- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.601
Aynen hem hamile gibi hissetmemiz hem de kendimiZi kaptırmamamız gerekiyo işimiz kolay değil vallaDaha şimdi 1 tane yedim desem :))) walla progestandan belirtiler ama işte insan belkide diyor:)
MaşallahhhSabah verdim 3 de belli oldu sonuç 346 çıkmış şaşkınım şoktayım şuan kızlar
Ne güzel ikiz sanırım hayırlı olsunSabah verdim 3 de belli oldu sonuç 346 çıkmış şaşkınım şoktayım şuan kızlar
Tebrikler.darısı bizlerin olsun inşallah. Bizler de 3 lu 4 lu rakamlar goruruzSabah verdim 3 de belli oldu sonuç 346 çıkmış şaşkınım şoktayım şuan kızlar
Maşallah hadi hayırlısıSabah verdim 3 de belli oldu sonuç 346 çıkmış şaşkınım şoktayım şuan kızlar
Bol bol dua ediyorum.bu topicde kim varsa Rabbim hepimizin kucağına bebeklerimizi almayi nasip eylesin inşallah. Beklemekten ,kendimi dinlemekten vakit geçmiyor. Yani gaz sancısı bile belirti mi diye düşünecek haldeyim valla. :))) kafayı yemezşek iyi. Kızlar dünden beri aklıma bi rsey takıldı. Transferden sonra yatış pozisyonu da önemli değil mi. Mesela benim 3.gün embriyoşu. Doktor bu embriyoyu tupe bırakıyor .5.günü tupde tamamlayıp Rahime gidiyor . Sürekli yatarşak ya tüp de kalırsa diye korku ve endişelerim oluyor. 6. Günüm sizde belirti var mı. Bende birsey yok
merhaba arkadaşlar. aralık ayında başladım tedaviye yarın transferim var dualarınızı bekliyorum :)
Inşallah hayırlısıyla transferini ol ve bebeklerine kavus inşallah arkadaşım transferden sonrada çok ağır işler yapma kendini koru yeter3, gun embriyosu tuplere mi birakiliyor? Hic duymamistim bunu da, bitmiyor ogrenmelerim :)
Ayy benim de transferim yarin insallahdoktorum aksam arayip bilgileri vericem dedi. Hic heyecanim yoktu hep bastiriyordum ama bugun asiri bir heyecan geldi.
Yeni transfer olmus arkadaslarim, bize onemli puf nokta ve tavsiyeler verebilir misiniz doktorunuzun size onerdiklerinden? Transfer oncesi ve sonrasi icin. Heyecandan perisanim
Aaa benimde 4bc 2cc iki tane transfer edildi 5.gun bunlar inşallah tutunurlar yaBenim ilk denemede 5ab idi hiç tutmadı şimdi ki 4 bc bekliyorum bakalım
Hayırlı olsun canım maşallah çok sevin çokAllah hepinizden razı olsun Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar
saol canim benim.ins tutunurlar dualarla beklicez artik:)Hadi hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunacak dualarımız o yönde şimdi test günü bekleme en heycanlisi :)
Canim hayirli olsun ins.tutunurlar simsiki sekilde.hayirlisi olsun hepimizin hakkindaTransfer benim de tamam işallah bizimle kalırlar hayırlısıyla
İnşallahAaa benimde 4bc 2cc iki tane transfer edildi 5.gun bunlar inşallah tutunurlar ya
Dualarim seninle canim hayirli olur ons.merhaba arkadaşlar. aralık ayında başladım tedaviye yarın transferim var dualarınızı bekliyorum :)
cabim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insSabah verdim 3 de belli oldu sonuç 346 çıkmış şaşkınım şoktayım şuan kızlar
transfer isin en guzel anı bence cok rahat olacaksin kendini rahat birak ve bebislerin sana gelmesini izlee3, gun embriyosu tuplere mi birakiliyor? Hic duymamistim bunu da, bitmiyor ogrenmelerim :)
Ayy benim de transferim yarin insallahdoktorum aksam arayip bilgileri vericem dedi. Hic heyecanim yoktu hep bastiriyordum ama bugun asiri bir heyecan geldi.
Yeni transfer olmus arkadaslarim, bize onemli puf nokta ve tavsiyeler verebilir misiniz doktorunuzun size onerdiklerinden? Transfer oncesi ve sonrasi icin. Heyecandan perisanim
Canim hic stres yapma derim hersey 10 dk icinde bitiyor .aslinda cok heyecanli birsey:) pozitif ol en onemlisi buymus ben onu anladim3, gun embriyosu tuplere mi birakiliyor? Hic duymamistim bunu da, bitmiyor ogrenmelerim :)
Rahime bırakılıyor aynı şekilde .. tüplere bırakılma olayı olmuyor ..tavsiyeler :3, gun embriyosu tuplere mi birakiliyor? Hic duymamistim bunu da, bitmiyor ogrenmelerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?