- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Yok o baska yercekimli karanfil.:):) Benim oglum 2015 nisan doğumluOğlunuz 2010 Ağustos doğumluydu sanırım.Sizi Ağustos anneleri topiğinden biliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o baska yercekimli karanfil.:):) Benim oglum 2015 nisan doğumluOğlunuz 2010 Ağustos doğumluydu sanırım.Sizi Ağustos anneleri topiğinden biliyorum..
En güzeli valla bence :)valla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yok demekki yeni yılım olaylara fransız geçecek
valla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yok demekki yeni yılım olaylara fransız geçecek
Öyle mi ben sizi hep o sanıyordum.Allah bağışlasın yavrularınızıYok o baska yercekimli karanfil.:):) Benim oglum 2015 nisan doğumlu
Bilip de napicannn bosverrrr cek o zaman cekk cekkk cekkkkvalla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yok demekki yeni yılım olaylara fransız geçecek
Ahahaha neyse bi yerden tutturdun
Git yat sen anca amin inşaallah, görüşürüz bacı
Ayol bir anda kız istemeye getirdin olayı, gördün tabi güzel kızı, kaynanatörÇok tatlı yaaa . O kadar tatlı ki kız isteme moduna geçicem :))
Vazgeçtim işte .. bi umut chess yine görünür diye bekleyeceğim .
fekat insanın cimri kocası olması çok fena, şimdi bi şişe çivas olaydı iyiydi
Babasi vermiyor küp almis tursusunu kuracakmis.Çok tatlı yaaa . O kadar tatlı ki kız isteme moduna geçicem :))
Vazgeçtim işte .. bi umut chess yine görünür diye bekleyeceğim .
Almadı mı seneye aynı cimriliği yaparsa ceza verfekat insanın cimri kocası olması çok fena, şimdi bi şişe çivas olaydı iyiydi
Ayol bir anda kız istemeye getirdin olayı, gördün tabi güzel kızı, kaynanatör
Isyanim bana satasip banlanmayanlaraMutlu yıllar asi gençlik
Aminnn hepimizin insallahÖyle mi ben sizi hep o sanıyordum.Allah bağışlasın yavrularınızı
Oo chivas dedim kalbimden vurdun viski sevmem ama chivas çok iyi yafekat insanın cimri kocası olması çok fena, şimdi bi şişe çivas olaydı iyiydi
Sen dolar çuvalının yarısını bile yapıştırmadın bu gece yok sana kızKaçırmammmm
Sen dolar çuvalının yarısını bile yapıştırmadın bu gece yok sana kız