- Emoji Skoru
- 8.757
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.581
10 ml bile çıkmıyor ben saginca canım:)Canim seninde benim gibi sutun cok az di degilmi ben sagdigimda 10 ml falan cikiyor 120 ×5 az degilmi benimki 2.5 aylik oldu sanirim.biz 6 ogun aliyoruz
Ay evet insallah uyurlar ama bende uyumusum sabah kalktim Allahim bisey mi olduda uyanmadi diye hemen kontrol ettimEvrene olumsuz mesaj yollamiyoruzuyur inşallah annesi.
Bende emziriyorum ama memede sut bitince hemen bagirip memeyi cekistiriyor tukurugu bile bogazina kaciyor10 ml bile çıkmıyor ben saginca canım:)
Kilo alımı normal ve açlık belirtileri göstermiyor diye öyle yapıyordum ama arkadaşlar gündüz rahat uyuyor deyince kafama takıldı bugün 150 vereceğim bakalım. 6 ogün olamıyor benim arada emzirmelerim cok uzun olduğu için 5 ogün yetiyor
Gelir gelir annesi Arada bir bile yapsa süperEvet canim cok sukur ilkkez oldu sonrasi gelmez ama sanmiyorum
Benimki bos da olsa emzik niuetine2çekiyor canım o yüzden uzun sürüyor hiç 6 öğün yapamadım .1 Aydan beriBende emziriyorum ama memede sut bitince hemen bagirip memeyi cekistiriyor tukurugu bile bogazina kaciyor
Carters da cok tulum olur canim
Ben normaldede tatlıyı cok severdım sımdı hele kendımı hıc tutamıyorum tatlıya karsıHanım hanım büyük kuzımla ikimizin saçlarını evde kendim kestim haberin var mıtatlı desen her gün çikolata bisküvi al diye sipariş veriyorum eşime, ekmekten çok bunları alır oldu
Ben birçok kıyafetini kitikate den aldım. Şimdi de astronot sipariş ettim onda da var tog değeri. Benim aldığımınki 4Internetten baktim canim var ama tog degeri belirtilmemiş artik antalyaya gidersem.ordan bakicam.cok ilginc bi tek lcw da var tog degeri
Çok geçmiş olsun. Mastit olana kadar herhangi bir şey hissetmemiş miydinkızlar, mastit oldum. memenin üstü kizardi, aciyor. antibiyotik başlattı doktor. memedeki tikanma gecmiyor bir türlü, moralim cok bozuk, tavsiye edilen herşeyi yapiyorum ama daha kotuye gidiyor
Atak haftasında falan mı? Bizim atak haftası, oğlum ne gibi bir atak yapar bilmem ama benim sinirim atar yapıyor mızmızlığına. Benimki de memeye yapışık. Baştan beridir böyle gerçi. Misafirliğe giderken emzirme yastığını unutmayım diye kapıya asıyorum. Evde de emerken kolumdayken dolaşıyorum. 3 ay dolsun saatli öğün vereceğim inşallah2 aylık olmaya 5 gün var kızımın ama resmen canavara dönüştü sadece memede sakinleşiyor ama öyle 15-20 dk emmek yok bıraksam gün boyu kalır. Kucakta gezerse 15dk, yüzüstü bırakırsam 5 dk susuyor. Uykuya direniyor. Elektrikli salıncağı var eskiden severdi şimdi neredeyse nefret ediyor. Memede uzun kaldığı için canım acıyor mama veriyorum kabul etmiyor meme aşığı oldu resmen. Bizde de biberon reddi başladı. Ne yapıcam bilmiyorum çok yoruluyorum. Bunu yazarken bile memede. Emzik kabul etsin diye her gördüğüm emziği aldım en fazla 5 dk emiyor.
Eşin gelince o çocukla ilgilenirken yapsan yemekleri. Ben o şekilde ertesi günün yemeğini yapa yapa götürüyorum. Biraz da bol yapıp kavonozlara dolduruyorum o da idare ediyor. Doğuma kadar instgramda yemek hesabım vardı yemekler paylaşırdım, şimdi yemek yemesi bile zorYa bide uyudu diyorum 5 d ki sonra açık gözler anlamadim bu işi benhayır nasıl dayanırsın bide 2 aylık bebe ben bile uykusuzluktan kırılıyorum
Yemek bile yapamıyorum ben haftada 1 ancayok olmuyor her şey yarim yamalak oluyor bir odayı süpürdüm bugün sadece komple evi süpürüp silmek 1 günde imkansız yanı. Bende en sonunda kendim boyucam sanırım çünkü Benin saçlar röfleli 4 saat kuaföre ayırmam imkansız Suan. Rofle cok uzun sürüyor. Napalim kestireyim küt bide siyaha boyarım çocuk büyüyünce Rofleye geri dönerim :)
Atlasta donmeyi ogrendi gece bi baktim kicini donmuş uyuyo ay bi gulme geldi alismisim sirtustu uyumasinaAy evet insallah uyurlar ama bende uyumusum sabah kalktim Allahim bisey mi olduda uyanmadi diye hemen kontrol ettim
Atak haftasımı bilmiyorum ki ama çok yoruldum.Atak haftasında falan mı? Bizim atak haftası, oğlum ne gibi bir atak yapar bilmem ama benim sinirim atar yapıyor mızmızlığına. Benimki de memeye yapışık. Baştan beridir böyle gerçi. Misafirliğe giderken emzirme yastığını unutmayım diye kapıya asıyorum. Evde de emerken kolumdayken dolaşıyorum. 3 ay dolsun saatli öğün vereceğim inşallah
Sabahtan beri emiyor ve kusuyor, yerimde kazıkla çakılmış gibiyim. Anlıyorum siziAtak haftasımı bilmiyorum ki ama çok yoruldum.
Sut caylari icmeye devam ediyir musunuz ben 1 aydir içmiyorum simdi 10 gundur malt hapini da biraktim kilo yapiyor diye caylara dinsemmi geri isirgan iyi sut yapiyirmus diye duydum
Ay ne tatli ya istedigi gibi yatmis kuzum darisi basimiza kusunca falan korkuyorum cunku hic olmazsa saga sola donerAtlasta donmeyi ogrendi gece bi baktim kicini donmuş uyuyo ay bi gulme geldi alismisim sirtustu uyumasina
Biz aksam acile gittik kan ve idrar tahlili aldilar idrar yolu enfeksiyonu varmis benim bahsettigim reflumsu seylerle ilgilenmediler kusma icin de fitil verdiler.Bize gaviskon toz baslatti dr
Tog degeri nedirBen birçok kıyafetini kitikate den aldım. Şimdi de astronot sipariş ettim onda da var tog değeri. Benim aldığımınki 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?