• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 yilbasi cekilisi...

Kimin neyden hoşlandığını buraya yazsın telefonla kimin kime çıktığı yazılmayacak en son hediye geldiği zaman ben söylicem kime kim olduğu

Ay daha yeni gördüm bildirim çoktu gözden kaçtı sanırım ya da gelmedi bu msjı anlamadım ama yalnız ben örneğin ben yaşımı hoşlandığım şeyleri yazdım diyelim karşı taraf kime aldığını nasıl bilecek ben açıklasam da

Ay daha yeni gördüm bildirim çoktu gözden kaçtı sanırım ya da gelmedi bu msjı anlamadım ama yalnız ben örneğin ben yaşımı hoşlandığım şeyleri yazdım diyelim karşı taraf kime aldığını nasıl bilecek ben açıklasam da
Atıyorum sana çıktı biri o adresi sana yollıcam , sonra bitopiğin altındaa kime nelerden hoşlandığını yazacak , ben sana kimin çıktığını söylicem sende ona göre karşındaki kişiyi kendini belli etmeden neler hoşlandığını anlayıp ona göre hediye alacaksın . aynı şekilde karşıdaki kişide sana kimin alıcağını bilmiceksin hediye gelince içinde üye adı olmazsa ben söylicem , adresini ad soyad tel şeklinde yazarsın bana özelden olurmu cnm ? yarın çekiliş yapıcaz son 1 kişi daha almamız lazım

Back
X