2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım teşekkür ederim dedigini uyguluycam bakalım ne olcak

Üç yıldır evde tektim sürekli iş yapıyorum evde düzenli temiz oluyordu o kadar alışmışım ki şimdi yapamayınca allak bullak oldum. Bı akşam eşimin arkadaşları geldi o zaman eşim evi sildi supurdu Allah'tan o kadarını yaptı yani gerçi hamileligim boyunca da temizlikte yardım etti o konuda hakkını yiyemem. Aynen dediğin gibi bebegimle geçirdiğim zamanın keyfini çıkarıcam dünde öyle yaptım müzik açtım ona o kadar sevindi ki kıpır kıpır oldu gülücük ler attı :) zaten sürekli konuşuyorum onunla benimle iletişim kuruyor artık ses veriyor bana gülüyor çok güzel birşey :) eşime kızınca herhalde aklı başına geldi dün akşam hiç ses etmedi bebekle ilgilendi 12 ye kadar yatmadı eşim bebekte 12 de uyudu bende hayret ettim :)

Gúnaydin canlar ve onlarin canlari benim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim

Hanım hanım büyük kuzımla ikimizin saçlarını evde kendim kestim haberin var mı tatlı desen her gün çikolata bisküvi al diye sipariş veriyorum eşime, ekmekten çok bunları alır oldu

Günaydın canım hemen açıklayayım. Doktor bana gece uykusu 4 saat sürebilir. Gündüz 2 saatte bir emecek dedi. Ama açıkçası ben saat tutmuyorum. Çünkü gece bazen saat başı, bazen 3 buçuk saatte bir uyanıyor. Gündüz de yine saate bakmadım hiç ama 2 saatten fazla uyuduğunu sanmıyorum

Bnmki bu kadar uyumuyor ama geçen hafta dr. Gttigmde sormstum 4 saati gecmesn dedi

normalmiş kan şekeri filan düşmezmiş artık cnm

Sağlıklı hiç bir bebek uyandırılmazmış öyle dedi bana bir doktor.

Gunaydinnnn canim bugun ilkkez oglum gece 12de uyudu sabah 7 de uyandi cok mutlu oldum acikcasi hic dusunmedim bisey olur mu diye uyanir uyanmazda emzirdim bi sorun yok yani bence ama bebek bu hergunde bu kadar uzun uyuyacaklarini sanmiyorum

kızlar, mastit oldum. memenin üstü kizardi, aciyor. antibiyotik başlattı doktor. memedeki tikanma gecmiyor bir türlü, moralim cok bozuk, tavsiye edilen herşeyi yapiyorum ama daha kotuye gidiyor
Kıyamam geçmiş olsun cnm duşta tarak ile masaj öneriyordu arkadaşlar sık sık da emzirme. Umarım geçer bir an önce

Bu saat aralıklarında uyuyan Bebişim olamadığımızın bilemeyeceğim ama benim görüşüm, internete hiç bakma doktorun me derse onu yap

Gunaydinnnn canim bugun ilkkez oglum gece 12de uyudu sabah 7 de uyandi cok mutlu oldum acikcasi hic dusunmedim bisey olur mu diye uyanir uyanmazda emzirdim bi sorun yok yani bence ama bebek bu hergunde bu kadar uzun uyuyacaklarini sanmiyorum
Oh maşallah kuzuya nazar değmesin dinlendirmiş annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…