Aminnnnnnn2017 de insanların dilekleri hayırlısıyla yerine gelsinbende bebişimi sağlıkla kucağıma alayım ,ve + 17 kg yi çabucak vereyim inşallah
Upuzunnn kivircik saclari var yaaa goremedin
Upuzunnn kivircik saclari var yaaa goremedin
Sen beceremiyon zaten hayal etme. Beni gördün mu profile koyduydumPfffff ...hayalimdeki chess kısa saçlı yaaa
Offfff offff barmen doldur kadehleri benim ki sek çay olsunhani o bırakıp giderken seni
bu öksüz tavrını takmayacaktın
alnına koyarken veda buseni
yüzüme bu türlü bakmayacaktın
gelse de en acı sözler dilime
uçacak sanırım birkaç kelime
bir alev halinde düştün elime
hani ey gözyaşım akmayacaktın...
Vur tavana sitedekiler kıskanıyor deYukardakiler asti kendilerini gençliğimi geri verseler diye anirma seviyesine geldiler
Chessin alt katında kimse var mı acaba?Yukardakiler asti kendilerini gençliğimi geri verseler diye anirma seviyesine geldiler
Bende gördüm karanfili, güzel kadın ama chess kısmet olmadıgördüm karanfil , uzaktan yakından ilgisi yokmuş kafamdakiyle ... çillerin olması gerekti senin
Ahaha iste o sebepten sordum gordun mu diyegördüm karanfil , uzaktan yakından ilgisi yokmuş kafamdakiyle ... çillerin olması gerekti senin
Chess saniyelik koyup,kaldırdıBende gördüm karanfili, güzel kadın ama chess kısmet olmadı
Ahaha iste o sebepten sordum gordun mu diye. Ama bak simdiki avatarim kizim. Ayni senin hayallerindeki gibi cilli ve kızıl