- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Yok o baska yercekimli karanfil.:):) Benim oglum 2015 nisan doğumluOğlunuz 2010 Ağustos doğumluydu sanırım.Sizi Ağustos anneleri topiğinden biliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o baska yercekimli karanfil.:):) Benim oglum 2015 nisan doğumluOğlunuz 2010 Ağustos doğumluydu sanırım.Sizi Ağustos anneleri topiğinden biliyorum..
En güzeli valla bence :)valla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yokdemekki yeni yılım olaylara fransız geçecek
![]()
valla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yokdemekki yeni yılım olaylara fransız geçecek
![]()
Öyle mi ben sizi hep o sanıyordum.Yok o baska yercekimli karanfil.:):) Benim oglum 2015 nisan doğumlu
Bilip de napicannn bosverrrr cek o zaman cekk cekkk cekkkkvalla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yokdemekki yeni yılım olaylara fransız geçecek
![]()
Ahahaha neyse bi yerden tutturdun![]()
Git yat sen ancaamin inşaallah, görüşürüz bacı
![]()
Ayol bir anda kız istemeye getirdin olayı, gördün tabi güzel kızı, kaynanatörÇok tatlı yaaa . O kadar tatlı ki kız isteme moduna geçicem :))
Vazgeçtim işte .. bi umut chess yine görünür diye bekleyeceğim .
fekat insanın cimri kocası olması çok fena, şimdi bi şişe çivas olaydı iyiydi![]()
Babasi vermiyor küp almis tursusunu kuracakmis.Çok tatlı yaaa . O kadar tatlı ki kız isteme moduna geçicem :))
Vazgeçtim işte .. bi umut chess yine görünür diye bekleyeceğim .
Almadı mıfekat insanın cimri kocası olması çok fena, şimdi bi şişe çivas olaydı iyiydi![]()
Ayol bir anda kız istemeye getirdin olayı, gördün tabi güzel kızı, kaynanatör![]()
Isyanim bana satasip banlanmayanlaraMutlu yıllar asi gençlik![]()
Aminnn hepimizin insallahÖyle mi ben sizi hep o sanıyordum.Allah bağışlasın yavrularınızı
![]()
Oo chivas dedim kalbimden vurdunfekat insanın cimri kocası olması çok fena, şimdi bi şişe çivas olaydı iyiydi![]()
Sen dolar çuvalının yarısını bile yapıştırmadın bu gece yok sana kızKaçırmammmm![]()
Sen dolar çuvalının yarısını bile yapıştırmadın bu gece yok sana kız![]()