2017'ye Merhaba...

Abla 2016ya sen ausencia chess ve birileri daha vardi onlarla gule oynaya girmistik ne kadar umutluyduk. Şimdi 2017ye ayni umutla bakiyoruz. Allah benzetmesin su lanet 2016ya
Umarım ablacım, güzel şeyler düşünelim, umutlarımıza sarılalım, umutsuzluk tüketmesin bizleri, 2017 güzel olsun tüm insanlık için.

2016'yı ne büyük hevesle karşılamıştım halbuki..
acıdan başka hiçbirşey getirmedi.

Dilerim 2017'de başta sağlık, huzur , mutluluk , barış hep bizimle olur :KK68:

Kızlar Mune Mune mekan kapatmış bize :KK53:

basbelasiyim basbelasiyim @koremanya @NIKITA naneelimoonn naneelimoonn Pa-NickYok Pa-NickYok
@Durch @Lknrokan35
QueenOfEagle QueenOfEagle
@Toprakkahve @Yeu Hannaz Hannaz Feraceli Feraceli Pembis Hayaller Pembis Hayaller @ABREKA yaprak02 yaprak02 HALLEYS HALLEYS FallenAngel FallenAngel My SouL My SouL vb :KK53:

HERKESE ŞİMDİDEN MUTLU YILLAR:KK73::KK73:

Mekanı ısıtmak bize düşüyor:KK53::KK5:

Hatunlar,
topik bizim, unuttuğum atladığım çok isim olmuştur, siz istediğiniz gibi kafanıza göre gelsin istediklerinizi çağırırsınız topiğe.
Yılbaşı gecesi yıkalım ortalığı :KK70:

Yıkalım derken:KK57::KK57: kızlar bu bir soğuk savaş tekniği:KK58: dikkat edin yinede ;sonra hepimizi banlar ,konular kapanır "süpriz niihooohaaa haa" der:KK53::KK53: bu branşda ödülü bilem var ....

Nevreste Nevreste ilk hediye benden sana yeniyıl avatarı güle güle kullan :KK45:
IMG_20161229_061046.jpg

Hadi bakalım şekerim kurtarırsan sen kurtarırsın beni bu 2017 'den :KK70:

Yaaa konu dışı ama biliyor musun seni hep profilinde ki kız gibi naif, güzel olarak düşünüyorum, yani eminim güzelsindir ❤️
Kuzum vallahi senin fotoğrafına baktım az önce nasıl tatlıdır diye düşündüm :KK200:
Ben çıtı pıtı kırılgan çok fazla konuşmayan aşırı duygusal ve çok kıskancım. Ben de seni ve birkaç kişiyi çok merak ediyorum :)
Sen de çok güzelsindir eminim :KK200:
Bak şimdi daha bi kıl oldum 2017'ye

Kuzum vallahi senin fotoğrafına baktım az önce nasıl tatlıdır diye düşündüm :KK200:
Ben çıtı pıtı kırılgan çok fazla konuşmayan aşırı duygusal ve çok kıskancım. Ben de seni ve birkaç kişiyi çok merak ediyorum :)
Sen de çok güzelsindir eminim :KK200:
Bak şimdi daha bi kıl oldum 2017'ye
Ben pek çıtı pıtı sayılmam :) ama aynıyız kız çok fazla konuşmam, aşırı hemde çok aşırı kırılganım, çok çirkinim :) veeee yine aşırı çok aşırı kıskancım, çok sulu göz bir deliyim :KK70:

Elime alcam oklavayla kovalıycam bu 2017 denen yılı :sinirli:

Ben pek çıtı pıtı sayılmam :) ama aynıyız kız çok fazla konuşmam, aşırı hemde çok aşırı kırılganım, çok çirkinim :) veeee yine aşırı çok aşırı kıskancım, çok sulu göz bir deliyim :KK70:

Elime alcam oklavayla kovalıycam bu 2017 denen yılı :sinirli:
Çirkin olduğuna hiçç ihtimal vermiyorum ki senin o tatlı dilin yeter.
Ben de kendimi pek güzel bulmuyorum bu arada. Yüzüm vücuduma göre tombiş çünkü :KK43:
2017'ya kalkan oluşturalm bebeğim senin için. Gelemesin

vallahi 2016 gitsin de,2017 nasıl olacak acaba?,korkuyorum ben,daha kötü olmasın da.

Mune Mune ,belki akşam buralarda olamam.annemlerdeyim bu yılbaşı,88 yaşında ki babam,75 yaşındaki annem,60 yaşındaki,kocam ve 54 yaşındaki ben,sanırım yeni yıla uyuyarak gireceğiz.:uykucu:

buralarda olamasam da,kalbim sizlerle,şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum.inşallah,korktuklarımızdan uzak,umduklarımıza,yakın bir yıl geçiririz.:KK68:

X