- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
Liste yapiyom kızlar kaçında aşılama ve hangi ilac
Liste iyi olmuş canım ama isimler yan yana karışıyor alt alta koyarsan daha belirgin olur
Gonalf. = 2. Aşılama = 10 mayıs= mikroçipli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste yapiyom kızlar kaçında aşılama ve hangi ilac
Canım yapamadim telden giriyom duzeltebilirsen sevinirimListe iyi olmuş canım ama isimler yan yana karışıyor alt alta koyarsan daha belirgin olur
Gonalf. = 2. Aşılama = 10 mayıs= mikroçipli
Kuzum iyi aksamlar. Senin 23 uydu dimi dr a gideceksin az kaldi. 4 gun
- Deniss26 +klomen+aşılama 9mayis. Baharkenan35+puregon+asilama 18 mayis Selda3334+ otriville+asilama 10 mayis zehra8678+fostimon+aşılama+8mayis ebrar09+gonalf+2asilamacipli+10mayis
Bekle günün geldiğinde tekrar test yap.hic belli olmaz Allahın isi.belki aşılama günü kalmadıysa bile diğer günlerde de kalmis olabilirsiniz.sen çok acele ettin test için.sabret ve adet gününün geçmesini bekleBirz iyiyim kuzm bugn ama halen adet olmadim :)
Evet ablam sende çatlatma iğnesi tarihinde yumurta ilacını yazda senide ekleyelim listeye.uğur getirir belkiKuzum iyi aksamlar. Senin 23 uydu dimi dr a gideceksin az kaldi. 4 gun
Evet ablam sende çatlatma iğnesi tarihinde yumurta ilacını yazda senide ekleyelim listeye.uğur getirir belki
Yonca___ klomen+catlatma+1 haziran neyse bu listeye birde catlak ekleyelim eziklemeyin beni. bende asilama adayiyimEvet ablam sende çatlatma iğnesi tarihinde yumurta ilacını yazda senide ekleyelim listeye.uğur getirir belki
Sorma canim betahcg yaptirdim...evet cok erken ama bir ihtimal dedim cunku beklemekten cok yoruldumAma negatifti simdi psikolojik olarak kendimi olmamasina alistirdim olursa supriz olsunNe testi yaptın canım? Çok erken ya belli olmazki
Ay ben bunu yapamadim canım sen benim beklediklerini ekle olmazsa listeye :)İsim——ilaç adı—–——kaçıncı aşılama——aşılama günü——test günü
@Denisss26•••••••••••klomen•••••••aşılama•••••••••••9mayıs
@BaharKenan35 ••••puregon•••••aşılama••••••••••••18mayıs
@selda3334 ••••••••••otriville••••••aşılama••••••••••••10mayıs
@Zehra 8678 •••••••••fostimon••••••aşılama•••••••••••8 mayıs
Eylulll09 ••••••••••••gonal-f•••••••••2.aşılama çipli•••10mayıs•••••••••24 mayıs
Canım bak bunun gibi örnek olarak yaptım 
Olmazsan olmaz tabi canım benimYonca___ klomen+catlatma+1 haziran neyse bu listeye birde catlak ekleyelim eziklemeyin beni. bende asilama adayiyim
Cnm.sen ne zman test yapican .evde hic test yaptinmi
- Deniss26 +klomen+aşılama+9mayis. Baharkenan35+puregon+asilama+18mayis Selda3334+otriville+asilama+10mayis zehra8678+fostimon+aşılama+8mayis ebrar09+gonalf+2asilamacipli+10mayis Bebe58+gonalf+asilamacipli+9mayis Yonca__klomen+çatlatma+16mayis
Ben 23de kan testi yapicam idrar yapmadım yapmicamda kanda pozitifi gorursem anca o zaman yapicam.idrar testini.oda saklamak için :)Cnm.sen ne zman test yapican .evde hic test yaptinmi
Tamam yapayım canım herkes kaçıncı aşılama hangi ilaçlar aşılama günü ve test gününü yazsın yarın güncellerim hepsiniAy ben bunu yapamadim canım sen benim beklediklerini ekle olmazsa listeye :)
Benim ilk aşılamam gonal f kullanıyorum 15 16 haziran bat inş ilk aşılamam tutarTamam yapayım canım herkes kaçıncı aşılama hangi ilaçlar aşılama günü ve test gününü yazsın yarın güncellerim hepsini
Benim ilk aşılamam gonal f kullanıyorum 15 16 haziran bat inş ilk aşılamam tutarTamam yapayım canım herkes kaçıncı aşılama hangi ilaçlar aşılama günü ve test gününü yazsın yarın güncellerim hepsini