2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birazdan atayim canim oglum uyuyorda hem gaza etkisi oldu hemde uyumasi icin cok iyi.ben beresini bi indiriyorum uyanasaya kadar çıkarmıyor um

Valla misafir ev temizken gelirse iyi olur. Haftada bir temizlik yapılıyor. Ardından gelirlerse iyi, başka zaman gelmek isterlerse üzgünüm yapabileceğim bir şey YÖK :)

Nasil sinirlndm yaa gecen birini gördüm sana glcz die bnde byrun glin dedm ama gelecek olsale çolul cocuk kesn 10 kisiden fazla gelecsj gelseler oturacaklar cok ffazla. Bnde tYzeme dedim ki gelecek olanlara de mevlit yapackms her gelenle ugrasamam dedm tyzeme diyorlar gitcez fln die. Nese diger tyzm aradi dediki dayimij esi geleckms demski mevlit yapackms tek tek ugrasamazmis. Hay aallahim ya rabbim ya dedm yengem glsn yabanci degil. Hic evime glmeyen insnlar icin demstm yengem zatwn bana gliyor izah et dedim. tYzmde bole gelenlerw derse gelecek olanda gelmz

4 gündür emziği bıraktık. hicbi sekilde vermiyorum ve cok şükür meme reddini aştık gibi, uyanıkken hic bi sekilde memeyi agzina almayan kizim iki gündür cok şükür tam olmasa da emmeye başladı..cok korktum birakicak diye ve cok aç kalıyordu. bi ara göğüs ucu plastiklerinden bile almayı düşündük bari onunla emsin diye ama gerek kalmadi neyseki

Bu arada bugün babamızın doğumgünü ve ben böyle bisey yaptim..cok mutlu oldu size de fikir olsun bi de kücük keklerin üzerine sarı kırmızı mum diktim verdim kizin eline o derttende kurtuldum evden çıkmadığı için pasta filan alamadim

Eklentiler

• _20181023_181843.JPG
    73,3 KB · Görüntüleme: 81
  • _20181023_181829.JPG
    72,9 KB · Görüntüleme: 89
  • _20181023_185648.JPG
    59,1 KB · Görüntüleme: 80
Benim kız da öyle ben haftaya odasını ayiracagim 3 aylık olacak

Bence gunduz tv acikken uyutmaya calis aliissin bizimde evde 4 tane petimiz var 2 kopek 2 kedi kopeklerin yuruyus sesine kedilerin kudurmasina uyaniyirdu sakinmadim acikcasi artik alisti

Bence gunduz tv acikken uyutmaya calis aliissin bizimde evde 4 tane petimiz var 2 kopek 2 kedi kopeklerin yuruyus sesine kedilerin kudurmasina uyaniyirdu sakinmadim acikcasi artik alisti
Genelde açık aslında ses olsun diye telden müzik veya kendi müZiğini açıyoum ama gelişme yok

Kızlar bebeğim bir hafta da sadece 35 gram almış çok az değil mi

Erken değilmi bizimde haftaya 3 bitecek ama daha dönemiyor diye tereddüt ediyorum. Hoş şükür kusma huyu yok bu kozımın ama
Kussa da onların gırtlak sistemine göre bogulmaz sırtüstü yatarken dedi doktorumuz. Ben görüntülü telsiz koyacağım yanına bir şey olursa gider bakarım diye düşünüyorum bu şekilde ikimizin de uykuları çok verimsiz oldu

Sezeryan dikişim kanadı, bizim pehlivanı taşıyacağım diye çok zorladım kendimi sanırım. Az bişey allahtan.. mikrop filan kapmasa bari

Ayyy bizim evde hiç tv çalışmıyor bir o bir ben sese tepkisi ne onu bile bilmiyorum. Ev kendiliğinden sessiz...

Benim kız da öyle ben haftaya odasını ayiracagim 3 aylık olacak
Ben de ayırmayı düşünmüyor değilim. Yoksa benim koca ile bu bacı kardeş durumumuz çözülmeyecek. Dalga geçmiştim ama hakkaten seneyi devriyesi gelecek yahuuuu... Bizim oğlan akşam saatlerinde daha da kuduruyor ben perte çıkıyor. Nasıl duş alıp yattığımı bilmiyorum bile bizim ki dersen bebek varken hiçççç olmaz diyor. Koptuk gidiyoruz

kizlar nasilsiniz melekleriniz nasil?
Biz cok sukur iyiyiz, bebegim mamaya gectiginden beri kilosu cok iyi artti ve cok daha mutlu, uyukusu da duzeldi.
Bakin kizlar melegim nasilda annesine guluyor

Eki Görüntüle 2200521
Oy maşallah yavruya :) seninde mi süt az? Bende artırdım mamayı. Gıdığı çıktı yavrumun. Aylık 600 gram almıştı. Geceleri özellikle uzun uyuyor dimi

Reactions: D-E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…