- 20 Ocak 2010
- 44.994
- 151.136
- 43
Star da kendileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldirdi hemen saniyelik. Ben aninda gordum ama acamadim oyle kucuk haliyle gordugum kadarAcaba ben niye göremiyorum Chess
Ahahaha neyse bi yerden tutturdunaaaaaaaaaa cidden kızın mı ?
Sensin bu işte hayalimde sen
Oha kızın mı nazar değdirmesem bari bune güzellik yaAhaha iste o sebepten sordum gordun mu diye. Ama bak simdiki avatarim kizim. Ayni senin hayallerindeki gibi cilli ve kızıl
Gerçekten kızın mı ay maşallah sübhanallah kartpostal bebekleri gibi bende netten bulunmuş bir foto sandım, sen yazınca dikkatli baktım, Allah sizlere bağışlasınAhaha iste o sebepten sordum gordun mu diye. Ama bak simdiki avatarim kizim. Ayni senin hayallerindeki gibi cilli ve kızıl
Mutlu yillarrrr
Mutlu yıllar asi gençlikMutlu yillarrrr
E işimiz vardı heralde sonuçta 2017 nasıl gireceğin onemliarkadaşlar herkese beni görmek nasip olmuyor uyarmıştım ama
Git yat sen anca amin inşaallah, görüşürüz bacıEeeee ben çıkayım madem
Güzel olsun seneniz
Maşşallah bende avatarınızı netten alıntı zannettimKaldirdi hemen saniyelik. Ben aninda gordum ama acamadim oyle kucuk haliyle gordugum kadar
Oha kızın mı nazar değdirmesem bari bune güzellik ya
Gerçekten kızın mı ay maşallah sübhanallah kartpostal bebekleri gibi bende netten bulunmuş bir foto sandım, sen yazınca dikkatli baktım, Allah sizlere bağışlasın
Ne oldu gülüm sana, beyaz Peri'nin işi mi buarkadaşlar herkese beni görmek nasip olmuyor uyarmıştım ama
Allah nazarlardan korusun 2 evladını daAminnn sagolun. He ya inanmasi guc benim tam tersim hic benzemiyor. Bu de oglum var o da ayni ben
Oğlunuz 2010 Ağustos doğumluydu sanırım.Sizi Ağustos anneleri topiğinden biliyorum..Aminnn sagolun. He ya inanmasi guc benim tam tersim hic benzemiyor. Bu de oglum var o da ayni ben
valla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yok demekki yeni yılım olaylara fransız geçecekE işimiz vardı heralde sonuçta 2017 nasıl gireceğin onemli
Amin ablam cumlemizinkiniAllah nazarlardan korusun 2 evladını da
Valla büyütüp büyütül bakıyorum bende netten sanmıştım tü tü tüAminnn sagolun. He ya inanmasi guc benim tam tersim hic benzemiyor. Bu de oglum var o da ayni ben