- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.881
sut kabarcigi belirgin gorunuyorsa igneyle aciyorlar. bende görünen birşey yok. doktor varsa bebeğin çekmesiyle acilir dedi. antibiyotik aliyirum ama pek iyilesme yok.Hiç bakmadım rengine canım doktor o göğsü sürekli emzir dedi brnde sağmadan hep emzirdim. İnternetten benzer örnekler bulabildin mi nasıl açmışlar acaba
Nasıl yani canım anlamadımBen hala yapıyorum kundak üç aylık oldu şortuna yastık koy yan yatırda ben hep öyle yapardım
Ben sadece yemek yaptım masa falan süslemedim kek yapmıştık birde revani. Dua okunduktan sonra yemekler yendi tatlılar yendi. Sonra mevlüt kokulu tesbih almıştım gelenlere hediye ettim.Mevlit yapan arkdaslar birsey sorucam masa suslednz mi ayriyeten kurabiye kek yaptinz mi.. bn yemekli yapicm
Milk pro naturpy diye canım. Hapı da varmış denemek lazımHangi cay ?
Sessiz sakinse elleme uyumasın demir çığlıklarla gidiyor araba daYahuu bebek dediğin arabada uyumaz mı??
300 km yol geldik gözünü kırpmadan seyahat ediyor. Gece iyi uyur inşallahUyku saatini de geçirdik umarım sabaha kadar nöbet tutmaz
Pardon canım sırtına yastık koy yan yatırıp dönmez o zamanNasıl yani canım anlamadım
Ya kıyamam canım geçmiş olsun anne sütü korur diyorlar geçmez inşallah bebeğeKızlar çok fena gribim eşim iki gündür hastaydı ayrı odada yattık bebeği hiç almadı kucağına ama bugün ben fena oldum kulağım boğazım başım çok ağrıyor elim kolum tutmuyor mecbur aldı eşimde bebeği artık geçmez inşallah evde maskede yoktu takamadım. Hoş ne kadar takabilirim ki şimdide ayağımda uyutmaya çalışıyorum ayaklarım bile ağrıyor.
Saol cnm inşallah geçmez mecburen eşimde aldı kucağına dayanamadım çünkü kollarım tutmuyor inan acile gitsem dedim onlarda emziriyorum diye takmıyorlar serum felan boşa gitmedimYa kıyamam canım geçmiş olsun anne sütü korur diyorlar geçmez inşallah bebeğe
Bende yapmak istiyorum ama herkes hasta bu mevsimde gelen herkesten ayrı bir mikrop gelecek diye korkuyorum zaten kendi hastalığımız yetiyor. Kararsız kaldımBana bi 50 kisi glir fazlasdis olabilie. Masaya ekstae bisey yapsam mi die dusundum ayriyetende bi dünya cocuk glir.kararsiz kaldm masa isinde
Gecmis olsun canim bende 1 ay once cok agir grip gecirdim ama bebegime hic yansimadi sanirim anne sutunden oldu insallah sizdede olmazKızlar çok fena gribim eşim iki gündür hastaydı ayrı odada yattık bebeği hiç almadı kucağına ama bugün ben fena oldum kulağım boğazım başım çok ağrıyor elim kolum tutmuyor mecbur aldı eşimde bebeği artık geçmez inşallah evde maskede yoktu takamadım. Hoş ne kadar takabilirim ki şimdide ayağımda uyutmaya çalışıyorum ayaklarım bile ağrıyor.
