- 12 Temmuz 2006
- 55.404
- 212.137
- 52
Değişti ama söylememagaclar toprak gökyüzü ayni mi yine ? Bari onu söyleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişti ama söylememagaclar toprak gökyüzü ayni mi yine ? Bari onu söyleyin
Sence bugünkü bahanem bu oldu şükürNasil girdin
Biz uzun uzun biraktik resmi bunlar hemen firt cekiyolar. Gel biz gidelim buralardanBütün kk ya proluk alıcam
Koydun mu nerde ya
Romatizmalı olduğunu belli etmeyecektinBen gidip bir ağrı kesici iğne yapayım kendime off bu diz ağrısı sinir ediyor beni
Değişti ama söylemem
Tam bilmiyorum ki romatizma gibi ama yaşlılık işte müdürüm sağolRomatizmalı olduğunu belli etmeyecektin
Geçmiş olsun bibim.
Evet abla . Hiçbenzemiyorlar dimiyercekimli karanfil şimdi ki foto da oğlunun mu yerin onun yanaklarını, dudakları da şişirmiş
Sağol canım iyi uykular
Allah bereket kuvvet versinSence bugünkü bahanem bu oldu şükür
Gitmedin mi doktora dizinde özellikle soğuk nemli havalarda ağrı oluyorsa romatizma olabilir, menisküste olabilir, ihmal etme git hayatımTam bilmiyorum ki romatizma gibi ama yaşlılık işte müdürüm sağol
Ya masallah ikiside pamuk ama kiz fanusta saklamalikEvet abla . Hiçbenzemiyorlar dimi
Teşekkür ederiz, mutlu yıllar
Hepinize mus mutlu yillar diliyorum.
Ben yeni yila saat 12 'de girisimizi protesto ediyorum ve uyuyorum. 2016 dan sevgilerle
Kanadadan göçtük biz rahat batti esim ic anadolu ben karadenizYa masallah ikiside pamuk ama kiz fanusta saklamalik
Genler nerden