- 2 Aralık 2017
- 74
- 47
- 3
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.101
Ay valla olsa hemen vereyimSende pko var o zaman çok çok çok fazla birazını bana verme imkanın olsaydı keşke dengelerdik :) şaka bi yana fazla olması da iyi değil ama 50 yaşına kadar tüp bebek şansın var benim bu son artık 0.11 ile menopoza yakınım çünkü
Meraktan ben ölücemKizlarrrrrrr dayanamadim evde test yaptim 5.gun embriyosu transferin 8.gunu bugun silik cizgi cikti buraya foto atmaya cok ugrastim ama olmadi freely marka yapmistim umarimdogrudurr cts gunu de kan vercem allahimmm ins nasip eder
Allahim cumlemize nasip etsin insallahhh bende çok heyecanliyimmmMeraktan ben ölücemgün sayıyorum transfer olanların
Hadi hayırlısıAllahim cumlemize nasip etsin insallahhh bende çok heyecanliyimmm
Benim de yarın opuKızlar mrb herkese bende yarın opum olacak
Hadi hayırlısı cnm hbrleselim lütfen hangi sehirBenim de yarın opu
Yarın da benim transferim var çok heycanliymmm
Kız sen ne ara tedaviye başladinCanim benimde 25 aralik test gunun senin ne gun oldu transferin
Canim aniden oldu tek transfer edildi bekliyorumKız sen ne ara tedaviye başladinhadi anlat bakemmm yumurtalar ne zaman toplandı esin ameliyat oldu mu kaç embriyo olustu kaçıncı gün embriyosu transfer edildi kusura bakma çok soru sordum da sen hiç yazmadin yada ben atlamışım inşallah inşallah inşallah rabbim pozitif haberler almanı nasip eder canım benim
Tese oldunuz mu sadece bir embriyo mu oluştuCanim aniden oldu tek transfer edildi bekliyorum
Evet oldu 15 yumurtadan 1 tane sagglikli kaldiTese oldunuz mu sadece bir embriyo mu oluştu
Rabbim o 1 taneye can versin kan versin onu sana hayırlı evlat eylesin inşallahhhEvet oldu 15 yumurtadan 1 tane sagglikli kaldi
Insallah canim sen ne durumdasin daha once tese olmusmuydunuzRabbim o 1 taneye can versin kan versin onu sana hayırlı evlat eylesin inşallahhh
İstanbul sen ?Hadi hayırlısı cnm hbrleselim lütfen hangi sehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?