- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.141
İyi yapmışsın aşılama da oran %15 miş tüp bebekte %60. Inşallah güzel haberler alirizMerhaba kızlar yarın itibariyle bende Adana Başkent’te tüp bebek tedavisine başlayacağım.normalde bu ay aşılama yazın tüp bebek düşünüyordum ama aniden aşılamadan vazgeçtim.bir kere denedim olmadı.ihtimal düşük neden boşyere hormon alayım denemişken tüp bebek deneyim en aZından umudum daha yüksek olur diyebdüşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah olur ben de olsam erkenden yapar bekleyemezdim diye düşünüyorum Allah insallah tüm bekleyenlere verir müjdeli haberiKizlar bu sabahta yaptim idrar testini yine çıktı saglik ocagina kan vercem ins ogleden snra çıkar asil test gunum yarin ama dayanamadim :) hepinize umut olurum benimde bir umut um yada melek im olur ins
Merhaba canımMerhaba kızlar. Bugün öğleden sonra transferim var,3. Gün embriyosu olacak. İki gün sıkıntım yoktu ama bu sabah 6gibi adet aprısıyla uyandım resmen ve 2 saat olacak geçmedinormaldr de çok sancılı geçet adet dönemim. varmı tecrübesi yorumu olan, daha transfer olmadan olumsuzluğa kapıldım bu ağrılardan sebep
Teşekkür ederim arkadaşım..Merhaba canım
Heyecandan olabilirmi acaba stres yapmış olmayasın.
Gitmeden ılık bi duş yap iyi gelebilir.
Dr 'una da mutlaka söyle agrim var diye umarım geçmiş olur gidene kadar.
Olumlu dusun transfer bile olmadan öyle düşünceleri aklına getirme Allah büyüktür sırtını Allah'a yasla inşallah anneliği tadariz.
Bugün senin en güzel günün bebegini yada bebeklerini almaya gidiceksin iyi düşün hep.Mutlu bi annenin rahmine yerleşsinler. .
Süper bir hbr ..darısı tüm ekibe benimde opu var bugün 11.00 de dua edinKizlar bu sabahta yaptim idrar testini yine çıktı saglik ocagina kan vercem ins ogleden snra çıkar asil test gunum yarin ama dayanamadim :) hepinize umut olurum benimde bir umut um yada melek im olur ins
Hayirli olsun canim bence en dogrusunu yapmissin. Bende bir asilama sonrasi direk tup e gecis yaptim bende adetimi bekliyrm bir kac gune olurum ikinci gunu dr gidip ignelerime baslicam insMerhaba kızlar yarın itibariyle bende Adana Başkent’te tüp bebek tedavisine başlayacağım.normalde bu ay aşılama yazın tüp bebek düşünüyordum ama aniden aşılamadan vazgeçtim.bir kere denedim olmadı.ihtimal düşük neden boşyere hormon alayım denemişken tüp bebek deneyim en aZından umudum daha yüksek olur diyebdüşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayy iyi yapmissin canim ya bakalim kac cikicak sonucun cok merak ettim:) insallahh guzel haberler alırsın canimKizlar bu sabahta yaptim idrar testini yine çıktı saglik ocagina kan vercem ins ogleden snra çıkar asil test gunum yarin ama dayanamadim :) hepinize umut olurum benimde bir umut um yada melek im olur ins
Bu ilk denemen miydiKizlar bu sabahta yaptim idrar testini yine çıktı saglik ocagina kan vercem ins ogleden snra çıkar asil test gunum yarin ama dayanamadim :) hepinize umut olurum benimde bir umut um yada melek im olur ins
Evet ilkBu ilk denemen miydi
Benim de bugün oldu adetim ama Esra hanım yarın yokmuş paZartesi gideceğimHayirli olsun canim bence en dogrusunu yapmissin. Bende bir asilama sonrasi direk tup e gecis yaptim bende adetimi bekliyrm bir kac gune olurum ikinci gunu dr gidip ignelerime baslicam ins
Sorununuz neydi peki, taze transfer mi dondurulmuş mu? Kan sonucunda sevindirici olur inşallah canımEvet ilk
Kızlar beni hazırladılar dmaar yolum açıldı opu için bekliyorum
İnşallah canım. Tatlım senin ilk denemen miydi? Aa evet cevaplamışsın ilkmiş. Benim de ilk daha fazla heyecanlandm seni duyduktan sonraKizlar bu sabahta yaptim idrar testini yine çıktı saglik ocagina kan vercem ins ogleden snra çıkar asil test gunum yarin ama dayanamadim :) hepinize umut olurum benimde bir umut um yada melek im olur ins
Hadi insallah kaliteli bir sürü yumurtan çıkarKızlar beni hazırladılar dmaar yolum açıldı opu için bekliyorum
Çıktım kızlar 12 yumurta çıkmış nasıl iyi mi sizceHadi insallah kaliteli bir sürü yumurtan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?