- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.981
Aynen oyle canim sorun es kaynakliCanim benim tup bebek tedavisini net bir sekilde esinden dolayi mi goruyorsunuz? Eger oyle degilse asilama icin dahi doktorlar 1 senenin dolmasini beklemek istiyorlar cunku. Kaldi ki sana hsg falan bile cekilmemis.
Çok üzüldüm inşallah kendiliğinden olur ve süpriz yapar bebeğin sanakizlar ben buraya bir negatif birakiyorum insallah seneye dondurulmus bebisimle pozitifi de görürúm
insallah canim Rabbim nasil uygun gorduyse basimizin ustune isyan yok daha yolun basindayizÇok üzüldüm inşallah kendiliğinden olur ve süpriz yapar bebeğin sana
Ins canım yaİnsallah bebişlerimiz tutunmaya çalışıyodur canim
Canim uzuldum gercektenkizlar ben buraya bir negatif birakiyorum insallah seneye dondurulmus bebisimle pozitifi de görürúm
Amin canim insallahCanim uzuldum gercektenvardir rabbimin bir bildigi diyrlim hayirlisini en dogru zamanda verecektir ins.rabbim gonlune gore versin ins.
Allah razi olsun canim vardir Allah in bir bildigi... Ne demis verdigimde bir hayir vermedigimde bin hayir vardir Allah buyukYaa çok üzüldümUmudunu yitirme sakın..Rabbim yardımcın olsun ne denir bilmiyorum böyle durumlarda insan kendisi gibi üzülüyo
Aynen oyle canim sorun es kaynakli
Amin canim ben inancimi hicbir zman kaybetmeyecegim ama kendime zaman veriyorum bir sure kimbilir belki kendiliginden kalirim :)Ben daha sonuc almadim ama kendimi bebegimiz olmasi konusunda o kadar uzaklastirmisim ki inanin kucagimda bebekle kendimi hayal dahi edemiyorum.bazen diyorum olmiycak herhalde o yuzden hayali gelmiyor, bazen de hayal edip cok istemedigim icin herhalde olmuyor.
Hayirlisini en yakin zamanda versin Rabbim insallah, ne zor ve ne mucize hikayeler okuyorum su forumda bebek isteme yolunda. Allah'im bugunumuzu aratmasin.
Canim kendini bıkac güne toparlarsin insallah.Biliyorum çok zor bir sureç benimde 3. Denemede tuttu Allah büyüktür sakın umutsuz olma yaşında küçükmüş eminim olacaktır hep iyi şeyler düşün güzel hayaller kur tamam mı sıkma canını vardır herşey de bir hayırkizlar ben buraya bir negatif birakiyorum insallah seneye dondurulmus bebisimle pozitifi de görürúm
evet canim cok sukur inancimi kaybetmedim her sey takdir i ilahiCanim kendini bıkac güne toparlarsin insallah.Biliyorum çok zor bir sureç benimde 3. Denemede tuttu Allah büyüktür sakın umutsuz olma yaşında küçükmüş eminim olacaktır hep iyi şeyler düşün güzel hayaller kur tamam mı sıkma canını vardır herşey de bir hayır
Benimde duygularıma tercüman olmussun arkadaşımBen daha sonuc almadim ama kendimi bebegimiz olmasi konusunda o kadar uzaklastirmisim ki inanin kucagimda bebekle kendimi hayal dahi edemiyorum.bazen diyorum olmiycak herhalde o yuzden hayali gelmiyor, bazen de hayal edip cok istemedigim icin herhalde olmuyor.
Hayirlisini en yakin zamanda versin Rabbim insallah, ne zor ve ne mucize hikayeler okuyorum su forumda bebek isteme yolunda. Allah'im bugunumuzu aratmasin.
Bence yapıp kendini boşa üzme cnm en erken 9 u bekleKızlar bana 5.gün embriyosu transfer edilmişti yarın 6.gün idrarla erken gebelik testi yapsam çikar mı
Varsa eyer çikmaz mı silikte olsaBence yapıp kendini boşa üzme cnm en erken 9 u bekle
Geç tutunma olabilir cihaz hassas olmadığından negatif gösterir üzülürsün için içini yer. Sabrın yolu selamet olsun bence 9. Gün git kan verVarsa eyer çikmaz mı silikte olsa
10. GünKizlar birsey sorcam 3. Gun embriyosu olanlar kacinci gun test yaptiniz
Kandami yapmistim canım sen10. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?