- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Yumurta sayınızla alakalı bir sonuç kaç yumurtanız varsa ona göre bakabilirsiniz düşük olması da yüksek olması da iyi değil doktorunuz ona göre bir tedavi yöntemi izlerMrb bende 232 çıktı 4.günümdeyim. Bilginiz var mı kaç olmalıydı? Aslında çok da irdelemek istemiyorum. Strese girip boş yere kendimi tedirgin etmemek için.
Benimde 6 tane inşallah hiç biri çatlamadan istenilen seviyeye gelirler ve bizi anne yaparlar6 adet görüldü. Büyüklükleri iyi dedi ama 3 tanesi 2 tanesinden daha büyükmüş.Dozum aynı kaldı. Umarım iyi sonuç alırız hep birlikte.
İnşallah canım. Rabbim nasip etsin. Hayırlısıyla...Benimde 6 tane inşallah hiç biri çatlamadan istenilen seviyeye gelirler ve bizi anne yaparlar
Sizin son e2 kac çıktıYumurta sayınızla alakalı bir sonuç kaç yumurtanız varsa ona göre bakabilirsiniz düşük olması da yüksek olması da iyi değil doktorunuz ona göre bir tedavi yöntemi izler
Hangi doktor verdi bir de hangi vitaminleri verdi. Ben de ankara başkente gittim 1 kere kontrole bana da doktor 2 tane vitamin verdiDoktorum bana iki tane vitamin verdi öncesinde benim gibi hazırlık aşamasında vitamin kullanan var mı
Bakılmadı bilmiyorumSizin son e2 kac çıktı
Bana da doktorum teatrio kapsül ve folicasit verdi. Ben birde bu ay bal polen arı sütü incir ceviz fımdık çörek otu ve tarçın yiyorumDoktorum bana iki tane vitamin verdi öncesinde benim gibi hazırlık aşamasında vitamin kullanan var mı
Benim doktorum sahin zeteroglu bursa acıbademde.Progeny f diye ikili bi kapsül var balık yağı bide vitamin var.Bide miyositol diye folik asitli vitamin verdiHangi doktor verdi bir de hangi vitaminleri verdi. Ben de ankara başkente gittim 1 kere kontrole bana da doktor 2 tane vitamin verdi
Uzun protokol heralde 50 gün falan sürüyo.Rahmi dinlendiriyolar sanırımHiç uzun protokol yapılan var mı benim tedavim çarşamba günü uzun protokol başlıcak. Pcolu olduğumdan mı uzun protokol oluyor bilmiyorum ki
Benimde uzun protokol.28 ekimde topladılar yumurtalarımı daha embriyo konulmadi.Aralık sonu transfer olacak dondurulmuş embriyolarla.Ben de pko'luyum.Bizlere daha çok yapılıyor olabilir riskler yuzunden. Daha önceki denememde doğum kontrol haplı uzun protokol denendı suankinde sadece uzun protokol.Hiç uzun protokol yapılan var mı benim tedavim çarşamba günü uzun protokol başlıcak. Pcolu olduğumdan mı uzun protokol oluyor bilmiyorum ki
Evet canım lucrinli olan.Doğum kontrol haplı lucrin mi. Ona başlayacaklarını söylediler bana da. Bir de 1 embrio transfer ediliyormuş benim yaptıracağım merkezde. Acaba merkez mi değiştirsem diyorum tedaviye başlamama 2 gün var
Hangi vitaminleri verdi canımHangi doktor verdi bir de hangi vitaminleri verdi. Ben de ankara başkente gittim 1 kere kontrole bana da doktor 2 tane vitamin verdi
İstanbul Kalamış tıptayim canım.Adanada tedavi göreceğim. Kafama yatmayan şey 2 embrio koyulmaması. Tamam ben de tek bebek isterim ama şans azalıyor diyorlar tek embrioda. Kafam çok karılık randevuyu iptal edip etmeme arasında kaldım. Siz nerede tedavi görüyorsunuz
Ben rahim filmi çektirdim sağ tıkalı sol açık görünüyordu laporoskopi yapıldı sağda iltihap varmış tamamen iptal edildi sol açıkkuzununannesi.Sizin tüplerin tikalı olduğu ilk nasıl anlaşıldı.Rahim filminde gözüküyo mu tuplerde bi sıkıntı olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?