- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi Hazal zamani
bi zahmetgelsinleeeer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi zahmetgelsinleeeer
Kimin neyden hoşlandığını buraya yazsın telefonla kimin kime çıktığı yazılmayacak en son hediye geldiği zaman ben söylicem kime kim olduğu
Atıyorum sana çıktı biri o adresi sana yollıcam , sonra bitopiğin altındaa kime nelerden hoşlandığını yazacak , ben sana kimin çıktığını söylicem sende ona göre karşındaki kişiyi kendini belli etmeden neler hoşlandığını anlayıp ona göre hediye alacaksın . aynı şekilde karşıdaki kişide sana kimin alıcağını bilmiceksin hediye gelince içinde üye adı olmazsa ben söylicem , adresini ad soyad tel şeklinde yazarsın bana özelden olurmu cnm ? yarın çekiliş yapıcaz son 1 kişi daha almamız lazımAy daha yeni gördüm bildirim çoktu gözden kaçtı sanırım ya da gelmedi bu msjı anlamadım ama yalnız ben örneğin ben yaşımı hoşlandığım şeyleri yazdım diyelim karşı taraf kime aldığını nasıl bilecek ben açıklasam da
Evet cnm istiyorsan buyur , tanıtım topiğimiz var ayreten cnmayrıca daha kimse kendini tanıtmamış
gördüm canım baktım ama 2 kişiden başka tanıtan olmamış hiç etiketleseydiniz kızları keşkeEvet cnm istiyorsan buyur , tanıtım topiğimiz var ayreten cnm
etiketledim cnm zatengördüm canım baktım ama 2 kişiden başka tanıtan olmamış hiç etiketleseydiniz kızları keşke
Birde adres yazarsan çekilişi şimdi yapıyorum cnmtanıttımTHEY- canım