Rabbim normal yoldan nasip etsin ennn kısa zamanda inşallah cnmKaç yumurta ile oldunz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim normal yoldan nasip etsin ennn kısa zamanda inşallah cnmKaç yumurta ile oldunz?
Yapma canım ya merak ediyordum seni benimde senin gibi kistim varBenim ilk aşılama tutmadı malesef sonuç negatif![]()
![]()
İnşallah canım herşeyin hayırlısı. Bende acaba ikinci aşılama değilde direk tüp bebekmi istesem doktordan çünkü bekleyişin sonundan hüsran çok kötü oluyor. İnşallah senin tutar canımYapma canım ya merak ediyordum seni benimde senin gibi kistim varbende dün İkinci aşılamamı oldum nasip kısmet herşey ben bu sefer de olmazsa tüp bebege geçmeyi düşünüyorum vakit kaybetmeye gerek yok bence üzülme güçlü ol sende aşılama da ki oranları biliyoruz zaten şans çok düşük bizimde bebeğimiz olacak bir gün
![]()
İki yumurtam vardı canım ama spermlerin ileri hiz çok düşüktü en az %20 olması gerekirkrn biizim % 2 diKaç yumurta ile oldunz?
bizimde düşüktü %10 du ama yıkama işlemi sonrası %50 oldu ve eşim 4 aydır Zinco yani çinko hapı kullandı .Toplamda 22.5 milyon yıkanmış sperm enjekte edildiİki yumurtam vardı canım ama spermlerin ileri hiz çok düşüktü en az %20 olması gerekirkrn biizim % 2 di
Bende aslında birinciden sonra direk tüp bebek diye düşündüm ama eşim İkinci aşılama konusunda ısrar etti onun için ikinciyi denedik. Doktorunla görüş eşin de isterse tüp deneyebilirsin canım hayırlısı olsun hepimiz içinİnşallah canım herşeyin hayırlısı. Bende acaba ikinci aşılama değilde direk tüp bebekmi istesem doktordan çünkü bekleyişin sonundan hüsran çok kötü oluyor. İnşallah senin tutar canım
Yola devam canim. saglik olsun neler var 3. De olmayanlar var. Olmadi tup bebek yapip olmayanlar var. Oyle yada boyle olacak. Yola devam. Uzulme diyemiyorum ama az uzul tamammi. Yeni aya dogru yeni umutlar olur. Allah gonlundekini versinBenim ilk aşılama tutmadı malesef sonuç negatif![]()
![]()
Canim progestan testi ne için yapılıyor acaba?Iyigunler kizlar bugun asilamanin 7..gunu progestan testi yaptirdim 9.52 cikti normalmi ????![]()
Bide aşilama dan sonra progestan igne mi hapmi yoksa jel mi kullandnz?Iyigunler kizlar bugun asilamanin 7..gunu progestan testi yaptirdim 9.52 cikti normalmi ????![]()
Sanirim yumurtlama oldumu diye bakiyolar hic ilac kullanmadim doktor istedi asilamanin 7.gunu yaptirmami soyledi sonuc cikti ama anlamadim iyimi kotumuBide aşilama dan sonra progestan igne mi hapmi yoksa jel mi kullandnz?
Üzülmemek elde değil ama yapacak bişi yok herşeyde bir hayır vardır diyip sabrediyorum. Bakalım adet günğmü bekliyorum bu sefer tüp bebek isticem doktorda uygun görürse tüp bebek denemek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kucağını doldursun inşallahYola devam canim. saglik olsun neler var 3. De olmayanlar var. Olmadi tup bebek yapip olmayanlar var. Oyle yada boyle olacak. Yola devam. Uzulme diyemiyorum ama az uzul tamammi. Yeni aya dogru yeni umutlar olur. Allah gonlundekini versin
Biliyorum canim cok zor. Ama dr a gidip yeni ilaclari alinca o zaman yeni umutlar oluyor bayagi bir rahatliyorsun. Rabbim hepimizin yuzunu guldursunÜzülmemek elde değil ama yapacak bişi yok herşeyde bir hayır vardır diyip sabrediyorum. Bakalım adet günğmü bekliyorum bu sefer tüp bebek isticem doktorda uygun görürse tüp bebek denemek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kucağını doldursun inşallah
Canım sende mi yaptırdın bugün kan testi sanırım olumsuz dimi. İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Bende yarın öğreneceğim olumsuzsa bende tüp bebek düşünüyorum ama hemen değil ekim kasım da ancaÜzülmemek elde değil ama yapacak bişi yok herşeyde bir hayır vardır diyip sabrediyorum. Bakalım adet günğmü bekliyorum bu sefer tüp bebek isticem doktorda uygun görürse tüp bebek denemek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kucağını doldursun inşallah
İnş önce denis den gelsin güzel haber sonra hepimiz verelim mutlu haberiDenisss26 tsk ederim kuzum. Ebrar olsun sen bu kadar ilgilenip yapiyorsun eline saglik tsk ederiz. Yarin duzeltirsin. Seninde 24 mus hepinizin arka arkaya az kaldi. ins kavusacagiz bebelerimize
Amin canim saol. İnşallah senin tutmuşturda üzülmezsin Allah hayırlısını nasip etsinCanım sende mi yaptırdın bugün kan testi sanırım olumsuz dimi. İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Bende yarın öğreneceğim olumsuzsa bende tüp bebek düşünüyorum ama hemen değil ekim kasım da anca