Canim benim insallah oyledir insallah su surec insani gercekten bitiriyoErken test yaptırıp negatif gören arkadaşlarımız var ama umut hala devam ediyor.çünkü bebisin kanda çıkması için en az 12gun oda aşılama günü döllenme olduysa ya sonraki ilişkilerde olduysa döllenme.adet gelene kadar umut etmeye devam yani.Allah ne ol derse
Birşey olmaz umarım canım kanına karışmıştır çoktan endişe stresten uzak durValla benim laenimi oyldl bi sikti ki irkildim.ilk asilamada direkt vurmustu
Canim bende oyleyim senin kacinci gunun ben yasadiklarimi gun gun not ediyorum telefonun takvimine olumluda olsa olumsuzda olsa yazicam burdan.Kızlar ben berbat haldeyimm bu gun .görseniz zombi gibi.modem gaz dolu kasiklarimda adet ağrıları var sanki.göğüslerinde acıma ve göğüs uclarimin kenarları kabarma gibi bisi yaptı.böbreklerin agriyo..sabir cekiyom ya ağlamaklı aglamakli
Canım aşılama gunuyle beraber 13gun salı günü Dr randevumCanim bende oyleyim senin kacinci gunun ben yasadiklarimi gun gun not ediyorum telefonun takvimine olumluda olsa olumsuzda olsa yazicam burdan.
Hadi hayirlisi canim benim Dualarim sana kardesim...Hayirli haberlerini bekliyorum bol bol su ic.Canım aşılama gunuyle beraber 13gun salı günü Dr randevum
Allah razi olsun canım bende sizlere dua ediyorum inşallah yüzümüz gülerHadi hayirlisi canim benim Dualarim sana kardesim...Hayirli haberlerini bekliyorum bol bol su ic.
Gecmis olsun canim. Dur bakalim kotu dusunme. Etkilenme lutfen. Zaten hersey olacagina varicak bari psikolojini bozma. Ben dua ediyorum kurban oldugum allah, sana senin gibi dusunceli, ince, hayirli bir evlat verecek. Buna inaniyorumMidem kotu öğleden beri bisi yiyemedim şişkinlik gibi acaip.dr a veya acile gitmeye de korkuyorum daha doğrusu negatif görmekten duymaktan.
Aminn ablam.guzel yuregine saglikGecmis olsun canim. Dur bakalim kotu dusunme. Etkilenme lutfen. Zaten hersey olacagina varicak bari psikolojini bozma. Ben dua ediyorum kurban oldugum allah, sana senin gibi dusunceli, ince, hayirli bir evlat verecek. Buna inaniyorum
Senin bi lafin var biliyorsun. kirmiziyi gormeden umit kesilmez. Zaten kaldi bir gun sali dr herseyi soyler o zamana kadar sakin kal. Canim benim opuyorumAminn ablam.guzel yuregine saglikRabbim sanada senin gibi sevimli neseli kalbi guzel azcik catlak ama saglikli ve hayirli evlat versin. Az kaldı ama bende sınırda hissediyorum.bugün herşey hortladi vucudumda sakin kalmaya çalışıyorum.kocise dedim acile gidelim.napicakki dr ilac vermezler hamilelik varsa diye meraktan gitmek istiyon demi dedi öküz.herşey Allahtan kabulum vermezse de kabulum ama vücut bugün üst seviyede tepkiler gösteriyor.ona kötüyüm ablam.gecicek biliyorum neleri atlattik neleri atlatıyor insanlar.optum ablacim
Öyle kesinlikle.hayırlısı olsun hayirlisini versin Rabbim. İyi geceler canım benimSenin bi lafin var biliyorsun. kirmiziyi gormeden umit kesilmez. Zaten kaldi bir gun sali dr herseyi soyler o zamana kadar sakin kal. Canim benim opuyorum
Olmaz canım merak etme Rabbim ol dedimi oldurur. 2-3gun yaşıyor spermler stres yapmaKuzular benim asilama 11e alindi. problem maz bi saat geri yada ileri dendi
Hayirlisi olsun canimKuzular oglen 12de asilama yapilcak bana.dua edinm Allah hepimize evlat nasip etsin
İnşallah tutar canımKuzular oldum asilama kanamam oldu yine kasiklarim agrio
Canim simdiki durumunda ilimlilik, cozumleme yetenegi, agirbasli yargilar gorunuyor. Evliliginde uyum ve maddi bir iyilesme gorunuyor. Ayyyyy canimya hamilelik karti actimÖyle kesinlikle.hayırlısı olsun hayirlisini versin Rabbim. İyi geceler canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?