- Emoji Skoru
- 4.795
- Puanlar
- 408
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.501
Yani reflu olmayadabilir mi diyorsun iyice arastirim mademBenimki de öyle gazı tam çıkmayınca yapıyor onu . gece ben çok uğraşmıyorum uykusu acilmasin diye o zaman yapıyor gündüz yapmıyor
Birazdan atayim canim oglum uyuyorda hem gaza etkisi oldu hemde uyumasi icin cok iyi.ben beresini bi indiriyorum uyanasaya kadar çıkarmıyor umNasıl bir salıncak acaba foto atabilirmisin ama benimki sokağa çıkarken bile bere takınca kafasına deli oluyor ağlıyor kafasını oraya buraya sürüp çıkartmaya çalışıyor arabaya binince çıkartıyorum susuyor
Valla misafir ev temizken gelirse iyi olur. Haftada bir temizlik yapılıyor. Ardından gelirlerse iyi, başka zaman gelmek isterlerse üzgünüm yapabileceğim bir şey YÖK :)Benim buzlugum da dolu ama kızım bazen evi bile supuremeyecek kadar huysuz oluyor. Ya da benim uyuyasım oluyor misafir benim rahatımı bozacaksa ben çağırmam. Hele ki gelip hizmet bekleyecek insanı çağıramam anlayışlı olmalı herkes
Benim kız da öyle ben haftaya odasını ayiracagim 3 aylık olacakKızlar benim koz sese çok duyarlı doğduğundan beri ama biz yapmadık yani çünkü doğduğu gün hastanede yatağı yukarı kaldırırken çıkan sese sıçrıyordu. Şimdide parke çıtırdısı ve gece 1 saat odada dalmasını bekliyorum sonra yatağına yatırıyorum eşim sağdan sola bi dönüyor pat uyanıyor benimde sinirlerim bozuluyor eşimde haliyle napayım kımıldamayımmı diyor tüm gece diken üstünde uyuyoruz resmen ayrı odada yatırmaya başlamak içinde çok erken eşimide ayrı odaya göndermek istemiyorum ama sanırım o olacak sonunda böyle sıkıntı yaşayan varmı öneriniz nedir
Bence gunduz tv acikken uyutmaya calis aliissin bizimde evde 4 tane petimiz var 2 kopek 2 kedi kopeklerin yuruyus sesine kedilerin kudurmasina uyaniyirdu sakinmadim acikcasi artik alistiKızlar benim koz sese çok duyarlı doğduğundan beri ama biz yapmadık yani çünkü doğduğu gün hastanede yatağı yukarı kaldırırken çıkan sese sıçrıyordu. Şimdide parke çıtırdısı ve gece 1 saat odada dalmasını bekliyorum sonra yatağına yatırıyorum eşim sağdan sola bi dönüyor pat uyanıyor benimde sinirlerim bozuluyor eşimde haliyle napayım kımıldamayımmı diyor tüm gece diken üstünde uyuyoruz resmen ayrı odada yatırmaya başlamak içinde çok erken eşimide ayrı odaya göndermek istemiyorum ama sanırım o olacak sonunda böyle sıkıntı yaşayan varmı öneriniz nedir
Erken değilmi bizimde haftaya 3 bitecek ama daha dönemiyor diye tereddüt ediyorum. Hoş şükür kusma huyu yok bu kozımın amaBenim kız da öyle ben haftaya odasını ayiracagim 3 aylık olacak
Genelde açık aslında ses olsun diye telden müzik veya kendi müZiğini açıyoum ama gelişme yokBence gunduz tv acikken uyutmaya calis aliissin bizimde evde 4 tane petimiz var 2 kopek 2 kedi kopeklerin yuruyus sesine kedilerin kudurmasina uyaniyirdu sakinmadim acikcasi artik alisti
Kussa da onların gırtlak sistemine göre bogulmaz sırtüstü yatarken dedi doktorumuz. Ben görüntülü telsiz koyacağım yanına bir şey olursa gider bakarım diye düşünüyorum bu şekilde ikimizin de uykuları çok verimsiz olduErken değilmi bizimde haftaya 3 bitecek ama daha dönemiyor diye tereddüt ediyorum. Hoş şükür kusma huyu yok bu kozımın ama
Doktorun ne diyor canım önemli olan oKızlar bebeğim bir hafta da sadece 35 gram almış çok az değil mi
Maşallahhhhkizlar nasilsiniz melekleriniz nasil?
Biz cok sukur iyiyiz, bebegim mamaya gectiginden beri kilosu cok iyi artti ve cok daha mutlu, uyukusu da duzeldi.
Bakin kizlar melegim nasilda annesine guluyor
Eki Görüntüle 2200521
Tesekkur ederiz teyzesiMaşallahhhh
Ayyy bizim evde hiç tv çalışmıyor bir o bir ben sese tepkisi ne onu bile bilmiyorum. Ev kendiliğinden sessiz...Bence gunduz tv acikken uyutmaya calis aliissin bizimde evde 4 tane petimiz var 2 kopek 2 kedi kopeklerin yuruyus sesine kedilerin kudurmasina uyaniyirdu sakinmadim acikcasi artik alisti
Ben de ayırmayı düşünmüyor değilim. Yoksa benim koca ile bu bacı kardeş durumumuz çözülmeyecek.Benim kız da öyle ben haftaya odasını ayiracagim 3 aylık olacak
Oy maşallah yavruya :) seninde mi süt az? Bende artırdım mamayı. Gıdığı çıktı yavrumun. Aylık 600 gram almıştı. Geceleri özellikle uzun uyuyor dimikizlar nasilsiniz melekleriniz nasil?
Biz cok sukur iyiyiz, bebegim mamaya gectiginden beri kilosu cok iyi artti ve cok daha mutlu, uyukusu da duzeldi.
Bakin kizlar melegim nasilda annesine guluyor
Eki Görüntüle 2200521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?