- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Ben transferden sonrası için kabızlığı düzeltecek zarar vermeyecek ilaç isteyeceğimkuzununannesi kabızlığı aşarsam rahat yol alırım gibime geliyor cidden transferli süreçte kötü olucam gibi
Normalde böyle sorun yaşayan biride değilim oysa
Evet belki aynı gün opu oluruz
Hakkımızda hayırlısı inş.
Uzun zamandır bende de kabızlık problemi var sabah sıcak suya kayısı koyup suyu da içiyorum üzerine yine de fayda etmiyor.Sıkıntılıyım bu durumdankuzununannesi kabızlığı aşarsam rahat yol alırım gibime geliyor cidden transferli süreçte kötü olucam gibi
Normalde böyle sorun yaşayan biride değilim oysa
Evet belki aynı gün opu oluruz
Hakkımızda hayırlısı inş.
Çok güzel ve umut verici bir haber masallah sana darısı başımızaArkadaşlar embriyolog aradi 6 yumurtanin 5i dollenmis 4u iyi kalitedeymis mikroenjeksiyon yontemini uygulamislar esimin degerleri de cok iyi cikmis bu sabaha guzel bi haberle uyanmak cok iyi geldibu arada agrilarim azalmaya basladi doktorum 5.gun transferi yapariz demişti ama yine arayip gelişimlerini haber vereceklermis ins bu sefer olacak rabbim ol diyecek ve hepimiz birgun bebislerimize kavuscaz allahin izniyle cok heycanli ve mutluymmmm
Ne kadar güzel bir haber senin adına çok sevindim inşallah hamileleik haberlerini de alırız tez zamanda :)Arkadaşlar embriyolog aradi 6 yumurtanin 5i dollenmis 4u iyi kalitedeymis mikroenjeksiyon yontemini uygulamislar esimin degerleri de cok iyi cikmis bu sabaha guzel bi haberle uyanmak cok iyi geldibu arada agrilarim azalmaya basladi doktorum 5.gun transferi yapariz demişti ama yine arayip gelişimlerini haber vereceklermis ins bu sefer olacak rabbim ol diyecek ve hepimiz birgun bebislerimize kavuscaz allahin izniyle cok heycanli ve mutluymmmm
Cok tesekkur ederim ins sizlerde guzel haberlerle güne uyanirsiniz zaten ya umut istiyoruz ya melek rabbim hangisi hayirlisi ise onu verecek buna inaniyorum iyi düşünüp iyi sonuc almaya odakliyimÇok güzel ve umut verici bir haber masallah sana darısı başımıza
Aminnnn insallah dularinizi eksik etmeyin hepiniz icin ayni dilegim birbirimizi iyi anladigimiza ve yardimci oldugumuzu düşünüyorum ayni arkadaslarla anneler grubunda gorusmeyi umuyorum:)Ne kadar güzel bir haber senin adına çok sevindim inşallah hamileleik haberlerini de alırız tez zamanda :)
Canmm gözün aydın. İnşallah devamı da gelecek çok mutlu oldum sizin adınıza.Arkadaşlar embriyolog aradi 6 yumurtanin 5i dollenmis 4u iyi kalitedeymis mikroenjeksiyon yontemini uygulamislar esimin degerleri de cok iyi cikmis bu sabaha guzel bi haberle uyanmak cok iyi geldibu arada agrilarim azalmaya basladi doktorum 5.gun transferi yapariz demişti ama yine arayip gelişimlerini haber vereceklermis ins bu sefer olacak rabbim ol diyecek ve hepimiz birgun bebislerimize kavuscaz allahin izniyle cok heycanli ve mutluymmmm
z eylül ekim ayı annelerinde olsakAminnnn insallah dularinizi eksik etmeyin hepiniz icin ayni dilegim birbirimizi iyi anladigimiza ve yardimci oldugumuzu düşünüyorum ayni arkadaslarla anneler grubunda gorusmeyi umuyorum:)
Allah razi olsun cok saolunCanmm gözün aydın. İnşallah devamı da gelecek çok mutlu oldum sizin adınıza.
ayy ne guzel olur dimi :))Hepimi
z eylül ekim ayı annelerinde olsak
Hem de nasıl :) Allah büyük inşallah çok güzel sonuçlar alırız hepimiz . Ben bugün hastalanmaya başladım yarın mı gitmeliyim doktora diğer gün müAllah razi olsun cok saolun
ayy ne guzel olur dimi :))
2.gun tercih ediliyor genelde ama 3.gunde olabilir musaitlik durumunuza göreHem de nasıl :) Allah büyük inşallah çok güzel sonuçlar alırız hepimiz . Ben bugün hastalanmaya başladım yarın mı gitmeliyim doktora diğer gün mü
Hımm bir an önce iğnelere başlamak istiyorum . Teşekkür ederim :)2.gun tercih ediliyor genelde ama 3.gunde olabilir musaitlik durumunuza göre
Hayırlısı olsun ınş. En kısa zamanda hamiş haberlerinide alirizArkadaşlar embriyolog aradi 6 yumurtanin 5i dollenmis 4u iyi kalitedeymis mikroenjeksiyon yontemini uygulamislar esimin degerleri de cok iyi cikmis bu sabaha guzel bi haberle uyanmak cok iyi geldibu arada agrilarim azalmaya basladi doktorum 5.gun transferi yapariz demişti ama yine arayip gelişimlerini haber vereceklermis ins bu sefer olacak rabbim ol diyecek ve hepimiz birgun bebislerimize kavuscaz allahin izniyle cok heycanli ve mutluymmmm
Hormon testlerini yaparlar sonuca gore igne ve ilaca baslarsin canm hadi bismillah diyelim yolun acik olsunKızlar ben yarın doktora gidince bana test filan mu yapacak? Muayene de edecek sanırım . Hemen iğneye başlayacak mıyım ?
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah çok fazla şey ogrenmene gerek kalmadan ilkinde bebeğine kavuşursun :) duam seninleKızlar ben yarın doktora gidince bana test filan mu yapacak? Muayene de edecek sanırım . Hemen iğneye başlayacak mıyım ?
SlmTekrar merhaba kızlar gerçi yazdiklarimla ilgilenen hiç olmuyor amaben yinede heycanımi kaygimi yazicam 12 yumurtadan 7 si dollenmisti bugün aynı şekilde fragmantasyonsuz ilerliyorlarmış 2 tanede arkadan gelen yumurtam olgunlaşmış onlarida dollemisler yarın en önemli gün aslında yarında devam ederlerse aynı şekilde çok mutlu olucam çünkü 1 önceki denemede 17 yumurtadan hiç kaliteli embriyo çıkmamıştı bu sefer daha az ilaçla daha doğal olması için uğraştık inşallah sonuç güzel olur hepimize dua ediyorum
Amiin Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim :)Hormon testlerini yaparlar sonuca gore igne ve ilaca baslarsin canm hadi bismillah diyelim yolun acik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?