- 20 Ocak 2010
- 46.400
- 168.419
- 1.123
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaldirdi hemen saniyelik. Ben aninda gordum ama acamadim oyle kucuk haliyle gordugum kadar
Ahahaha neyse bi yerden tutturdunaaaaaaaaaa cidden kızın mı ?
Sensin bu işte hayalimde sen
Oha kızın mı nazar değdirmesem bari bune güzellik yaAhaha iste o sebepten sordum gordun mu diye. Ama bak simdiki avatarim kizim. Ayni senin hayallerindeki gibi cilli ve kızıl
![]()
Gerçekten kızın mıAhaha iste o sebepten sordum gordun mu diye. Ama bak simdiki avatarim kizim. Ayni senin hayallerindeki gibi cilli ve kızıl
![]()
Mutlu yıllar asi gençlikMutlu yillarrrr![]()
E işimiz vardı heralde sonuçta 2017 nasıl gireceğin onemliarkadaşlar herkese beni görmek nasip olmuyor uyarmıştım ama![]()
Git yat sen ancaEeeee ben çıkayım madem![]()
Güzel olsun seneniz![]()
Maşşallah bende avatarınızı netten alıntı zannettimKaldirdi hemen saniyelik. Ben aninda gordum ama acamadim oyle kucuk haliyle gordugum kadar
Oha kızın mı nazar değdirmesem bari bune güzellik ya![]()
Gerçekten kızın mıay maşallah sübhanallah
kartpostal bebekleri gibi bende netten bulunmuş bir foto sandım, sen yazınca dikkatli baktım, Allah sizlere bağışlasın
![]()
Ne oldu gülüm sana, beyaz Peri'nin işi mi buarkadaşlar herkese beni görmek nasip olmuyor uyarmıştım ama![]()
Allah nazarlardan korusun 2 evladını daAminnn sagolun. He ya inanmasi guc benim tam tersim hic benzemiyor. Bu de oglum var o da ayni ben
![]()
Oğlunuz 2010 Ağustos doğumluydu sanırım.Sizi Ağustos anneleri topiğinden biliyorum..Aminnn sagolun. He ya inanmasi guc benim tam tersim hic benzemiyor. Bu de oglum var o da ayni ben
![]()
valla o kadar içkiden sonra yeni yıla girmişiz haberim yokE işimiz vardı heralde sonuçta 2017 nasıl gireceğin onemli![]()
Amin ablam cumlemizinkiniAllah nazarlardan korusun 2 evladını da![]()
Valla büyütüp büyütül bakıyorum bende netten sanmıştım tü tü tüAminnn sagolun. He ya inanmasi guc benim tam tersim hic benzemiyor. Bu de oglum var o da ayni ben
![]()