Hahahhaha tirnak olayini banada dedi ne zaman kesilcek ya surati harita oldu elini babasinin cebine sokup para alinca dedi icimden cuss ozamana kadar bu cocugun ellerine eldiven mi takilcak yani bisey olmaz hem babasinin cebinde para olmuyor dedim bide boyle konusunca bozuluyorlar salaklar bi dusun bu kiz senin 30 yil once inanip yaptigini yaparmi yapmaz ama biz onceden oyle yapiyorduk diyor sen simdi ozaman akilli telefon kullanma onceden yoktu dedim artik bana konusmuyorBenimkinde de var
Benim kız asla eldiven taktirmadi ben de düzenli olarak tırnaklarını kesiyordum .40ından önce tırnağı kesilmez hırsız olur dedi. Kesmezsem de yüzünü çizecek onu ne yapalım bunca hırsız tırnağı kesildi diye mi var dedim
Bi de evine dönerken yolculuyoruz evin kapısında neyse öptüm .Gule güle deme dedi .niye dedim sütün gider dedisütüm üstüne alınacaksa demek ki
Cok guzel dusunmussun benim agzimdan mevlut yapcam gelmeyin dedigim icin mecbur yapiyorum kis gelmeden ama ben bile hasta oldum bu hafta gelenler nasil olcak allah bilir bazi insanlar hastayim gitmiyimde demiyor ilk onlar damliyor bakalim yarin gorecegizBende yapmak istiyorum ama herkes hasta bu mevsimde gelen herkesten ayrı bir mikrop gelecek diye korkuyorum zaten kendi hastalığımız yetiyor. Kararsız kaldım
Ayakta sallama olayina cok guldum ben bu gune kadar sallamadim ne olcak hemen bir kere alip salliyimmi illaAy batıl inançlar tek bizde yokmuş çok sevindim
Et muhabbetinin benzeri bizde de vardı ben doğurmadım bayramda çok şükür :)
Esim bayramda kirkliymis bıçağa bastırmışlar et basmasın diye çocuğun ayağını kesmişler
Birde bebekle kapıyı açınca kimse eve girmiyordu önce biz geçiyorduk
Onlar geçerse bebek yürümezmiş gibi bir şey vardı
Çocuğu yıkadığın suyu WC ye dökme demişti
Kimseyle görüşme öpusme güle güle dersen süt gidermiş
Ben hastaneye gelenlerle görüştüğüm icin sütüm gelmiş ama gitmiş
Çocuğu ayakta sallamazsan sakat olurmus
Aklıma bjnlar geldi ilk okuyunca
Ben yarin yapicam canim masa suslemedim cunku pide dagiticam o yuzden dekor icinde kendimi yoramam bide mevlute yakistigini dusunmuyorum dis bugdayinda yada yas gununde masa yapmayi planliyorumMevlit yapan arkdaslar birsey sorucam masa suslednz mi ayriyeten kurabiye kek yaptinz mi.. bn yemekli yapicm
Aynen para alma detayını yazmamistim benimki de öyle dediHahahhaha tirnak olayini banada dedi ne zaman kesilcek ya surati harita oldu elini babasinin cebine sokup para alinca dedi icimden cuss ozamana kadar bu cocugun ellerine eldiven mi takilcak yani bisey olmaz hem babasinin cebinde para olmuyor dedim bide boyle konusunca bozuluyorlar salaklar bi dusun bu kiz senin 30 yil once inanip yaptigini yaparmi yapmaz ama biz onceden oyle yapiyorduk diyor sen simdi ozaman akilli telefon kullanma onceden yoktu dedim artik bana konusmuyor
Samsunlu musunuzBen yarin yapicam canim masa suslemedim cunku pide dagiticam o yuzden dekor icinde kendimi yoramam bide mevlute yakistigini dusunmuyorum dis bugdayinda yada yas gununde masa yapmayi planliyorum
Canım biz de yeni yeni alıştık arabaya. Hiç aglamiyor diyemem. Arabayı biraz ben kullanayim dedim ne mümkün illa memede olacak beboş. Demir paşa da alışır mutlaka. Ben de korkumdan 40 indan sonra 3 aylık olana kadar araba ile dışarı çıkmaya korkuyordum. Arabayı geç dışarı çıkmaya korkuyordum ağlamaktan mosmor oluyordu diyebilirim. Yavaş yavaş alisiyor sanki.Sessiz sakinse elleme uyumasın demir çığlıklarla gidiyor araba da
Eşimde artık çıkartmıyor bizi
Canım biz de yeni yeni alıştık arabaya. Hiç aglamiyor diyemem. Arabayı biraz ben kullanayim dedim ne mümkün illa memede olacak beboş. Demir paşa da alışır mutlaka. Ben de korkumdan 40 indan sonra 3 aylık olana kadar araba ile dışarı çıkmaya korkuyordum. Arabayı geç dışarı çıkmaya korkuyordum ağlamaktan mosmor oluyordu diyebilirim. Yavaş yavaş alisiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?