- Emoji Skoru
- 1.719
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.561
Tamam canım teşekkür ederim dedigini uyguluycam bakalım ne olcakKuşum bir süre kabul etme misafir. 4 ayda filan daha kolaylaşacak inşallah bu hallerimiz. Eşinin yardımcı olmaması da ayrı bir zor tabi. Akşamları karanlık oda da hiç konuşmadan emzir. Sonra ne şekilde uyutuyorsan yine hiç konuşmadan uyumayı dene bakalım. Yoruldukca daha zor uyuyorlar. Akşam 6-8 arası uyku işaretlerini iyi kovalayin diyorlar.
Üç yıldır evde tektim sürekli iş yapıyorum evde düzenli temiz oluyordu o kadar alışmışım ki şimdi yapamayınca allak bullak oldum. Bı akşam eşimin arkadaşları geldi o zaman eşim evi sildi supurdu Allah'tan o kadarını yaptı yani gerçi hamileligim boyunca da temizlikte yardım etti o konuda hakkını yiyemem. Aynen dediğin gibi bebegimle geçirdiğim zamanın keyfini çıkarıcam dünde öyle yaptım müzik açtım ona o kadar sevindi ki kıpır kıpır oldu gülücük ler attı :) zaten sürekli konuşuyorum onunla benimle iletişim kuruyor artık ses veriyor bana gülüyor çok güzel birşey :) eşime kızınca herhalde aklı başına geldi dün akşam hiç ses etmedi bebekle ilgilendi 12 ye kadar yatmadı eşim bebekte 12 de uyudu bende hayret ettim :)Canım benimki de gündüz uyumuyor yatirdigim an 10 dk uyuyup uyanıyor. Ben de kanguruya koyup iş yapıyorum.
Açıkçası arkadaşlarımız gelecekse temizliğe ve düzene çok takmiyorum. Benim akrabalarimdan uzak olanların çoğuna gelmeyin şu an müsait değiliz çocuk da küçük 4-5 aylık olunca gelirsiniz dedim, eşimin akrabaları geleceği zaman da esime çocuğu baktiriyorum ya da evi toparliyor yoksa o da gelmeyin desin. Bunlar bizim yardima en ihtiyacımız olan zamanlar çocuğu da tek yapmadık.
Sinir patlamalari yaşaman normal kendini suçlama. Ama bu kadar da evin duzenine vs takılma bu gunler geri dönmeyecek tadını çıkar bence. Eşin istiyorsa uyusun 10da sen de oglunla yalnız vakit geçirmenin tadını çıkardığını düşün harika :)
Töm cnm çok sağol deneyeyim bakalımEvet canim bıraktım. Sonra duzeldi
Canim bunlari aldik internetten tavani delmek icin ondan attimNapıcaz bunu :)
Hanım hanım büyük kuzımla ikimizin saçlarını evde kendim kestim haberin var mıYine uykusuz bir geceden selam olsunson 12 saattir en uzun uykusu 15 dk. Alışkanlık edindi sanırım gece 2 olmadan uyumuyor bizim kız. Abisi de bize ayak uyduruyor oh ne ala :) ev cümbüş yeri :)
Haaaa bir de babamız var ne mi yapıyor misil misil uykuda.
2 çocuklular düzeni kurabildiniz mi? Ben mi bu işi beceremiyorum ne is ne yemek gece geç yat sabah geç kalk aksama kadar da çocuklarla uğraş vakit kalmıyor hiç Birseye .. ne zaman her ise yetişebileceğim ?
Sacım oldu 2 renk dipler geldi uçlara
Zaten yüzümde sıkıntıdan mi ne sivilce doldu çirkinleştim de birde tatlı yemektejn kilo almaya başladım engel olamıyorum emzirdigim icin habire tatlı yiyorum
Dertlendim bu gece ben !
Günaydın canım hemen açıklayayım. Doktor bana gece uykusu 4 saat sürebilir. Gündüz 2 saatte bir emecek dedi. Ama açıkçası ben saat tutmuyorum. Çünkü gece bazen saat başı, bazen 3 buçuk saatte bir uyanıyor. Gündüz de yine saate bakmadım hiç ama 2 saatten fazla uyuduğunu sanmıyorumGúnaydin canlar ve onlarin canlaribenim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim
Bnmki bu kadar uyumuyor ama geçen hafta dr. Gttigmde sormstum 4 saati gecmesn dediGúnaydin canlar ve onlarin canlaribenim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim
normalmiş kan şekeri filan düşmezmiş artık cnmGúnaydin canlar ve onlarin canlaribenim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim
Sağlıklı hiç bir bebek uyandırılmazmış öyle dedi bana bir doktor.Gúnaydin canlar ve onlarin canlaribenim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim
Gunaydinnnn canim bugun ilkkez oglum gece 12de uyudu sabah 7 de uyandi cok mutlu oldum acikcasi hic dusunmedim bisey olur mu diye uyanir uyanmazda emzirdim bi sorun yok yani bence ama bebek bu hergunde bu kadar uzun uyuyacaklarini sanmiyorumGúnaydin canlar ve onlarin canlaribenim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim
Kıyamam geçmiş olsun cnm duşta tarak ile masaj öneriyordu arkadaşlar sık sık da emzirme. Umarım geçer bir an öncekızlar, mastit oldum. memenin üstü kizardi, aciyor. antibiyotik başlattı doktor. memedeki tikanma gecmiyor bir türlü, moralim cok bozuk, tavsiye edilen herşeyi yapiyorum ama daha kotuye gidiyor
Bu saat aralıklarında uyuyan Bebişim olamadığımızın bilemeyeceğim ama benim görüşüm, internete hiç bakma doktorun me derse onu yapGúnaydin canlar ve onlarin canlaribenim cimcime dún gece 1bucukta emdi sabah 8 de uyandi emdi internette bazi yerlerde kendi uyanmiyorsa kaldirmayin emzirmeyin diyo bazi yerlerdede 3 4 saatte bir emzirmeniz gerekir kan şekeri dùser derin uykuya dalar diyo bu saat araliklarda uyuyan bebislerin anneleri hic sordunuzmu doktorunuza ne dedi acaba ben şimdi neyapmaliyim
Oh maşallah kuzuya nazar değmesinGunaydinnnn canim bugun ilkkez oglum gece 12de uyudu sabah 7 de uyandi cok mutlu oldum acikcasi hic dusunmedim bisey olur mu diye uyanir uyanmazda emzirdim bi sorun yok yani bence ama bebek bu hergunde bu kadar uzun uyuyacaklarini sanmiyorum
Evet canim cok sukur ilkkez oldu sonrasi gelmez ama sanmiyorumOh maşallah kuzuya nazar değmesindinlendirmiş annesini
Evrene olumsuz mesaj yollamiyoruzEvet canim cok sukur ilkkez oldu sonrasi gelmez ama sanmiyorum
Benim kiz uykucu sanırım canim genelde uyuyoEvrene olumsuz mesaj yollamiyoruzuyur inşallah annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?