- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.861
Canim hadi ins opu da guzel gecer:) kaliteli embriyolarin olur ins.evine donme isini doktoruna sor istersen en dogrusunu o soyleyecektir bence.Evet kızlar opu günüm geldi pazartesi insallah olcak son kontrolümü oldum ve aksam çatlatma iğnelerini vurucam opudan sonra uçakla evime dönüş yapabilir miyim yoksa bir gün dinlenip ertesi gün mu gitsem rahatsız olur mu sizce
İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını eylesinanladim canim.ins kaliteli kaliteli embriyolarin olur canimmmerakla bekliyorum guzel haberlerini:) ben daha yolun baslarindayim. Sali gunu benimde kontrolum var ben kontrole sen opu ya ins hayirlisi olur canimm
Çok teşekkür ederim cevap için. E2 şimdi de 500 küsür çıkmış. Yani iki prugon iğneden sonra. Adetimin 5. Günü. Nedir şimdi bu yükseliş? Iyi mi kötü muDoğru anlamışsın canım . Cetrotide yumurtalar belirli bir büyüklüğe geldikten sonra vurulmaya başlanıyor .
Pcos lu musun ? Benim iğnelerin 4.gunu 216 idi e2 doktorum düşük demişti amaÇok teşekkür ederim cevap için. E2 şimdi de 500 küsür çıkmış. Yani iki prugon iğneden sonra. Adetimin 5. Günü. Nedir şimdi bu yükseliş? Iyi mi kötü mu
Pcos ne demek? O zaman yumurtaların olgunluğu iyi mi demek oluyor?Pcos lu musun ? Benim iğnelerin 4.gunu 216 idi e2 doktorum düşük demişti amaE2 değeri yumurtaların olgunlugu hakkında bilgi veriyormus forumda okudugum kadarıyla e2 değeri /200 olgun yumurta sayısını gosterıyormus tabi tek kriter illaki bu değildir ama doktor fikir ediniyor
İnsallah Can'ımCanim hadi ins opu da guzel gecer:) kaliteli embriyolarin olur ins.evine donme isini doktoruna sor istersen en dogrusunu o soyleyecektir bence.
Keşke oyle olsaydı ama değil PKOS kist hastalığı kadından kadına değişir PKO herkeste aynı tepkiyi vermiyo bir zoru da istediğin zaman hamile kalma şansın yok benim gibiPcos ne demek? O zaman yumurtaların olgunluğu iyi mi demek oluyor?
PCOS Polikistik Over Sendromu canım kist oluyor yumurtalıklarda birden fazla Z Zeynep_2525 arkadaşın da dediği gibi .. E2 Edeğeri genelde yuksek oluyor çok folikul olustugu için . O yuzden sordum ama e2 değerine daha once bakılmadıysa doktorun bir sorun gormemıs demektır , kafayı takacak bişey oldugunu dusunmuyorumPcos ne demek? O zaman yumurtaların olgunluğu iyi mi demek oluyor?
Igneleri kullanmadan önce adetinin 3 günü e2 84 idi. Iki gün 200luk puregon ile 500 küsür oldu. Az önce aradılar. Iki gün daha 150 lik vurulup 1 inde cetritoid kullanacakmışım sabah 9 da. Polikistik över demediler ama bilemedimkiPCOS Polikistik Over Sendromu canım kist oluyor yumurtalıklarda birden fazla Z Zeynep_2525 arkadaşın da dediği gibi .. E2 Edeğeri genelde yuksek oluyor çok folikul olustugu için . O yuzden sordum ama e2 değerine daha once bakılmadıysa doktorun bir sorun gormemıs demektır , kafayı takacak bişey oldugunu dusunmuyorum
İyi tabikide düşük olması kötü.Demekki baya yumurta olacak ve bu çok sayıda embriyoda olacak demek : )Çok teşekkür ederim cevap için. E2 şimdi de 500 küsür çıkmış. Yani iki prugon iğneden sonra. Adetimin 5. Günü. Nedir şimdi bu yükseliş? Iyi mi kötü mu
Seninkiler bayagı hızlı olgunlasmıs desene :)) Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydi ?Igneleri kullanmadan önce adetinin 3 günü e2 84 idi. Iki gün 200luk puregon ile 500 küsür oldu. Az önce aradılar. Iki gün daha 150 lik vurulup 1 inde cetritoid kullanacakmışım sabah 9 da. Polikistik över demediler ama bilemedimki
canımm gözün aydın hamilesin gayette iyi sonucunKan sonucumu aldım kizlarrr 126.13nasıl düşük mu sizce
2 embriyo koyulmustu sanırım tek tuttu sağlıkla gelir ve sağlıklı devam eder gebeligim inş çok sağol cnmmmmcanımm gözün aydın hamilesin gayette iyi sonucun
Çok iyi inşallah katlanarak artar değerin. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş. :)Kan sonucumu aldım kizlarrr 126.13nasıl düşük mu sizce
İnşallah canım seninde sonucunu bekliyorum :)Çok iyi inşallah katlanarak artar değerin. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş. :)
Transferden sonra çatlatma iğnesi mi ? İlk defa duydumiyi hafta sonları arkadaşlar sevindirici mutlu haberler alalım inşAllah. benim transferin 2 . günü dün akşam kasıklarımdan bacaklarıma kadar ağrılar oldu 1 saate yakın bugün daha iyiyim çok şükür.dr 5. güne çatlatma iğnesi vermiş yapmam için benim diğer tedavilerimde olmamıştı sizde vurulan oldumu
Hayırlı ugurlu olsun değerin gün gün katlansınKan sonucumu aldım kizlarrr 126.13nasıl düşük mu sizce
Amin kuzumm insallh çok teşekkürler :)Hayırlı ugurlu olsun değerin gün gün katlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?