- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.801
Maşallah maşallah kurban olduğum Allahımin mucizesi bu. Rabbim yavrularını seni korusun canım. Evet şimdi geçmişi okuyordum bende. Seninle birliktebenim amh 0,11 canım. yani ne işe yaradı Allahın hikmeti mi duaların gücü mü bilmiyorum ama yaptıklarımı yazmaya çalışayım. ben 3 ay öncesinden ersağ diye bir markanın hayıt otu ve demirdikeni çakşır otu l arginin olan bir karışık kapsulu kullandım. yani iki ayrı kapsul. sonrasında çikolatayı hayatımdan çıkardım paketli gıdaları azalttım. şekeri azalttım. doktorum tedaviden 3 ay önce teatrio kapsul vermişti onu kullandım. tedaviye başladığım ayda bal polen arı sütü kullandım. bal tarçın ve çörek otunu karıştırıp yedim günde 3 tane incir 1 tane hurma yedim. ilk defa bu tedavimde 9 yumurta toplandı. yaşım 29. şuan ikiz kese gördük inşallah kalp atışlarını duymayı bekliyorum.
inşallah canımmm sen de öyleBebekimsin yeminli yazılarınızı okuyunca ağladım. Sizler çok güzel insanlarsiz.Rabbim sizlere olumlu pozitifli sonuç versin inşallah .hepimizin bebekleri olur :)) amin
Inan en içten duaları ediyorum yemin ederim çünkü çok çok çok iyi anlıyorum hislerini duygularını herşey biranda bahara dönecekken tekrar kışa dönmesiniBebekimsin yeminli yazılarınızı okuyunca ağladım. Sizler çok güzel insanlarsiz.Rabbim sizlere olumlu pozitifli sonuç versin inşallah .hepimizin bebekleri olur :)) amin
Ilk zamanlarda lekelenmeler transfer sonrasi olabilirmis. Biraz gecen günlerde kahve lekelenmeler tutunmanin belirtileri olarak söyleniyor. Inşallah yavrun sana tutunur.Kizlar bugun transferimin 3. Gunu lekelenmem oldu.boyle bisey yasayan varmi
2 gün sonra 2 kat artmasıyla tamamdır kuzum inşallah yükselecek :) hayırlı olsun şimdiden9.günüm kan testim 16.37 nasıl
Banada demişlerdi 3 4 gün leke gelebilir normal diyeKizlar bugun transferimin 3. Gunu lekelenmem oldu.boyle bisey yasayan varmi
Ins can8. Ya biraz korktum acikcasiIlk zamanlarda lekelenmeler transfer sonrasi olabilirmis. Biraz gecen günlerde kahve lekelenmeler tutunmanin belirtileri olarak söyleniyor. Inşallah yavrun sana tutunur.
Canim gorunce korktum ins normal biseydir yaBanada demişlerdi 3 4 gün leke gelebilir normal diye
Nasıl şuanda hamilelik görünüyor değil mi. Yani hamile miyim. Ayy kızlar çok heyecanlandim.valla ne yapacagimi bilemedim. 3.gün embriyosu için değerim inşallah katlanır. SiMDI test günümü bekleyim diyorum.15 ocağı .2 gün sonra 2 kat artmasıyla tamamdır kuzum inşallah yükselecek :) hayırlı olsun şimdiden
Darısı senin ve buradaki bekleyenlerin inşallah yüksek değerler goruruz.sağlıkla hayirli bebeklerimiz dünyaya gelir.2 gün sonra 2 kat artmasıyla tamamdır kuzum inşallah yükselecek :) hayırlı olsun şimdiden
Kızlar sabah o kadar panik ve stres olmuştum ki. Yine sizlerin sayesinde moral buldum.iyi ki varsınız. Iyi ki K.K var.9.günüm kan testim 16.37 nasıl
9.günüm kan testim 16.37 nasıl
Canim cok sevindim:) kat kat artsin ins9.günüm kan testim 16.37 nasıl
3.gun oldugu için normal değer bence kuzum inan artıcak değerin ve bebeğin sana gelicek Allahın izniyleNasıl şuanda hamilelik görünüyor değil mi. Yani hamile miyim. Ayy kızlar çok heyecanlandim.valla ne yapacagimi bilemedim. 3.gün embriyosu için değerim inşallah katlanır. SiMDI test günümü bekleyim diyorum.15 ocağı .kuzununannesi nerdesin
Bence normal canim icini ferah tut 5.gun mu 3.gun embriyosu mu seninCanim gorunce korktum ins normal biseydir ya
Benimde transferden sonra 6. Gün olmuştu nokta nokta kahverengiler vardı.Kizlar bugun transferimin 3. Gunu lekelenmem oldu.boyle bisey yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?