arkadaşlar merhaba 26 mayıs cuma günü ilk aşılamamı oldum .dün akşam sistit oldum sanırım idrar yaparken yanma ve kan damlası da vardır 2-3 tane. karnım şiş , vajinamda baskı var gibi.siz de bu tarz problemler oldumu? doktora gitmek üstemiyorum antibiyotik falan verecek eğer hamile kaldıysam etkilensin istemiyorum.
5 yumurtam gelişti . tek tüpüm tıkalı benim açık olan tarafta 3 yumurta vardı. yıkamadan sonra 21 milyon sperm ve %100 hareketli olarak aşılama yapıldı.
Insallah mutlu haberler paylaşırsın canımGunaydin sekerler bugun buyuk gun regl olnam gereken tarih. Bakalim hakkimizdan hayirlisi
Tombisim inşallah olamazsın ve güzel haberler verirsin bizeGunaydin sekerler bugun buyuk gun regl olnam gereken tarih. Bakalim hakkimizdan hayirlisi
Bence de doktoruna görüş canım eğer mikrobik bi durum varsa hamileliğide riske atma.değerler güzelmiş esinle senin.Rabbim ol demisse her durumda gelir sana bebisin yeterli sağlık olsunarkadaşlar merhaba 26 mayıs cuma günü ilk aşılamamı oldum .dün akşam sistit oldum sanırım idrar yaparken yanma ve kan damlası da vardır 2-3 tane. karnım şiş , vajinamda baskı var gibi.siz de bu tarz problemler oldumu? doktora gitmek üstemiyorum antibiyotik falan verecek eğer hamile kaldıysam etkilensin istemiyorum.
5 yumurtam gelişti . tek tüpüm tıkalı benim açık olan tarafta 3 yumurta vardı. yıkamadan sonra 21 milyon sperm ve %100 hareketli olarak aşılama yapıldı.
Hoşgeldin bende 3 yıllık evliyim salı günü 2. Aşılamamı oldum kanunide kısmet artık inş gelir nazlı bebişlerimizMerhaba arkadaslar bnde yeni katildim araniza.bnde paztesi asilama oldum zeynep kamilde simdi sonuc bekliyorum 3 yillik evliyim
Merhaba arkadaslar bnde yeni katildim araniza.bnde paztesi asilama oldum zeynep kamilde simdi sonuc bekliyorum 3 yillik evliyim
Hayırlısı olsun canım senin içinde. Insallah bu sefer aşılamalarmız tutar benimde 2.Hoşgeldin bende 3 yıllık evliyim salı günü 2. Aşılamamı oldum kanunide kısmet artık inş gelir nazlı bebişlerimiz
Aminn cnm inş ama ben tüp bebeği aldım gözümün önüne hayırlı bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inşHayırlısı olsun canım senin içinde. Insallah bu sefer aşılamalarmız tutar benimde 2.
Aynen bende öyle canım bu da olmazsa tüp bebek dedi doktorum benim bi de çikolata kistim var belki öncesinde laparokopi olucam henüz belli değil. Insallah gerek kalmaz da bizlerde bebeğimizi bu sefer kucağımıza alırızAminn cnm inş ama ben tüp bebeği aldım gözümün önüne hayırlı bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inş
Dur bakalım canım lekelenme olarak kalır belki çoğalmaz hayırlısı olsun : (Lekelenme tarzi gelmeye basladi yaa. Saglik olsun bakalim
Tsk Canim ya saglik olsun bakalim asilama gorecegim varmis yola devam. Ins senin bebisin tutmusturDur bakalım canım lekelenme olarak kalır belki çoğalmaz hayırlısı olsun : (
Insallahh ya ilk defa yaptirdim ama piskolojik olarak cok yoruldum. Hepimizinki tutar insallahh.Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun dinlen bi kaç gün kendini fazla yorma. Bende İkinci aşılama mı oldum bugün 10.günüm beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?