2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayıldım valla çok güzel olmuş :)

Oy maşallah yavruya :) seninde mi süt az? Bende artırdım mamayı. Gıdığı çıktı yavrumun. Aylık 600 gram almıştı. Geceleri özellikle uzun uyuyor dimi
Canim benim sutum azdi, onun icin memyi kestirdik sadece mamaya devam ettik, cunku ben ms hastasiyim ve terapim var onun icin sadece mamaya devam ettik. Geceleri cok iyi uyuyor, ama gunduzde uyukusu simdi cok daha iyi ve cok daha mutlu hic aglamiyor

Harika olmuş çok şeker yaaa :))) süpersiniz. Fotoları nasıl birleştirdin peki?

Canim benim sutum azdi, onun icin memyi kestirdik sadece mamaya devam ettik, cunku ben ms hastasiyim ve terapim var onun icin sadece mamaya devam ettik. Geceleri cok iyi uyuyor, ama gunduzde uyukusu simdi cok daha iyi ve cok daha mutlu hic aglamiyor
Evet uykuya çok etki etti bizdedir. Mesela su an karşımda uyuyor bende uzandım keyif yapıyorum. Kahve bisküvi keyfi yapayın diyorum:) tek sorunumuz, biraz kusuyor. Neden olduğunu çözemedim. Biberon değiştirdim herhalde ondan. Gaz yapıyor sanırım bu avent

Reactions: D-E
2. ay asisi bizde cok halsizlik uyku yapti normal mi. Gözkeri bayginn baygın icim gidiyom

Deneyimli anneler size biley sorucam Eylül annesiyim kuzum 54 günlük 3 gündür meme reddi yaşıyoruz biraz sizde de bu zamanlar da oldu mu böyle olduysa ne yöntemler demediniz aslında emmiyor değil 10 dk filan emiyor bazen de ağlıyor istemiyor nasıl bi yöntem geliştirmeliyim

Bende kapatmadan yikiyorum cok sukur simdiye kadar bisey olmadi bence oglun aliskanlik haline getirmis olabilir birde kulak agrisi ates huzursuzluk yapar bunlar yoksa problem yok ama doktora goturmeyide ihmal etme
Kızdığında yapıyor genellikle. Ondan alışkanlık seçeneğini değerlendiriyorum. Genel kontrollerinde danışayım doktora. Teşekür ederim.

Ben de avent aldim, cok sukur oglum sevdi onu. Valla bende annemle ve ablamla suan kahve keyfi yapiyoruz, oglum 2 saatir uyuyor.

Biz kızı uyurken odada bırakıp salona geçiyoruz artık yapacak bisi yok :)

Gündüzümüz iyi olsa gecemiz fena , gecemiz iyi olsa gündümüz fena ya da ikisi de fena. İkisinin de iyi olduğu günleri görebilecek miyiz acaba
Benim umudum yok. Kendimden hatırlıyorum eşek kadarken bile sabahın 6sında uyandırırdım annemleri acıktım diye tam dayaklıkmışım

Cocuk 2 aylik biZde abi kardes olduk bir kere gume gttik aklimda deli sorular yaaa

Ayyy bizim evde hiç tv çalışmıyor bir o bir ben sese tepkisi ne onu bile bilmiyorum. Ev kendiliğinden sessiz...
Bizdede oyle kopus ve kediler uyur zaten tum gun evde derin sesszilik sadece maalesef cadde ustu ve hastane yakını oldugu icin korna ve ambulans sesi cok var

Ben hem mama hem meme gidiyorum gundu s hic 2 saat uyumadi simdiye kadar
Ben sadece emziriyordum ama gunduz hic uyumuyordu hep agliyordu, simdi mamayla gunduz cok uyuyor ve cok rahat bir bebek oldu, daha cok guluyor ve hic aglamiyor, sadece mamayi istediginde agliyor onun disinda cok rahat ve mutlu bir bebek oldu.

Carters da cok tulum olur canim baktin mi

Canim benim kizim ilk 2 ay memeyi reddetti. Ozellikle 20. Gun ile 60. Gun arasi 40 gun deli oldum. Uykulu hale getirip oyle emzirdim uzun sure. Memeye her geldiginde feryat figandi. Meger sebebi emzikmis. Emzigi de hic alistirmaya calismadim. Bir sarilik kani alinirken vermistim hemen kapmisti, bir de disarda iken meme veremeyecegim zamanlarda vermistim. Sonra surekli agladi ve ben emzige alistigini anlamadim, meger hep emzik istemis. Meme araniyordu ama memeye gelince agliyordu. Emzigi birakinca hepsi gecti. Biraz diretmek lazim. Karnini ancam uykulu oldugu zamanlarda doyurabilirsin. Hep meme ver sabret geciyor

Ben sadece emziriyordum ama gunduz hic uyumuyordu hep agliyordu, simdi mamayla gunduz cok uyuyor ve cok rahat bir bebek oldu, daha cok guluyor ve hic aglamiyor, sadece mamayi istediginde agliyor onun disinda cok rahat ve mutlu bir bebek oldu.
Kaç ogün ve kaç cc veriyorsun ben 5 ogün 120 cc veriyorum

Reactions: D-E
Kaç ogün ve kaç cc veriyorsun ben 5 ogün 120 cc veriyorum
Canim ben ne kadar istiyorsa veriyorum her 3 saat istediginde 120cc,daha sik istediginde ise 90cc, 150cc veriyorum, ama toplam 800-850cc gunde veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…