- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.881
Bende düşük yaptım hele 6 günü bayağı oturunca iş yerinde sandalyede surekli,bel agrim kasik agrim oldu sonraki gunlerde gecti o yuzden korkuyorhm acikcasi ama yatmiyorum bu sefer tam tersini yapiyorum herseyinErken gebelik testi olduğu için daha belli olabilir. Normal testte bende de hayalet çizgi gibi çıktı çünkü. Biraz göğüslerimde hassasiyet ve hafif bir bel ağrısı var. Daha önce düşük yapmıştım o zaman belirtilerim daha fazlaydı.
Bana da transferin kkinci gunu verdi canim tutunmaya yardımcımız hif hormonu salgiliyormusiyi hafta sonları arkadaşlar sevindirici mutlu haberler alalım inşAllah. benim transferin 2 . günü dün akşam kasıklarımdan bacaklarıma kadar ağrılar oldu 1 saate yakın bugün daha iyiyim çok şükür.dr 5. güne çatlatma iğnesi vermiş yapmam için benim diğer tedavilerimde olmamıştı sizde vurulan oldumu
Canim masallahh bence cok güzel:)allah saglikla kucağına almayi nasio etsi :)Kan sonucumu aldım kizlarrr 126.13nasıl düşük mu sizce
Aminnn cnmmm :)Canim masallahh bence cok güzel:)allah saglikla kucağına almayi nasio etsi :)
Gözün aydın Can'ım Allah sağıkla ilerlemesini nasip etsin insallahAminnn cnmmm :)
Kizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Allah sabır versin canım .. Sabrın sonu selamet olsun inşallah , sıkma canını demek kolay biliyorum ama inan negatifi duydukca ben de üzülüyorumKizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Bizde sorun eşim. Geçirdiği hastalık yüzünden spermleri donduruldu. Normal şansımız yok. Çözülen spermler ile benim yumurtalar inşallah en sağlıklı şekilde birleşir. Bende sorun yok diye biliyorumSeninkiler bayagı hızlı olgunlasmıs desene :)) Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydi ?
İnşallah canım , bizim de sorun eşimden kaynaklı Allah hakkımızda hayırlısını versin , yaş kaçtı ?Bizde sorun eşim. Geçirdiği hastalık yüzünden spermleri donduruldu. Normal şansımız yok. Çözülen spermler ile benim yumurtalar inşallah en sağlıklı şekilde birleşir. Bende sorun yok diye biliyorum
Canim ne yaptin ins pozitifi almissindir?
tebrik ediyorum cnn allah kucağıma almayı nasip etsinCanim masallahh bence cok güzel:)allah saglikla kucağına almayi nasio etsi :)
Çok üzüldüm cnn ama pes etmek yok lütfen cabuk toparlaan ve devam etKizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Canım çok zor ama bugün ağla üzül yarın yine kalk ayağa . Demek ki daha zamanı var . Rabbimin hazinesinde bol. İnşallah hepimize tattıracak bir gün anneliğiKizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Yılmak yok arkadaşım. Rabbimden gelene bir şey denmez . Bir dahaki sefere olur inşallah . Şakın yıkılma . Menapoza girene kadar denemeye devam edeceğiz . İnşallah minik mucizelerimiz günün birinde bizi de bulacakKizlar benim de koca bi negatif malesef olmadi
İnşallah canım , bizim de sorun eşimden kaynaklı Allah hakkımızda hayırlısını versin , yaş kaçtı ?
Canim zor gercekten ama en kisa zamanda toparlan ve pes etme ins rabbim verecektir hayirli bir zamandaKizlar benim de koca bi negatif malesef olmadi
En kisa zamanda toparlanmani dilerim canim .ins bi sonraki tedavinde pozitifi gorursunKizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Yaaa amin inşallah canım inşallah 4 üde pazartesiye gider dondururuz geri kalanını inşallah bende senin gibi hamile kalırım :*Maşallah benimkisi gibi olmuş seninde benimde 9 yum alınmıştı 8 i olgun dediler 4 ü döllendi inşallah kaliteli sağlıklı ve tutunacak embriyo olurlar
Amin inşallah canımAyy hadi hayirlisi olsun canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?