Surekli aklina getirirsen Coook zor .yinede bi şekilde geçiyor iste ilaç ne kullanmistinİnşallah canım hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşalım test için 15 gün geçmesi gerekiyor dedi doktorum... Nasil geçer bu 15 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surekli aklina getirirsen Coook zor .yinede bi şekilde geçiyor iste ilaç ne kullanmistinİnşallah canım hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşalım test için 15 gün geçmesi gerekiyor dedi doktorum... Nasil geçer bu 15 gün
Allahın isi belli olmaz çökmüş düşüktü bhcgBugün 12 günüm son 3. Gün 10 gün test yaptım gerçi negatifti
Puregon igne kullandım canımSurekli aklina getirirsen Coook zor .yinede bi şekilde geçiyor iste ilaç ne kullanmistin
E canim akicak zaten akmayip nereye gidecek. o olmustur canim yorma aklini. onlar gelenler cop. Giden bulan bulmustur coktan. Bosuna moralini bozmaYaaa kızlar benim moral dibe vurdu daha ilk günden dün akşam uzeri saat 5te yapıldı aşılamam doktorum kalçamın altına yastık koyup bacak bacak üzerine attırdı ve 1 saat öylece yatırdı beni islemden sonra eve geldiğimden bu yanada dinleniyorum fakat az önce wcye gittiğimde yoğun bir akıntı geldi fazla fazla sanki enjekte ettiği bütün spermler aktı gitti çok moralim bozuldu böyle birsey olabilirmiki?
Ayyyy inşallah canım aşılama yapınca akmaz sanıyordum ben panik oldum birden... İnşallah hepimiz pozitifleri görürüzE canim akicak zaten akmayip nereye gidecek. o olmustur canim yorma aklini. onlar gelenler cop. Giden bulan bulmustur coktan. Bosuna moralini bozma
Benimde aynı canım bende bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı malesef çok üzüldümBugün 12 günüm son 3. Gün 10 gün test yaptım gerçi negatifti
Ya su idrar testlerini atin çöpe kızlar4- 5haftada kana geciyor sadece moral bozuyor onlar.B
Benimde aynı canım bende bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı malesef çok üzüldüm
Ne testi yaptın canım? Çok erken ya belli olmazkiBugun test yaptim:)9 gunum negatif cikti :)
Birz iyiyim kuzm bugn ama halen adet olmadim :)Ayni kuzum şafak saymaya devam sen nasılsın daha iyi oldunmu
Ben adetimin ikinci günü fostimon iğne kullanmaya başladım yedi gün kullandıktan sonra 8 mayıs aşılama oldum aşılamadan sonra progestan kullaniyormListe yapiyom kızlar kaçında aşılama ve hangi ilac
Belirtiler farkli olabiliyor kizlar cok yormayin kendinizi hicbirsey hissetmeyipte hamile oldugunu ogrenenler var.Karartı pek yok gogusucumun kenarları puturcuklendi kabarciklandi canım.hakkımızda hayırlısıGöğüs ucu karartısı olan varmı kızlar hamilelik belirtisi oluyormuş