- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Olabilr mantikli canim benim yumurtallrda erken catliyordu asilama o nedenle iptal oluyordu o nedenle sordum e2 bakip catlamis diyordu ama bi turlu anlayamadim olayi.tup icin doktora gittigimdede bahsettim bundan oda catlamamasi icin igne verecegini soylemistiBenim başıma hiç gelmedi hep kullandım çatlayıcı iğne ama e2 yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyor eğer düştü demekse demek ki yumurta kaybı olmuş diye düşünüyorum
Orgalutran kullanıyordum catlamamasi lazım. Ultrasonda görülmüştü folikuller, en sonki buyukluklerinde kalmışlardı. neden böyle oldu bilmiyorum.E2 değeri yükselip düştü ise yumurtalar erken çatlamışta olabilir
Evet öyle olacak canım. Dün ilacı bıraktım, bugün kanama başladı. Hemşireye sordum, ilaci biraktiniz normal, sıkıntı yapmayın dedi. Kanama adete dönecek gibi.. tuhaf. Hayırlısı olsun inşallah.Anladim canim ozaman bi sonraki adette mi devam ediceksin
Hayirlisi olur ins canim. Haberdar et gelismelerdenEvet öyle olacak canım. Dün ilacı bıraktım, bugün kanama başladı. Hemşireye sordum, ilaci biraktiniz normal, sıkıntı yapmayın dedi. Kanama adete dönecek gibi.. tuhaf. Hayırlısı olsun inşallah.
Tamam canım inşallah. SagolHayirlisi olur ins canim. Haberdar et gelismelerden
İnşallah herşey yolunda gider ve sımsıkı tutunurlar sanaArkadaslar bugun 1.30 da transferim var
Bu ilk denenem olucak cok heyecanliyim
Hayırlı olsun cnm inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursunArkadaslar bugun 1.30 da transferim var
Ins canim sagolİnşallah herşey yolunda gider ve sımsıkı tutunurlar sana
Ins canim hepimiz hayirlisiyla yavrularimiza kavusuruzHayırlı olsun cnm inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun
allah yardımcın olsun cnm benimde cumartesi olacak transferim kaç tane koyulacak aceba kaçıncı günArkadaslar bugun 1.30 da transferim var
senindemi cumaetesi canım transferin kaçtane koyulacakSon 3 gun ama gecmek bilmiyorrrr
Canim benim bugun 5.gun embiriyolarin bzm doktor mutlaka 5.gun olsun istior. En son 3 tane 8 hucreli embriyom vardi ins bugun hepsi kalmistir az sonra ogrencem.ama bzm doktor tek embriyo ttransferinden yana sanirimallah yardımcın olsun cnm benimde cumartesi olacak transferim kaç tane koyulacak aceba kaçıncı gün
ben bugun aradım doktoru bugun yokmuş yerinde başka biri arayıp bilgi verecek 5 yumoş toplandı pazartesi bakalım kaçı tuttuCanim benim bugun 5.gun embiriyolarin bzm doktor mutlaka 5.gun olsun istior. En son 3 tane 8 hucreli embriyom vardi ins bugun hepsi kalmistir az sonra ogrencem.ama bzm doktor tek embriyo ttransferinden yana sanirim
Senin kac embriyon var?
Hayir canm benim transfer yapildi cts test günümsenindemi cumaetesi canım transferin kaçtane koyulacak
Ins hepsi dollenir ve guzel bir sekilde gelisir canimben bugun aradım doktoru bugun yokmuş yerinde başka biri arayıp bilgi verecek 5 yumoş toplandı pazartesi bakalım kaçı tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?