstümüz başımız ıslanıyo çocuğu yıkarken :))
Çok şükür normale dönmüş buralar. Ben bu foruma bakmaya devam edeceğim. Seviyeli sohbetler devam etsin isterim
Aynen. :) sakince Bilgi alışverişi forever:) kız benimki. Uyudu şimdi arkadından konuşmayım ahaha :)No panik no atak deilmi numaramı isteme vermem kocam kızıyor senin bebiş erkekmi canım? Benim oğlum gene atak haftasına girdi galiba pek bi huysuz bu kaç gündür
Eşim evin tek çocuğu oğlumuzda ilk torun olunca herseyin en iyisi en güzeli olsun diye çabalarken abarttı azıcık:) valla dedim çocuğu normal kuvette yıkasak daha rahat olur. Bide her banyoda tepemde bekliyo elinde su hadi yıka çocugu ben su dökecem diyo ben kopuyorum o an zaten 20 litre suyun içinde yıkamaya çalışıyorum koca kuvette yavruda batmıyo kuzum suyun üstünde kalıyo hafif kaldığından öylece bizi izleyip ayaklarını suya vuruyor üstümüz basımız su içinde çıkıyoruz:))Ben küvet doldurmuyorum yaa. Köpük banyosuna mı alıştırıyorsunuz şimdiden :) ben hamam usulü kova dolduruyorum.
Benim oğlum gündüzleri yapıyor huysuzluğunu anası gibi uykuya düşkün olduğu için maşallah ne anne karnında nede doğduktan sonra hiç geceleri annesini üzmedi prensim. Karnımdaykende akşam 8 sabah 5 arası uyuyordu tekme atmıyordu şimdide 3 ayı bitirdik hala öyle maşallah.Aynen. :) sakince Bilgi alışverişi forever:) kız benimki. Uyudu şimdi arkadından konuşmayım ahaha :)
Oyle olmus olsaydı cagirmazlardi egerr biri birine deger veriyor ve onu ozelden cagiriyorsa whatsapp veya instagram herhangi bir sosyal mecradan gorusmeye devam etmek istiyorsa ama karsi taraf bunu sikayet ediyorsa kimin samimiyeti sorgulanmali burada? Sozum direk sana degil sen cevap verdiğin icin yaziyorum sikayet eden her kimse ona.Rahatsız etmedi neden etsin ki... kesin konuştuğu için sordum kendi fikri mi diye. bakın herkes istediğini yapar beni ilgilendirmez. Kimlerin kk dışında hayatının olmadığı ortaya çıktı.
Canım mesele o deilki bendende numara istendi şikayet etmedim olmaz dedim bitti gitti. Mesele burda güzel şeyler paylaşılıyorken numara verilmedi diye sen bizim guruptan değilsin tavırları.. herkesin hayatı kendine insanlar dışardada görüşebilir mesela ben şahsen birlikte büyüttüğümüz çocuklarımızı imkan olsa biraraya getirmek isterdim tanıştırmak isterdim. İnsan tanımadığı birine neden böyle kinlenir onu anlamadım ve cidden çok kızdım yakıştıramadım.Oyle olmus olsaydı cagirmazlardi egerr biri birine deger veriyor ve onu ozelden cagiriyorsa whatsapp veya instagram herhangi bir sosyal mecradan gorusmeye devam etmek istiyorsa ama karsi taraf bunu sikayet ediyorsa kimin samimiyeti sorgulanmali burada? Sozum direk sana degil sen cevap verdiğin icin yaziyorum sikayet eden her kimse ona.
Canim ben az cok konuya hakimim soyle soyliim sana olay numara vermedi olayi degil verir vermez kendi bilecegi is vermedigi gibi sikayet etmesi yersiz o yuzden diger kizlar ban yedi ordan patlak verdi zatenCanım mesele o deilki bendende numara istendi şikayet etmedim olmaz dedim bitti gitti. Mesele burda güzel şeyler paylaşılıyorken numara verilmedi diye sen bizim guruptan değilsin tavırları.. herkesin hayatı kendine insanlar dışardada görüşebilir mesela ben şahsen birlikte büyüttüğümüz çocuklarımızı imkan olsa biraraya getirmek isterdim tanıştırmak isterdim. İnsan tanımadığı birine neden böyle kinlenir onu anlamadım ve cidden çok kızdım yakıştıramadım.
Ben kendimi burda çok rahat hissediyordum aile gibi ne güzel insanlarla tanıştım derken ne oldu yakışmadı bize. Daha dün gibi doğuma gidenleri heyecanla bekleyişimizCanim ben az cok konuya hakimim soyle soyliim sana olay numara vermedi olayi degil verir vermez kendi bilecegi is vermedigi gibi sikayet etmesi yersiz o yuzden diger kizlar ban yedi ordan patlak verdi zaten
Her banyo olay desene :) seninki şehzade o zaman maaşallah sübhanallah :)Eşim evin tek çocuğu oğlumuzda ilk torun olunca herseyin en iyisi en güzeli olsun diye çabalarken abarttı azıcık:) valla dedim çocuğu normal kuvette yıkasak daha rahat olur. Bide her banyoda tepemde bekliyo elinde su hadi yıka çocugu ben su dökecem diyo ben kopuyorum o an zaten 20 litre suyun içinde yıkamaya çalışıyorum koca kuvette yavruda batmıyo kuzum suyun üstünde kalıyo hafif kaldığından öylece bizi izleyip ayaklarını suya vuruyor üstümüz basımız su içinde çıkıyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?