- 14 Ekim 2017
- 95
- 60
- 3
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Kabızlık bende de varEvet hem gaz hem kabızlık çok rahatsız ediyor . Ben ac karnina kayısı yediğimde tuvalete gidebiliyorum .
Amin inşallah canım sende anne olcan artıkArtık yumurtalar büyüsün diye daha çok uğraşacağım çok teşekkür ederim bol bol dua edin bu yumurtalar kaliteli embriyolar dönüşsün
Yok canim daha olmadi herhalde carsamba gunu olcak pazartesi tekrar haber vericez dedilerİnşallah Allah gönlümüze göre versin. Senin transfer oldu mu ?
@Melike49 cnm test günüm 26 aralık
Maşallah cnm ya çok sevindim hadi hayırlısıYansın buralar hanımlaaar tam 8 yumurta gördü doktor. O bile şaşırdı. Incir kürleri balık yağı, d vitamini, çiğ kuruyemişler bol c vitaminli meyvelerle destekledim iğneleri hadi hayirlisi
Aminn insallah hepimizAmin inşallah canım sende anne olcan artık
Evet transferim oldu evde dinlenmedeyim. 26 sı test günüm. Bana kabızlık için duplacap gibi birşeydi adı istedim onu yazdıC
Çok sevindim cnm bugu n mu transferin
Benimkilerde fragmantasyon olunca 5. Güne bekletmediler senin inş kalitelrri iyi olur bekletirlerYok canim daha olmadi herhalde carsamba gunu olcak pazartesi tekrar haber vericez dediler
Bakalim hayirliisi canim biliosun bu isler kismet cok kaliteli olup tutmayan da varBenimkilerde fragmantasyon olunca 5. Güne bekletmediler senin inş kalitelrri iyi olur bekletirler
5940 fiyat. Benim ilaçlarım da 2500e yakın tuttu.Bende acibademe gidiyorum eskisehirde paket fiyatı ne kadar acaba ?
İnşallah gebelik haberlerini de alırız tez zamandaYansın buralar hanımlaaar tam 8 yumurta gördü doktor. O bile şaşırdı. Incir kürleri balık yağı, d vitamini, çiğ kuruyemişler bol c vitaminli meyvelerle destekledim iğneleri hadi hayirlisi
Evet canm normal hormanlardan kaynakli benimde olmustu bende puregon kullandim korkma iltihap olusmamasi icin temiz tutmaya ozen goster sadeceKızlar bişi sorucam iğnelerde 6. Günüm prugon ve orgalutran kullanıyorum . Bugün yoğun şekilde akıntı geliyor . Normal mi ?
Tamam teşekkür ederimEvet canm normal hormanlardan kaynakli benimde olmustu bende puregon kullandim korkma iltihap olusmamasi icin temiz tutmaya ozen goster sadece
Yumurta sayına çok sevindim inş bol kaliteli embriyoların olurKızlar bende bağırsak spazmı olduğu için ben kabız olmuyorum ama şunu tavsiye verebilirim zeytinyağı için, sıcak su için çay olur bitki çayı olur yada sadece su olur. Ve gün içinde de bol sıvı tüketin bi de ben lif kaynağı diye haftada 1 balkabağı çorbası yapar iki gün içerim kremalı güzel oluyor.
Amin çok teşekkür ederim Allah hayırlısını versin ama ilaç dışında da baya çabalıyorum destekliyorum. Ama ben grip oldum o nasıl geçecek opuya daha var çünkü en büyük yumurta 9 mm opudan önce ilaçsız nasıl iyilesirimYumurta sayına çok sevindim inş bol kaliteli embriyoların olur
Transferden sonra bitki çayı içmeyin dediler cnm haberin olsunKızlar bende bağırsak spazmı olduğu için ben kabız olmuyorum ama şunu tavsiye verebilirim zeytinyağı için, sıcak su için çay olur bitki çayı olur yada sadece su olur. Ve gün içinde de bol sıvı tüketin bi de ben lif kaynağı diye haftada 1 balkabağı çorbası yapar iki gün içerim kremalı güzel oluyor.
aa evet o doğru transferden sonra böyle şeyler de onemliTransferden sonra bitki çayı içmeyin dediler cnm haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?